Αθανάσιος Μπατζάκας

Αθανάσιος Μπατζάκας

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χώρου σας!

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός μετά από μετακόμιση. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από μετακόμιση από εξειδικευμένο συνεργείο.

Περιλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών, τον καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα, τον καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια.  Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,3€/m² για επιπλωμένο χώρο.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός από ανακαίνιση. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από ανακαίνιση από εξειδικευμένο συνεργείο.

Περιλαμβάνει την απομάκρυνση μπαζών, τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών, τον καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα, τον καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια αλλά και γενικότερα και όλης της επιφάνειας της ανακαίνισης. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση όταν υπάρχουν αυτοκόλλητα στα είδη υγιεινής και στα κουφώματα αλλά και λεκέδες από μπογιές σε δάπεδο. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,3€/m² για επιπλωμένο χώρο.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών. Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών είτε στο σπίτι είτε σε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια :
 1. Απορρύπανση
 2. Πλύση - Απόπλυση
 3. Ατμοαποστείρωση
Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός της Καρέκλας Τραπεζαρίας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της καρέκλας τραπεζαρίας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / θέση. Για τον καθαρισμό μεγάλης καρέκλας γραφείου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης καρέκλας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση του στρώματος αν επιθυμείτε
Για την Ατμοαποστείρωση υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της πολυθρόνας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης πολυθρόνας υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα σας είναι ξανά πεντακάθαρη, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς λεκέδες και μικρόβια. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του διθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του τριθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση, εφόσον επιθυμείτε.
Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού επταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού επταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Αθανάσιος Μπατζάκας

Αθανάσιος Μπατζάκας

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του χώρου σας!

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε όσα από τα παρακάτω αντικείμενα θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Στρώματα
Έπιπλα Σαλονιού
Καρέκλες
Χαλιά
Δερμάτινα Έπιπλα

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.4/5
(69)

Ποιότητα 83.7%

Αξιοπιστία 86.3%

Τιμή 90.7%

Συνέπεια 93.6%

Συμπεριφορά 94.2%

Καθαριότητα 86.9%

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-04-2022

Πολύ ευγενικοί και φιλικοί άνθρωποι. Ευχάριστοι και συνεργάσιμοι. Λόγο κατανοητών περιστάσεων (έμειναν με ένα λιγότερο υπάλληλο κατά την διάρκεια της ημέρας και ήταν μεγάλη εβδομάδα) δεν καθάρισαν κάποια σημεία όπως τα καλοριφέρ και τα παράθυρα στο κλιμακοστάσιο.

Δημοσθενης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-03-2022

Αναστασία Β.

2.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-09-2021

Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη έκαναν τα μισά από αυτά που μου είπατε στο τηλέφωνο.

Ελπίδα Ρ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-03-2022

Όλα καλά

Μαχά Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-02-2022

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και συστήνω τον κύριο Θανάση ανεπιφύλακτα.

Βασιλόπουλος Τ.

3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-02-2022

Το συνεργείο ζητήθηκε για την αποσμηση του χώρου. Μετά την επίσκεψη δεν παρατηρήθηκε καμμια διαφορα.

Λευτέρης Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-01-2022

... Α.

3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-12-2021

Ολα μετρια

ιωαννης γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-11-2021

Άψογοι

Παναγιωτα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-11-2021

Κωνσταντίνα Κ.

1.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2021

Ελλιπής εξοπλισμός μη επαγγελματικός Ερασιτέχνες Μισές δουλειές

γιωργος τ.

2/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-10-2021

Απλα βγάλαν την οικοδομή, δηλ τα χοντρά. Κάποια πράγματα, οπως σωληνας αποροφητηρα, δεν εγιναν ποτέ κ τζαμια κ πλακάκια πρεπει να ξαναγίνουν. Οι τοίχοι, μεσα στη σκονη.

Μαριάνθη Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2021

Άψογος επαγγελματίας και συμπαθέστατος. Τυπικός στον χρόνο του και μεθοδικός στην δουλειά του. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα.

Πατσιαλιδης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-09-2021

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, φιλικοί. Η δουλειά τους ήταν άριστη. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Λένα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-09-2021

Για τα χρήματα που έδωσα θεωρώ πως έπρεπε να γίνουν και τα ντουλάπια κουζίνας και το ψυγείο και ο φούρνος καλύτερα.το σπίτι είναι μικρό και όχι ιδιαίτερα βρώμικο.κατανοω βέβαια την δυσκολία ενός μικρου επιπλωμενου χώρου

αλεξανδρα β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-09-2021

Πολυ ευχαριστημενη απ ολες τια αποψεις!!

σελινα γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-09-2021

Αρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-09-2021

Μαργαρίτα Α.

2.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2021

Το φιλοδώρημα σχεδόν ζητηθηκε

Μαρία Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-09-2021

. Γ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2021

χρυσα θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-08-2021

αικατερινη κ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2021

κασσανδρα χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-06-2021

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !

Βικυ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2021

Ληδα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-05-2021

Ο κύριος ευγενέστατος αλλά πολλά σημεία του σπιτιού δεν καθαρίστηκαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να πάρω άλλο καθαρισμό την επόμενη μέρα

Άννα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-04-2021

Εξαιρετικος επαγγελματίας ο κύριος Μπατζακας και το συνεργειο του,έκαναν άψογη δουλειά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Δ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-03-2021

Νικος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2021

Η ομάδα του κ. Μπατζάκα επιτέλεσε το έργο της εξαίσια, μεθοδικά, με έμφαση στην λεπτομέρεια, και χωρίς βιασύνη. Επιπλέον έδωσαν αρκετές συμβουλές για την μελλοντική φροντίδα του σπιτιού. Τους συστήνω ενεπιφύλακτα.

Γιαννης Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-03-2021

Καταπληκτική δουλειά. Σας ευχαριστούμε.

Γιάννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-01-2021

Γρηγορης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-12-2020

Κωνσταντίνος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-12-2020

ΠΑΡΜΑΞΙΔΟΥ Κ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-12-2020

Μονικα Θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-12-2020

σ σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-12-2020

Ήταν πολύ καλοί και προσεχτικοι. Δεν κοιτούσαν το ρολόι και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Βικυ Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-11-2020

αλεξιος ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-11-2020

Μετα απο φωτια στο σπιτι ,ηταν αθλια η κατασταση κ τα παιδια καταφεραν να κανουν οτι καλυτερο. Πολυ εξυπηρετικοι,καθαροι δουλεια,κ αψογοι επαγγελματιες Συγχαρητηρια.

Πόλυ Σ.

3.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-11-2020

Μια χαρα

Giota C.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-10-2020

Ανδρέας Μ.

2.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-10-2020

Μικρή προσοχή σε πραγματα που θα επρεπε να ειναι γνωστα. Φρεσκοφτιαγμένο ξυλινο πατωμα ξεβαψε απο χρηση αγνωστου απορρυπαντικου. Σε επικοινωνια μας με τον ανθρωπο που εφτιαξε το πατωμα - που σημειωτεον ήταν μια χαρά πριν μπει το συνεργειο να καθαρισει - μας εξηγησε οτι κατα πασα πιθανοτητα φταιει τυχον απορριψη απορρυπαντικού και πλημμελής προσοχή κατά την καθαριοτητα.

μαρια γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2020

Γιωργος Χ.

1.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-10-2020

Κουζίνα ακαθάριστη Ντουλάπια κάτω το ίδιο λοιποί χοροί πρόχειρο καθάρισμα ξαναπληρωσα συνεργείο για σχολαστικό καθάρισμα ευχαριστώ.

Γιάννα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2020

Κατερίνα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-09-2020

Το συγκεκριμενο συνεργείο που ήρθε ήταν πολύ καλό και παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού. Αναφέρω πρόβλημα συνεννόησης με το γραφείο που τον έστειλε, καθώς συνέβη το ίδιο ζήτημα μέσα σε 10 ημέρες από την προηγούμενη φορά που χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη εταιρεια. Είχα συμφωνήσει συγκεκριμενο ποσο και υπηρεσίες και στο συνεργείο που ήρθε δεν του μεταφέρθηκαν σωστά οι υπηρεσίες που συμφώνησα καθώς και το κόστος. Ωστόσο το συνεργείο έδειξε κατανόηση και το ληξαμε. Ωστόσο η εταιρεια για δεύτερη φορά μου έκανε το ίδιο πραγμα! Λάθος συνεννοήσεις !

Σταθης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-09-2020

Στελλα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-09-2020

Πόλλυ Κ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-09-2020

Μαριλένα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-08-2020

Αντωνης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-08-2020

Γιαννης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-08-2020

Αννα Α.

2.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-07-2020

Επρόκειτο για καθαρισμό μετά από ανακαίνιση. Είχαμε συζητήσει και σχετικά με τα υπολέιμματα μπογιάς στα πλακάκια κλπ. Ωστόσο, σε πολλά πράγματα έγιναν πασαλείμματα. Υπήρχε σκόνη και χώμα σε πολλά σημεία. Για αφαίρεση των υπολειμμάτων μπογιάς και κόλλας / σιλικόνης ούτε λόγος... Στο μπαλκόνι βρήκα στάμπες από καφέ και μία γόπα... Μέσα στα ντουλάπια, πάντως, (κουζίνα και υπνοδωμάτια) είχε γίνει καλό καθάρισμα. Σίγουρα δεν περίμενα να γλείφω το πάτωμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει ότι κάνει το συνεργείο μετά από ανακαίνιση.

Στέλλα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

Άψογος!!!

.. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-05-2020

Γεωργία Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-04-2020

Θοδωρης Θ.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-04-2020

Ευγενικό και καθαρό προσωπικό κάθισαν παραπάνω ωρα χωρις να ζητήσουν κάτι εξτρα

Βασιλης Ρ.

4.1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-03-2020

Παρόλο που έκανα υποτίθεται απεντωμοση ακόμα έχω μύγες στο σπίτι δν ξέρω τι φταίει θα δω τις επόμενες μερες

Φίλιππος Κ.

1.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-01-2020

Απαράδεκτη η όλη συμπεριφορά της εταιρείας.

. κ.

3.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-01-2020

Δεν είχε αποτέλεσμα καθόλου στο σπίτι το συγκεκριμένο φάρμακο για κατσαρίδες. Ο επαγγελματίας πολύ ευγενικός και φιλικός.

Αντίνοος Α.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-12-2019

Αξιολογοι ανθρωποι,καλο συνεργειο, ακριβη η τιμη ,τραβηγμενη η χρεωση +30 για καθαριστικα.

. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-12-2019

Οι εργασιες δεν εγιναν με λεπτομερεια

Κωνσταντινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2019

Εμφανή αποτελέσματα. Πολύ καλή δουλειά.

Κωνσταντινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Μείναμε όλοι πολύ ευχαριστημένοι.

Μελίνα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-11-2019

Νίκος Ρ.

4/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2019

Ευγενέστατος και πρόθυμος ο κύριος Θανάσης και η κυρία Νάντια! καλή τιμή, αλλά το σπίτι χρειαζόταν ακόμα αρκετή δουλειά για να θεωρηθεί καθαρό μετά απο ανακαίνιση. Οι ντουλάπες σε πολλά σημεία είχαν ακόμα σημάδια απο κόλλες και πολλά σημεία είχαν περαστεί επιφανειακά ή και καθόλου. Τα αλουμίνια επίσης είχαν σημάδια απο κόλλες και μπογιές και σε πολλές δύσκολες γωνίες υπήρχε σκόνη απο το τριμμένο πάτωμα. Στο μπάνιο η οικοδομική σκόνη είναι εμφανής καθώς και τα σημάδια στα πλακάκια απο τα μολύβια των μαστόρων είναι ακόμα εκεί μαζί με υπολείμματα μπογιάς. Έγιναν τα βασικά. Τους ευχαριστούμε όπως και να έχει γιατί προσπάθησαν πολύ. Ίσως χρειαζόταν ακόμα ένα άτομο...

Νικος Κ.

3.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-10-2019

Πολλά σημεία του διαμερίσματος δεν καθαρίστηκαν καθόλου παρόλο που ήταν μέσα στη συμφωνία

Ελενα π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-09-2019

Ευχαριστούμε πολύ, μας βοηθήσατε να μπούμε σπίτι μας!

ελενη α.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-08-2019

Τα παιδιά κάνανε ότι μπορούσαν καλύτερο αλλά θα ήθελα λίγο στα έπιπλα λίγο καθάρισμα που δεν έγινε . Κατά τα αλλά καλά. Ευχαριστώ

Χαρα β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-10-2016

Εξαιρετικό συνεργείο καθαρισμού με λεπτομερή δουλειά και ελληνικό προσωπικό.Η τιμή πολύ λογική και οικονομική.Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.

.

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...