4.9/5

Άγγελος Παρθένης

4.9/5
213 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Έδρα Βόρεια Προάστια.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.-Τεχνικός Ασφαλείας Πιστοποιητικά Δεη, Ενεργειακά Πιστοποιητικά,στις καλύτερες τιμές

Βυζαντίου 23, Χαλάνδρι, 152 38, Ελλάδα

6980953863

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980953863

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Υπηρεσίες

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για ακίνητα πάνω από 200τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 49€+φπα.Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  0.2 €/τμ+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία ηλεκτρολογικού πιστοποιητικού περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πρέπει αρχικά να γίνουν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με την βοήθεια ειδικού οργάνου, ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι δοκιμές για διαπίστωση της ορθής λειτουργίας και ο οπτικός έλεγχος.  Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του πιστοποιητικού. Επίσης , είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πίνακας και ρελέ διαφυγής στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται τα ακόλουθα: Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ ιδιοκτήτη Διεύθυνση ακινήτου, όροφο ακινήτου και τον αριθμό διαμερίσματος(είναι προαιρετικό αλλά μπορείτε να το βρείτε στα κοινόχρηστα ή στο συμβόλαιο) Αριθμό παροχής ΔΕΗ Κατάστημα ΔΕΗ Τύπο τιμολογίου (Γ1, Γ21 κοκ) Αν έχει νυχτερινό ή όχι (Γ1Ν κοκ) Συμφωνημένη ισχύς υποχρεωτικά Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για οικιακούς χώρους 14 χρόνια Ισχύς πιστοποιητικού για καταστήματα: 7 χρόνια

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο μεγαλύτερο των 1000τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρεώση 550€+φπα.Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  0.35 €/τμ+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελεί η κάτοψη.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος στα 0,10 €/τμ+φπα για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8014 αξίας 30 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 1000τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρεώση 100€+φπα.Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  0.4 €/τμ+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελεί η κάτοψη.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος στα 0,10 €/τμ+φπα για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8013 αξίας 10 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 30τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  24 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το ενεργειακό πιστοποιητικό.Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελούν:α)Κάτοψη, β)Τίτλος Ιδιοκτησίας(Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή Ε9 ή γονικη παροχή), γ)Αριθμό Πρωτοκόλλου Δήλωσης κτηματολογίου ή ΚΑΕΚ, δ)Αριθμός Οικοδομικής Αδείας για κατοικίες χτισμένες μετά την 1/3/1983. Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά  μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος δέκα(10) ευρώ για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.H προσφορά ισχύει για ακίνητα μεχρι τριάντα (30) τ.μ. Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8012 αξίας 5 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 30τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  29 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το ενεργειακό πιστοποιητικό. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελούν:α)Κάτοψη, β)Τίτλος Ιδιοκτησίας(Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή Ε9 ή γονικη παροχή), γ)Αριθμό Πρωτοκόλλου Δήλωσης κτηματολογίου ή ΚΑΕΚ, δ)Αριθμός Οικοδομικής Αδείας για κατοικίες χτισμένες μετά την 1/3/1983. Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά  μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος δέκα(10) ευρώ για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.H προσφορά ισχύει για ακίνητα μέχρι τριάντα (30) τ.μ. Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8012 αξίας 5 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 30τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική - Πανελλαδικά +20€. Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  29 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία ηλεκτρολογικού πιστοποιητικού 30τμ περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πρέπει αρχικά να γίνουν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με την βοήθεια ειδικού οργάνου, ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι δοκιμές για διαπίστωση της ορθής λειτουργίας και ο οπτικός έλεγχος.  Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του πιστοποιητικού. Επίσης , είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πίνακας και ρελέ διαφυγής στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται τα ακόλουθα: Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ ιδιοκτήτη Διεύθυνση ακινήτου, όροφο ακινήτου και τον αριθμό διαμερίσματος(είναι προαιρετικό αλλά μπορείτε να το βρείτε στα κοινόχρηστα ή στο συμβόλαιο) Αριθμό παροχής ΔΕΗ Κατάστημα ΔΕΗ Τύπο τιμολογίου (Γ1, Γ21 κοκ) Αν έχει νυχτερινό ή όχι (Γ1Ν κοκ) Συμφωνημένη ισχύς υποχρεωτικά Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για οικιακούς χώρους 14 χρόνια Ισχύς πιστοποιητικού για καταστήματα: 7 χρόνια

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 100τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική - Πανελλαδικά +20€. Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  34 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

   Η διαδικασία περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πρέπει αρχικά να γίνουν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με την βοήθεια ειδικού οργάνου, ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι δοκιμές για διαπίστωση της ορθής λειτουργίας και οπτικός έλεγχος.  Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται όλα τα απαράιτητα στοιχεία για την έκδοση του. Επίσης , είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πίνακας και ρελέ διαφυγής στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για οικιακούς χώρους 14 χρόνια Ισχύς πιστοποιητικού για καταστήματα: 7 χρόνια

Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 100τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  38 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το ενεργειακό πιστοποιητικό. Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελούν:α)Κάτοψη, β)Τίτλος Ιδιοκτησίας(Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή Ε9 ή γονικη παροχή), γ)Αριθμό Πρωτοκόλλου Δήλωσης κτηματολογίου ή ΚΑΕΚ, δ)Αριθμός Οικοδομικής Αδείας για κατοικίες χτισμένες μετά την 1/3/1983. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά  μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος δέκα(10) ευρώ για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.H προσφορά ισχύει για ακίνητα μεχρι εκατό (100) τ.μ. Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8012 αξίας 5 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 150τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική - Πανελλαδικά +20€. Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  44 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία ηλεκτρολογικού πιστοποιητικού 150τμ περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πρέπει αρχικά να γίνουν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με την βοήθεια ειδικού οργάνου, ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι δοκιμές για διαπίστωση της ορθής λειτουργίας και ο οπτικός έλεγχος.  Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του πιστοποιητικού. Επίσης , είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πίνακας και ρελέ διαφυγής στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται τα ακόλουθα: Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ ιδιοκτήτη Διεύθυνση ακινήτου, όροφο ακινήτου και τον αριθμό διαμερίσματος(είναι προαιρετικό αλλά μπορείτε να το βρείτε στα κοινόχρηστα ή στο συμβόλαιο) Αριθμό παροχής ΔΕΗ Κατάστημα ΔΕΗ Τύπο τιμολογίου (Γ1, Γ21 κοκ) Αν έχει νυχτερινό ή όχι (Γ1Ν κοκ) Συμφωνημένη ισχύς υποχρεωτικά Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για οικιακούς χώρους 14 χρόνια Ισχύς πιστοποιητικού για καταστήματα: 7 χρόνια

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 200τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική - Πανελλαδικά +20€. Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  49 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία ηλεκτρολογικού πιστοποιητικού 200τμ περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πρέπει αρχικά να γίνουν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με την βοήθεια ειδικού οργάνου, ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι δοκιμές για διαπίστωση της ορθής λειτουργίας και ο οπτικός έλεγχος.  Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του πιστοποιητικού. Επίσης , είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πίνακας και ρελέ διαφυγής στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι απαραίτητος καθώς αναγράφονται τα ακόλουθα: Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ ιδιοκτήτη Διεύθυνση ακινήτου, όροφο ακινήτου και τον αριθμό διαμερίσματος(είναι προαιρετικό αλλά μπορείτε να το βρείτε στα κοινόχρηστα ή στο συμβόλαιο) Αριθμό παροχής ΔΕΗ Κατάστημα ΔΕΗ Τύπο τιμολογίου (Γ1, Γ21 κοκ) Αν έχει νυχτερινό ή όχι (Γ1Ν κοκ) Συμφωνημένη ισχύς υποχρεωτικά Η ισχύς του πιστοποιητικού είναι για οικιακούς χώρους 14 χρόνια Ισχύς πιστοποιητικού για καταστήματα: 7 χρόνια

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 150τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  60 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το ενεργειακό πιστοποιητικό. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελούν:α)Κάτοψη, β)Τίτλος Ιδιοκτησίας(Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή Ε9 ή γονικη παροχή), γ)Αριθμό Πρωτοκόλλου Δήλωσης κτηματολογίου ή ΚΑΕΚ, δ)Αριθμός Οικοδομικής Αδείας για κατοικίες χτισμένες μετά την 1/3/1983. Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά  μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελέι η κάτοψη.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος δέκα πέντε(15) ευρώ για τον σχεδιασμό σκαριφήματος. Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8012 αξίας 5 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Βεβαίωση Μηχανικού για Ακινήτο έως 100τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Επίσκεψη στην Πολεοδομία +50€ Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  60 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά περιλαμβάνει αποκλειστικά την αμοιβή του μηχανικόυ για την έκδοση της βεβαιώσης μηχανικού περί μη αυθαιρεσίας για ακίνητα εκτάσεως μικρότερα των εκατό (100)τ.μ.Η βεβαίωση έχει ισχύ για δυο μήνες μετά την έκδοση της.Σε περίπτωση που ο μηχανικός χρειαστεί να ανατρέξει στην πολεοδομία για την ευρεση των απαραίτητων δικαιολογητικών,υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση πενήντα (50) ευρώ.Τα απαράιτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της βεβαιώσης είναι το συμβόλαιο ιδιοκτησίας, η οικοδομική άδεια,τα αρχιτεκτονικά σχέδια(όψεις,κατόψεις,τομές και το τοπογραφικό/διάγραμμα κάλυψης.Σε περίπτωση που τα παραπάνω έγγραφα δεν υπάρχουν εκδίδονται από την αρχή με τα ακόλουθα κόστη: Το κόστος για τον σχεδιασμό της κάτοψης ανέρχεται σε 1.5€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό των όψεων ανέρχεται σε 1€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό των τομών ανέρχεται σε 1€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό του τοπογραφικού διαγράμματος κάλυψης ανέρχεται στα 250€,εφ όσον το αγροτεμάχιο δεν ξεπερνάει το μισό στρέμμα.

Βεβαίωση Μηχανικού για Ακινήτο από 100τμ έως 200τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Επίσκεψη στην Πολεοδομία +50€ Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  80 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά περιλαμβάνει αποκλειστικά την αμοιβή του μηχανικόυ για την έκδοση της βεβαιώσης ακινήτου περί μη αυθαιρεσίας εκτάσεως από εκάτο (100) έως διακόσια (200) τ.μ.Η βεβαίωση έχει ισχύ για δυο μήνες μετά την έκδοση της.Σε περίπτωση που ο μηχανικός χρειαστεί να ανατρέξει στην πολεοδομία για την ευρεση των απαραίτητων δικαιολογητικών,υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση πενήντα (50) ευρώ.Τα απαράιτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της βεβαιώσης είναι το συμβόλαιο ιδιοκτησίας, η οικοδομική άδεια,τα αρχιτεκτονικά σχέδια(όψεις,κατόψεις,τομές,το τοπογραφικό/διάγραμμα κάλυψης.Σε περίπτωση που τα παραπάνω έγγραφα δεν υπάρχουν εκδίδονται από την αρχή με τα ακόλουθα κόστη: Το κόστος για τον σχεδιασμό της κάτοψης ανέρχεται σε 1.5€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό των όψεων ανέρχεται σε 1€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό των τομών ανέρχεται σε 1€/τ.μ. Το κόστος για τον σχεδιασμό του τοπογραφικού διαγράμματος κάλυψης ανέρχεται στα 250€,εφ όσον το αγροτεμάχιο δεν ξεπερνάει το μισό στρέμμα.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 250τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ενεργειακά Πιστοποιητικά στην Αττική & Πανελλαδικά (+20€). Καλέστε 9.00-23.00 Δευτέρα-Κυριακή
 • Τιμή:

  100 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η διαδικασία έχει ως εξής :κλείνουμε ραντεβού, έρχεται ο ενεργειακός επιθεωρητής για να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις εκδίδεται το ενεργειακό πιστοποιητικό άμεσα μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στο ενεργειακό πιστοποιητικό αναφέρεται η ενεργειακή κλάση του ακινήτου, καθώς και προτάσεις του ενεργειακού επιθεωρητή για βελτίωση της υπάρχουσας κλάσης. Επίσης, σας στέλνουμε μέσω e-mail τους απαραίτητους κωδικούς, τον αύξοντα αριθμό και τον κλειδάριθμο που απαιτούνται για την καταχώρηση του μισθωτηρίου συμβολαίου στο taxisnet. Προαιρετικά μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό ταχυδρομικώς ή μέσω courier, με δική σας επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στην επαρχία εξ αποστάσεως με την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη κάτοψης και η λήψη φωτογραφιών του ακινήτου εσωτερικά,εξωτερικά και περιμετρικά.Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού αποτελέι η κάτοψη.Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης της κάτοψης υπάρχει επιπλέον κόστος είκοσι(20) ευρώ για τον σχεδιασμό σκαριφήματος.Επίσης, είναι απαραίτητη πλέον η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου από την υπηρεσία taxisnet με κωδικό 8012 αξίας 5 € με τους κωδικούς του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Τοπογραφικό Διάγραμμα μέχρι 500τμ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η τιμή αφορά μόνο τις μελέτες και όχι τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
 • Τιμή:

  280 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αυτοψία για τις μετρήσεις σχετικά με το τοπογραφικό διάγραμμα.Η προσφορά περιλαμβάνει την αμοιβή του μηχανικού και την έκδοση του τοπογραφικού. Οι μετρήσεις γίνονται με gps ή γεωδαιτικούς σταθμούς,οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε εκτάσεις με εμπόδια ή όταν δεν δημιουργούνται σκιές.Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +20€+φπα. Όταν το τοπογραφικό προορίζεται για χρήση σε δημόσια υπηρεσία πχ πολεοδομία υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +30€+φπα. Τοπογραφικό διάγραμμα απαιτείται στις παρακάτω περιπτώσεις : 1. Συμβολαιογραφικές πράξεις 2. Έκδοση οικοδομικών αδειών 3. Τακτοποίηση αυθαιρέτων 4. Πράξη χαρακτηρισμού Δασαρχείου 5. Πράξεις εφαρμογής και διορθωτική πράξη εφαρμογής 6. Ενστάσεις κτηματολογίου 7. Αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων 8. Καθορισμό γραμμών αιγιαλού και παραλίας 9. Πράξη αναλογισμού 10. Προσκύρωση

Τοπογραφικό Διάγραμμα μέχρι 1 στρέμμα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η τιμή αφορά μόνο τις μελέτες και όχι τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
 • Τιμή:

  360 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αυτοψία για τις μετρήσεις σχετικά με το τοπογραφικό διάγραμμα.Η προσφορά περιλαμβάνει την αμοιβή του μηχανικού και την έκδοση του τοπογραφικού. Οι μετρήσεις γίνονται με gps ή γεωδαιτικούς σταθμούς,οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε εκτάσεις με εμπόδια ή όταν δεν δημιουργούνται σκιές.Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +20€+φπα. Όταν το τοπογραφικό προορίζεται για χρήση σε δημόσια υπηρεσία πχ πολεοδομία υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +30€+φπα. Τοπογραφικό διάγραμμα απαιτείται στις παρακάτω περιπτώσεις : 1. Συμβολαιογραφικές πράξεις 2. Έκδοση οικοδομικών αδειών 3. Τακτοποίηση αυθαιρέτων 4. Πράξη χαρακτηρισμού Δασαρχείου 5. Πράξεις εφαρμογής και διορθωτική πράξη εφαρμογής 6. Ενστάσεις κτηματολογίου 7. Αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων 8. Καθορισμό γραμμών αιγιαλού και παραλίας 9. Πράξη αναλογισμού 10. Προσκύρωση

Τοπογραφικό Διάγραμμα μέχρι 5 στρέμματα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η τιμή αφορά μόνο τις μελέτες και όχι τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
 • Τιμή:

  440 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αυτοψία για τις μετρήσεις σχετικά με το τοπογραφικό διάγραμμα.Η προσφορά περιλαμβάνει την αμοιβή του μηχανικού και την έκδοση του τοπογραφικού. Οι μετρήσεις γίνονται με gps ή γεωδαιτικούς σταθμούς,οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε εκτάσεις με εμπόδια ή όταν δεν δημιουργούνται σκιές.Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +20€+φπα. Όταν το τοπογραφικό προορίζεται για χρήση σε δημόσια υπηρεσία πχ πολεοδομία υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +30€+φπα. Τοπογραφικό διάγραμμα απαιτείται στις παρακάτω περιπτώσεις : 1. Συμβολαιογραφικές πράξεις 2. Έκδοση οικοδομικών αδειών 3. Τακτοποίηση αυθαιρέτων 4. Πράξη χαρακτηρισμού Δασαρχείου 5. Πράξεις εφαρμογής και διορθωτική πράξη εφαρμογής 6. Ενστάσεις κτηματολογίου 7. Αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων 8. Καθορισμό γραμμών αιγιαλού και παραλίας 9. Πράξη αναλογισμού 10. Προσκύρωση

Τοπογραφικό Διάγραμμα μέχρι 10 στρέμματα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η τιμή αφορά μόνο τις μελέτες και όχι τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
 • Τιμή:

  570 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αυτοψία για τις μετρήσεις σχετικά με το τοπογραφικό διάγραμμα.Η προσφορά περιλαμβάνει την αμοιβή του μηχανικού και την έκδοση του τοπογραφικού. Οι μετρήσεις γίνονται με gps ή γεωδαιτικούς σταθμούς,οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε εκτάσεις με εμπόδια ή όταν δεν δημιουργούνται σκιές.Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +20€+φπα. Όταν το τοπογραφικό προορίζεται για χρήση σε δημόσια υπηρεσία πχ πολεοδομία υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +30€+φπα. Τοπογραφικό διάγραμμα απαιτείται στις παρακάτω περιπτώσεις : 1. Συμβολαιογραφικές πράξεις 2. Έκδοση οικοδομικών αδειών 3. Τακτοποίηση αυθαιρέτων 4. Πράξη χαρακτηρισμού Δασαρχείου 5. Πράξεις εφαρμογής και διορθωτική πράξη εφαρμογής 6. Ενστάσεις κτηματολογίου 7. Αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων 8. Καθορισμό γραμμών αιγιαλού και παραλίας 9. Πράξη αναλογισμού 10. Προσκύρωση

Άδεια Καταστήματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δεν ισχύει για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
 • Τιμή:

  800 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Αφορά την έκδοση οικοδομικής άδειας για κατάστημα. Περιλαμβάνει : Αρχιτεκτονικά Σχέδια, Στατική Μελέτη,Ενεργειακή Μελέτη,Ηλεκτρομηχανολογικά,Επισκέψεις στην Πολεοδομία και την τελική έκδοση της άδειας.Η τιμή αφορά την εργασία του μηχανικού και δεν συμπεριλαμβάνονται παράβολα και χαρτόσημα.Δεν περιλαμβάνει γεωτεχνική μελέτη.Η τιμή δεν αφορά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν περιλαμβάνει πιστοποίηση τύπου HACCP.Έκδοση οικοδομικής άδειας μέχρι 150τμ/όροφος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +800€/όροφος.Η τιμή αυτή αφορά μόνο την εργασία του μηχανικού.+ Κόστος Μεταφορικών για εκτός Αττικής
 • Τιμή:

  1300 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Αφορά την έκδοση οικοδομικής άδειας για ακίνητο μέχρι 150τμ/όροφος. Περιλαμβάνει : Αρχιτεκτονικά Σχέδια, Στατική Μελέτη,Ενεργειακή Μελέτη,Ηλεκτρομηχανολογικά,Επισκέψεις στην Πολεοδομία και την τελική έκδοση της άδειας.Η τιμή αφορά την εργασία του μηχανικού και δεν συμπεριλαμβάνονται παράβολα και χαρτόσημα.Αφορά δυόροφη πολυκατοικία.

Πανωσήκωμα οικοδομής

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η τιμή αφορά μόνο την εργασία του μηχανικού και όχι τα παράβολα-χαρτόσημα
 • Τιμή:

  1800 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Αφορά την έκδοση οικοδομικής άδειας για Πανωσήκωμα οικοδομής. Περιλαμβάνει : Αρχιτεκτονικά Σχέδια, Στατική Μελέτη,Ενεργειακή Μελέτη,Ηλεκτρομηχανολογικά,Επισκέψεις στην Πολεοδομία και την τελική έκδοση της άδειας.Η τιμή αφορά την εργασία του μηχανικού και δεν συμπεριλαμβάνονται παράβολα και χαρτόσημα.

Έκδοση οικοδομικής άδειας μέχρι 350τμ/όροφος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +800€/όροφος.Η τιμή αυτή αφορά μόνο την εργασία του μηχανικού.+ Κόστος Μεταφορικών για εκτός Αττικής
 • Τιμή:

  2000 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Αφορά την έκδοση οικοδομικής άδειας για ακίνητο μέχρι 350τμ/όροφος. Περιλαμβάνει : Αρχιτεκτονικά Σχέδια, Στατική Μελέτη,Ενεργειακή Μελέτη,Ηλεκτρομηχανολογικά,Επισκέψεις στην Πολεοδομία και την τελική έκδοση της άδειας.Η τιμή αφορά την εργασία του μηχανικού και δεν συμπεριλαμβάνονται παράβολα και χαρτόσημα.Αφορά δυόροφη πολυκατοικία.

Αξιολογήσεις πελατών

4.9/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 213 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
18-10-2018

Ιωάννης Παναγιωτάκης

5/5
14-10-2018

Χρυσούλα Λιακου

5/5
09-10-2018

Αλέξανδρος Νικολακόπουλος

5/5
25-09-2018

Ελενη Μαραγκουδακη

3.6/5
22-09-2018

Ολα καλα ευχαριστω

Δεσποινα Ντουρβανα

3.8/5
20-09-2018

Ακομη δεν εχω εξυπηρετηθει και μου στελνετε να σας αξιολογησω Καλητερα να το κανω αφου μου παρεξετε τις υπηρεσιες σας (οταν γινει αυτο) Παντως σε παρακληση που εγινε για συντομευση του χρονου δεν εξυπηρετηθηκα και λυπαμαι

Βασίλης Χρόνης

5/5
31-08-2018

Γιώργος Βούλγαρης

4.8/5
23-08-2018

Κωνσταντίνος Κονταξής

5/5
09-08-2018

Ελενη Ινδιδη

5/5
03-07-2018

Ο κύριος Άγγελος ήρθε στο σπίτι αμέσως μόλις τον πήραμε όταν οι άλλοι σου λενε τέλος του μήνα

γΕΩΡΓΙΑ κΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΟΥ

5/5
25-04-2018

Ηταν εξαιρετικός στη δουλειά του και πολύ εξυπηρετικός. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα!

Τεστ Χαρικλεια

5/5
25-04-2018

Εβγαλα πιστοποιητικο με λιγα χρηματα και γρηγορα

Χρήστος Φραγκουλακης

5/5
25-04-2018

Έλαβα την προσφορά του MyConstructor και εξυπηρετήθηκα γρήγορα και εύκολα

Κωνσταντινα Μισκιώτη

5/5
25-04-2018

Εξαιρετικος επαγγελματιας και μου εδωσε και γρηγορα το πιστοποιητικό που ηθελα

Χριστινα Λαμπη

5/5
18-04-2018

Μαρία Παππά

5/5
05-04-2018

Θάλεια Παπακωνσταντίνου

5/5
23-03-2018

Κοσμάς Τουμπίδης

5/5
23-03-2018

Βασίλης Μπόυρας

5/5
23-03-2018

Απόλυτα συνεργάσιμος μηχανικός!!!

Καλλιόπη Μπαούτση

5/5
21-03-2018

Άψογη συνεργασία.

Γιώργος Παλιούρας

5/5
21-03-2018

Αντωνης Αβραμίδης

5/5
13-03-2018

Άψογος σε όλα & απόλυτα συνεργάσιμος!

Σπύρος Μπενετάτος

5/5
13-03-2018

Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Στέφανος Πύλιος

5/5
12-03-2018

Παναγιώτης Γεωργόπουλος

5/5
09-03-2018

Εξαιρετικός μηχανικός και άψογη εξυπηρέτηση.

Όλγα Καούκη

5/5
08-03-2018

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τον κ.Παρθένη.

Παντελής Πικραμένος

5/5
08-03-2018

Άψογος μηχανικός!!

Αθανάσιος Νομικός

5/5
06-03-2018

Μηχανικός με σωστή συμπεριφορά και πάρα πολύ συνεργάσιμος!

Κυριακή Κατσικοπούλου

5/5
05-03-2018

Μηχανικός υψηλών προδιαγραφών.

Βασιλική Παπαγεωργίου

5/5
28-02-2018

Άμεση γρήγορη και καλη δουλεια

Χρηστος Μεταλλινο

5/5
26-02-2018

Με τον κ.Παρθένη προχωρήσαμε στην έκδοση των δύο ενεργειακών πιστοποιητικών στην Αθήνα.

Παναγιώτης Μακρής

5/5
26-02-2018

Με τον κ.Παρθένη έγινε η έκδοση 3 ενεργειακών πιστοποιητικών για 3 ακίνητα που πρόκειται να μισθωθούν.

Ελεάννα Σταυρογιαννοπούλου

5/5
23-02-2018

Με τον κ.Παρθένη έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας.

Αγγελική Μπανούση

5/5
22-02-2018

Με τον κ.Παρθένη εκδώσαμε το ενεργειακό πιστοποιητικό για την πώληση του ακινήτου μου.

Κωνσταντίνος Καραχάλιος

5/5
21-02-2018

Συνεργάσιμος & άψογος σε όλα.

Μαρία Πετροπούλου

5/5
21-02-2018

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία που είχαμε με τον κ.Παρθένη.

Χρύσανθος Φαλκανάς

5/5
21-02-2018

Με τον κ.Άγγελο Παρθένη κάναμε την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού μου για ένα κατάστημα 32τμ.

Δημήτρης Φερεντίνος

5/5
20-02-2018

Με τον κ.Παρθένη έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχαμε.Άψογος σε όλα.

Τίτος Τζήρας

5/5
15-02-2018

Εμεινα πολυ ευχαριστημένη

παρασκευη Θεοδοσοπουλου

5/5
14-02-2018

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινα με τον κ.Παρθένη.Άψογη συνεργασία.

Βασίλης Γιαβάσογλου

5/5
13-02-2018

Άψογος ο κ.Παρθένης!

Χριστίνα Ασημακοπούλου

5/5
13-02-2018

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τον κ.Παρθένη.

Ματθαίος Μπολοβίνος

5/5
09-02-2018

Εξαιρετικός ο κ.Παρθένης.Τον συστήνω και σε εσάς.

Μαρίνα Αντωναροπούλου

5/5
09-02-2018

Με τον κ.Παρθένη κάναμε την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού μου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Καλούδης

5/5
08-02-2018

Με τον κ.Άγγελο βγάλαμε το ενεργειακό πιστοποιητικό του ακινήτου μου στον Βύρωνα.Εκπληκτική εξυπηρέτηση.

Μαρίνα Αντωναροπούλου

5/5
05-02-2018

Με τον κ.Παρθένη κάναμε τόσο την έκδοση του ενεργειακού μου πιστοποιητικού όσο και του πιστοποιητικού ΔΕΗ.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ευάγγελος Μακρής

5/5
05-02-2018

Εξαιρετικός ο κύριος Παπαδόπουλος!!

Μαρία Αλεξανδρακη

5/5
02-02-2018

Με τον κ.Παρθένη έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αλέξανδρος Μαντζωρος

5/5
29-01-2018

Πολύ άμεση και καλή εξυπηρέτηση.

Χαριδημος Βλαχος

5/5
29-01-2018

Όλα καλά, πήρα το πιστοποιητικό μου πολύ άμεσα.

Σπύρος Γαζής

5/5
13-12-2017

Καταπληκτικός!!!!

Σοφία Στεφανάκη

5/5
11-12-2017

Το πιστοποιητικό το πήρα στο μεηλ μου και αμεσως επισυνάφθηκε στο taxisnet

Μαρία Παπαδήμα

5/5
08-12-2017

Από τους πιο αξιόλογους μηχανικούς που έχω συνεργαστεί.

Ιάκωβος Μάνης

5/5
04-12-2017

Μια χαρα συνεργαστηκαμε με τον κυριο ηταν πολυ καλος και εξυπηρετικος, δεν εχουμε κανενα παραπονο.

danai karatza

5/5
04-12-2017

Εξαιρετικος επαγγελματιας

Περικλής Μπισκίνης

5/5
04-12-2017

Πολυ καλος κυριος και ευγενικος, η συνεργασια μας συνεχιζεται κανονικα.

Κωνσταντίνος Αγγέλης

5/5
30-11-2017

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα προτιμηστε τον!!

Γιώργος Ντουρουτζάκης

5/5
30-11-2017

o kurios aggelos htan polu eugenikos kai typikos! ton snistw anepifylakta!

Μαρίνα Ηλιοπούλου

5/5
30-11-2017

Συνεργαστηαμε με τον κ.Παρθενη και για τα δυο πιστοποιητικα που απαιτουνται για τα διαμερισματα και μειναμε πολυ ικανοποιημενοι με τη συνεργασια.

Εμμανουήλ Μαργαρίτης

5/5
29-11-2017

Αμεση εξυπηρετηση και ευγενικος κυριος.

Αλεξάνδρα Μεντίδη

5/5
27-11-2017

ο μηχανικος ηταν γρηγορος και πολυ συνεργασιμος,πηγαν ολα πολυ καλα!

Βασίλης Κουτσουμάρης

5/5
27-11-2017

Ο κυριος ηταν πολυ ευγενικος και συνεργασιμος η δουλεια μας εγινε αρκετα γρηγορα και αποτελεσματικα! Μιχοπουλου Σοφία

Δημητρα Καρατζογλου

5/5
24-11-2017

Πολύ καλός και εξυπηρετικός επαγγελματίας . Μπράβο του!!

Γιάννης Μιτούνης

5/5
23-11-2017

Ο μηχανικος ηταν πολυ προθυμος και ευγενικος, στην ωρα του και επαγγελματιας! Παναγιωτης Κληρονομος

5/5
23-11-2017

Παρολο που η διαδικασια εγινε εξ αποστασεως εγιναν ολα πολυ καλα και εξυπηρετηθηκα αψογα! Κουρέας Γιάννης

5/5
17-11-2017

Σωστος επαγγελματίας. Τον συστήνω για την πιστοποιηση και τη βεβαιωση μηχανικού που μπορει να βγαλει

Μαρία Σωτηρίου

5/5
17-11-2017

Σωστός επιθεωρητής ότι είδε έγραψε και το είχα την επόμενη στο μεηλ μου

Κων/νος Ρίγκος

5/5
17-11-2017

Έκανα και τις δυο δουλειές μου μαζι. Μπράβο του!!

Ανθη Μπουρα

5/5
17-11-2017

.

Αντρέας Σπανόπουλος

5/5
01-11-2017

Γρήγορος στη δουλειά του και καλή δουλειά

Παναγιώτης Γκολές

5/5
26-10-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας και γρήγορη δουλειά

Νικολέτα Σφαελου

5/5
16-10-2017

Πολύ εξυπηρετικός και σωστός επαγγελματίας

Αλέξανδρος Διονυσόπουλος

5/5
16-10-2017

Γρήγορη εξυπηρέτηση. Τον συστήνω

Κατερίνα Σερέτη

5/5
16-10-2017

Ένας σωστός επαγγελματίας. Το πιστοποιητικό το έλαβα μέσω mail την ίδια κιόλας ημέρα

Βασίλης Πλιατσικας

5/5
16-10-2017

Ευγενέστατος κύριος και σωστός επαγγελματίας. Τον συστήνω!!

Πασχάλης Κετετζούδης

5/5
16-10-2017

Το πιστοποιητικό βγήκε γρήγορα και εύκολα γιατί το ήθελα για ενοικιαστήριο

Ηλιάννα Αναστοπούλου

5/5
16-10-2017

Πολύ καλή δουλειά και γρήγορη

Αριστείδης Αναστασοπουλος

5/5
16-10-2017

Ήταν εξυπηρετικότατος και ευγενέστατος

Σπυριδούλα Λανοπούλου

5/5
13-10-2017

Άψογος επαγγελματίας και σωστή δουλεία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Παναγιώτης Μαρίνης

5/5
12-10-2017

Καλός επαγγελματίας. Άριστη δουλειά

Μαρία Κοντογιώργου

5/5
12-10-2017

Σωστός επαγγελματίας. 5 στα 5 σε όλα

Δημήτρης Παπατρυφων

5/5
12-10-2017

όλα ήταν πολυ καλά και επαγγελματικά

Ασπασία Ντάλη

5/5
12-10-2017

όλα καλα έγιναν

Στέργιος Χάτος

5/5
12-10-2017

Συνεπέστατος και μου το εφερε ο ίδιος

Κατερίνα Kουτουμάνου

5/5
12-10-2017

Όλα ήταν γρήγορα

Δημήτρης Μανωλης

5/5
11-10-2017

Perfect!!!

J. Marc

5/5
11-10-2017

Η δουλειά του ήταν πολυ καλή και γρ'ηγορη με τα παιδια στα πόδια του

Ελένη Μερπακίτη

5/5
11-10-2017

όλα καλα ήταν

Νικόλαος Αντωνόπουλος

5/5
11-10-2017

ola htan komple

Δημήτρης Βύρκος

5/5
11-10-2017

όλα ήταν γρήγορα κανένα πρόβλημα

Νίκος Μαστορης

5/5
11-10-2017

όλα καλά

Μηνάς Λογοθετίδης

5/5
10-10-2017

πάρα πόλύ ικανοποιημένη, ήταν στην ώρα του , ήρθε αμέσως , όλα πήγαν μια χαρά

Πελαγία Κεχαγιά

5/5
10-10-2017

Γρήγορη δουλειά και φθηνή

Ελένη Ζιτσαρα

5/5
10-10-2017

απόλυτα ικανοποιημένη , όλα πήγαν τέλεια

Δεσποινα Λυμπεροπουλου

5/5
10-10-2017

ολα κομπλέ

Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος

5/5
09-10-2017

all good

Νίκος Ραφτόπουλος

5/5
01-09-2017

Σωστός επαγγελματίας και εύκολη διαδικασία.

Γιάννης Τασσόπουλος

5/5
01-09-2017

Σωστός επαγγελματίας, μας το παρέδωσε άμεσα.

Χαρής Γκαβάς

5/5
01-09-2017

Πήγαν όλα καλά, μια χαρά και έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Δανάη Καρβούνη

5/5
07-07-2017

Ο κ. Άγγελος εξέδωσε το ενεργειακό πιστοποιητικό για το κατάστημά μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την όλη υπηρεσία.

Χαράλαμπος Παπαδοπούλης

5/5
07-07-2017

Ο κ. Παρθένης ήρθε στο διαμέρισμά μου για να κάνει την αυτοψία στον χώρο και να του δώσω τα δικαιολογητικά. Το πιστοποιητικό εκδόθηκε άμεσα και ο λογιστής μου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Ζωη Πτιαδοπούλου

5/5
07-07-2017

Σωστός επαγγελματίας 5 στα 5.

Σταύρος Γεωργιάδης

5/5
07-07-2017

Πολύ καλή συνεργασία και άμεση εξυπηρέτηση. Σωστός επαγγελματίας.

Βασίλης Τσιλιγιάννης

5/5
27-06-2017

Τον ευχαριστούμε πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Θέμης Λίτσος

5/5
26-06-2017

Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και όλα πήγαν καλά, τον ευχαριστούμε πολύ.

Παναγιώτης Ρέντζης

5/5
16-06-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, τον ευχαριστώ πολύ!

Δέσποινα Σιττάρα

5/5
16-06-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την τυπικότητα του κυρίου Παρθένη, θα χαρώ να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Άννα Μπίτρου

5/5
16-06-2017

Πολύ σωστή εξυπηρέτηση, τον προτείνω!

Απόστολος Αργυρούλης

5/5
16-06-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη γρήγορη εξυπηρέτηση και την τυπική συμπεριφορά του κύριου Παρθένη.

Δημήτρης Μαρινάκης

5/5
16-06-2017

Άψογος επαγγελματίας και τον προτείνουμε οπωσδήποτε.

Βασίλειος Μελισσαράτος

5/5
15-06-2017

Σωστή και άμεση εξυπηρέτηση!

Γιάννης Γιαννούσης

5/5
15-06-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, πολύ καλός επαγγελματίας.

Μάρκος Θεοδωράκης

5/5
09-06-2017

Όλα καλά πήγαν. Σύντομη και εύκολη διαδικασία

Κώστας Τράκαλης

5/5
09-06-2017

Εξαιρετικος ανθρωπος, παρα πολυ καλος επαγγελματιας, ταχυτατος αριστος στην εξυπηρετηση.

Ισαβέλλα Κεφαλά

5/5
09-06-2017

Πολύ σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τον προτείνω.

Δημήτρης Παύλου

5/5
08-06-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Ιωάννης Ζάγκος

5/5
27-05-2017

Πολύ καλή συνεργασία και εξυπηρέτηση, 5στα 5

Νίκος Κοργένης

5/5
25-05-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, σωστή και συνεπής εξυπηρέτηση.

Κωνσταντίνος Σωτηράκος

5/5
25-05-2017

Όλα καλά πήγαν και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Πολύ σωστός επαγγελματίας.

Γεωργία Ευτυχίδου

5/5
25-05-2017

Ο κύριος Παρθένης εξέδωσε δυο πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης σε 2 διαμερίσματα που έχω στην ιδιοκτησία μου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με κάθε συνέπεια.

Ακριβή Κωνστούλια

5/5
23-05-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και όλα πήγαν μια χαρά. Πολύ εξυπηρετικός!

Βερόνικα Λώλη

5/5
23-05-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την άμεση εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση του πιστοποιητικού.

Μαρίνα Αθανασιάδου

5/5
17-05-2017

Πολύ καλή συνεργασία και τυπική εξυπηρέτηση, τον ευχαριστούμε!

Ευθύμιος Κωστόπουλος

5/5
17-05-2017

Ο κύριος Παρθένης είναι πολύ καλός και συνεπής επαγγελματίας και μας εξυπηρέτησε πολύ άμεσα.

Άλκης Αγγελής

5/5
16-05-2017

Όλα καλά, σωστή εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση.

Βασίλης Σκιαδιώτης

5/5
16-05-2017

Πάρα πολύ καλός ο κύριος Παρθένης.Μας εξυπηρέτησε σε άψογο βαθμό.

Ευστράτιος Πελεκίδης

5/5
16-05-2017

Πολύ καλή συνεργασία και άμεση σωστή εξυπηρέτηση.

Αθανάσιος Βαρούτας

5/5
16-05-2017

Πολύ σωστός και άψογος επαγγελματίας. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Ελπίδα Θεοδοσίου

5/5
15-05-2017

Πολύ σωστός επαγγελματίας, όλα καλά πήγαν και το είχαμε σε 2 μέρες στα χέρια μας.

Ελένη Τζιμίδη

5/5
09-05-2017

Ο κύριος Παρθένης ήταν άμεσα εξυπηρετικός και όλα πήγαν καλά. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Εμμανουήλ Καραχάλιος

5/5
09-05-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη διαδικασία με τον κύριο Παρθένη, άρτιος και πολύ εξυπηρετικός επαγγελματίας.

Κωνσταντίνος Πιτόσογλου

5/5
09-05-2017

Πολύ σωστός επαγγελματίας, 5 στα 5.

Γιάννης Γιοκτζέογλου

5/5
04-05-2017

5 στα 5 για τον κυριο Παρθενη, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Σωτήρης Αντωνίου

5/5
02-05-2017

Μας εξυπηρέτησε άμεσα και γρήγορα, μας παρέδωσε τα πιστοποιητικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Κώστας Χαραλαμπόπουλος

5/5
27-04-2017

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαδικασία με τον κύριο Παρθένη, όλα πήγαν καλά και μας εξυπηρέτησε άμεσα.

Χρύσανθος Γκικουρίας

5/5
27-04-2017

Σωστή και αξιόπιστη διαδικασία με τον κύριο Παρθένη. Όλα πήγαν καλά

Ιορδάνης Σερεφετινίδης

5/5
25-04-2017

5 στα 5, σωστή εξυπηρέτηση!

Γρηγόρης Καράς

5/5
25-04-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη διαδικασία έκδοσης του πιστοποιητικού, εξυπηρετήθηκα άμεσα και με συνέπεια.

Άννα Παπακωνσταντίνου

5/5
21-04-2017

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση!

Κωνσταντίνος Ζούρκας

5/5
20-04-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία με τον κύριο Παρθένη, όλα πήγαν πολύ καλά!

Κατερίνα Δημοπούλου

5/5
19-04-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία με τον κύριο Παρθένη, τον ευχαριστούμε πολύ και θα χαρώ να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Αργυρώ Πλεύρη

5/5
13-04-2017

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τον κύριο Παρθένη και όλη την ομάδα του myconstructor.gr, αν και διαμένω στην επαρχία και το ακίνητο βρίσκεται στην Αθήνα, μου έκαναν όλη τη διαδικασία πολύ εύκολη και γρήγορη. Θα ήθελα να προτείνω ανεπιφύλακτα για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού τους συνεργάτες που μπορεί κανείς να βρει μέσω αυτής της σελίδας.

Σοφία Κατσίκα

5/5
12-04-2017

Όλα πήγαν μια χαρά, μείναμε ικανοποιημένοι και μας εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα.

Γραμματική Βανάκη

5/5
12-04-2017

Όλα πήγαν μια χαρά, ήταν πολύ γρήγορος και άμεσος, μας εξυπηρέτησε σωστά και με συνέπεια.

Χρυσόστομος Βλάχος

5/5
11-04-2017

Ο κύριος Παρθένης ανταποκρίθηκε πολύ άμεσα και μας εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα. Άψογος επαγγελματίας!

Λεωνίδας Μπουρούτης

5/5
05-04-2017

Πολύ τυπικός και συνεπής επαγγελματίας, μας εξυπηρέτησε άψογα αν και συνεννοηθήκαμε μαζί του εξ αποστάσεως μιας και μένουμε στην επαρχία. Τον ευχαριστούμε πολύ και θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

Παναγιώτης Ντελής

5/5
04-04-2017

Ο κύριος Παρθένης μας έκανε 3 πιστοποιητικά για 3 διαμερίσματα που έχουμε και μας τα παρέδωσε άμεσα.

Μαίρη Χαράμη

5/5
30-03-2017

Ο κύριος Παρθένης με εξυπηρέτησε πολύ άμεσα και πολύ καλά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Χαράλαμπος Ψιάχος

5/5
30-03-2017

Πολύ καλός άνθρωπος και σουπερ εξυπηρέτηση!

Στέργιος Μπλιάμος

5/5
30-03-2017

Πολύ καλή συνεργασία με συνέπεια και τυππικότητα, απλούστευση της διαδικασίας αν και μένω στην επαρχία, εξυπηρετήθηκα πολύ καλά.

Απόστολος Καρτσακλής

5/5
29-03-2017

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση, ο κύριος Παρθένης ανέλαβε να μας εκδώσει 4 ενεργειακά πιστοποιητικά για τα γραφεία της εταιρείας μας και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι.

Άννα Ζμπίντεν

5/5
28-03-2017

Αν και διαμένω στην επαρχία, ο κύριος Παρθένης με διευκόλυνε πάρα πολύ στην έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού. Του έστειλα μέσω e-mail τα απαραίτητα έγγραφα και με εξυπηρέτησε άμεσα. Τον προτείνω!

Όλγα Φουντέα

5/5
28-03-2017

Πολύ εξυπηρετικός και τυπικός επαγγελματίας. Άμεση παράδοση του πιστοποιητικού.

Βασίλης Μπαστούνης

5/5
28-03-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, πολύ άμεση ανταπόκριση και σωστή εξυπηρέτηση.

Ελένη Κουτσουμάνη

5/5
21-03-2017

Πολύ ευχαριστημένοι μείναμε από τον κύριο Παρθένη, πολύ εξυπηρετικός.

Ειρήνη Βρόντου

5/5
15-03-2017

Έμεινα ευχαριστημένος, όλα καλά και με συνεπή εξυπηρέτηση. Τον ευχαριστώ πολύ και θα τον προτιμήσουμε και στο μέλλον.

Βαγγέλης Πόποτας

5/5
15-03-2017

Άψογη συνεργασία και παράδοση σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε καλή τιμή. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μανώλης Σαβουιδάκης

5/5
15-03-2017

Όλα καλά με υπευθυνότητα και άμεση παράδοση.

Κατερίνα Σέρβη

5/5
14-03-2017

Ο κυρίος Παρθένης ήρθε μέχρι τη Χαλκίδα, γιατί είχα 7 διαμερίσματα στα οποία έπρεπε να εκδοθούν ενεργειακά πιστοποιητικά. Με εξυπηρέτησε πολύ σωστά και ήταν πολύ λεπτομερειακός κατά τη συνεννόησή μας.

Λουκία Θεοδώρου

5/5
14-03-2017

Πολύ τυπικός και συνεπής ο κύριος Παρθένης. Προτείνω κάθε συνεργασία μαζί του.

Γιάννης Μέρτογλου

5/5
14-03-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας, μας εξυπηρέτησε πολύ άμεσα και με συνέπεια.

Δημήτρης Διζές

5/5
14-03-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία.

Ανδρέας Τσουροδιακάκης

5/5
08-03-2017

Ο κύριος Παρθένης είναι πολύ ευγενικός και μας εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα με ακρίβεια.

Μάρκος Σιγάλας

5/5
08-03-2017

Όλα καλά, σωστή συνεργασία.

Παύλος Κουλουξούζης

5/5
08-03-2017

Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση, πήγαν όλα καλά και με μεγάλη ευκολία.

Σπύρος Κοκκίνης

5/5
07-03-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πήγε πολύ καλά η συνεργασία. Συνεπής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Γιάννης Αποστολόπουλος

5/5
06-03-2017

Πολύ ικανοποιημένος έμεινα, όλα καλά πήγαν με συνεργασία άψογη.

Γιώργος Καχριμάνης

5/5
06-03-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία. Θα επιδιώξω οποιαδήποτε συνεργασία και στο μέλλον.

Νικόλαος Σβάρνος

5/5
04-03-2017

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και τα πιστοποιητικά τα έλαβα άμεσα.

Ζωή Χριστοδούλου

5/5
02-03-2017

Όλα πήγαν καλά και θα συνεργαστούμε σίγουρα και στο μέλλον για οτιδήποτε χρειαστούμε. 5 στα 5

Γεώργιος Γρηγοριάδης

5/5
02-03-2017

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, πολύ καλός και συνεπής επαγγελματίας.

Γιώργος Κυριακίδης

5/5
02-03-2017

Τακτοποιήθηκε το ζήτημα, πολύ άμεσα και με καλή εξυπηρέτηση.

Αμαλία Παπαδάτου

5/5
23-02-2017

Πολύ σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας. Όλα πήγαν καλά.

Κωνσταντίνος Μελισσουργός

5/5
23-02-2017

Πολύ σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας. Όλα πήγαν καλά.

Κωνσταντίνος Μελισσουργός

5/5
23-02-2017

Πολύ καλή συνεργασία και πολύ ευγενής άνθρωπος. Πάνω από όλα άμεση εξυπηρέτηση

Αθηνά Λεβαντίνου

5/5
23-02-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία. Θα εμπιστευτώ τον κο Παρθένη και στο μέλλον.

Νίκος Μαργαρίτης

5/5
17-02-2017

Εξυπηρετικότατος,ευγενικός και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.

Γεωργία Τριανταφυλλάκη

5/5
17-02-2017

Καταπληκτικός μηχανικός.Προχώρησε στην άμεση έκδοση του πιστοποιητικού μου.

Νίκος Καραχάλιος

5/5
16-02-2017

Πολύ καλός επαγγελματίας και πολύ εξυπηρετικός.

Μαρία Γιαννακάκου

5/5
16-02-2017

Πολύ καλή συνεργασία και άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια.

Σάκης Παπαζόγλου

5/5
08-02-2017

Όλα καλά, πολύ καλή συνεργασία με συνέπεια και τυπική συνεννόηση!

Βασίλης Περδικούλης

5/5
07-02-2017

Όλα μια χαρά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση.

Γιάννης Παπαζαφείρης

5/5
04-02-2017

Εξαιρετικός σε όλα.Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο συμβουλευτικός και υπεύθυνος μηχανικός είναι.

Ιωαννης Κωνσοδακης

5/5
04-02-2017

Εκπληκτική συνεργασία και άψογη συμπεριφορά. Μέσα σε δύο μέρες μου έφερε το πιστοποιητικό μου για να προχωρήσω στην ενοικίαση του ακινήτου μου.

Δημήτριος Καλλιώρας

5/5
04-02-2017

Περιποιημένος και πολύ αξιοπρεπής κύριος.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Γιαννούλα Σκοινιώτη

5/5
03-02-2017

Υπεύθυνος,αξιόπιστος και πολύ καλός επαγγελματίας.Δεν έχω κάτι κακό να το προσάψω.

Μαρία Τραγά

5/5
03-02-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το site όσο και από τον κύριο Παρθένη.Αξιόπιστος και άμεσος.

Πετρος Μοσχόπουλος

5/5
02-02-2017

Ικανοποιητική και άψογη συμπεριφορά.Μέσα σε μία μέρα μου έφερε το πιστοποιητικό μου.

Μανωλης Χαρκιωτακης

5/5
02-02-2017

Πάρα πολύ καλή συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Πετρος Ανταραγας

5/5
02-02-2017

Άψογη συμπεριφορά και πάρα πολύ καλή τιμή.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Γιαννης Αθανασακης

5/5
02-02-2017

Εκπληκτική εξυπηρέτηση τόσο από το γραφείο τόσο και από τον μηχανικό.

Αντωνης Τσνακος

5/5
02-02-2017

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Πήγαν όλα πολύ καλά.Μέσα σε μία μέρα εκδόθηκε το πιστοποιητικό μου.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος

5/5
02-02-2017

Εξαίρετος κύριος και πολύ καλός επαγγελματίας.

Σταύρος Παναγιωτίδης

5/5
02-02-2017

Μέσα σε μία μέρα εκδόθηκε το πιστοποιητικό μου.Τέλειος σε όλα ο μηχανικός.

Τασος Σταβερης

5/5
02-02-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τον κύριο Παρθένη.Ευγενέστατος και πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Σωτηρης Βαφειαδης

5/5
31-01-2017

Αξιόλογος επαγγελματίας.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας.

Γαλάτης Διονύσης

5/5
31-01-2017

Μέσα σε μία μέρα εκδόθηκε το πιστοποιητικό μου και πρόλαβα την προθεσμία.Άψογος.

Κατερινα Χατζησταυρου

5/5
31-01-2017

Άψογος επαγγελματίας.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Ευθύμιος Τσάμης

5/5
26-01-2017

Μηχανικός με ποιότητα και ήθος.Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας.Απόλυτα ευχαριστημένος.

Μαρια Λιοκακου

5/5
25-01-2017

Όλα πήγαν καταπληκτικά.Κανένα παράπονο δεν έχω.

Αθανασία Οκταπόδη

5/5
25-01-2017

Καταπληκτική συνεργασία και άμεση έκδοση του πιστοποιητικού μου.

Αθανασία Κορκολή

5/5
24-01-2017

Μηχανικός με τεράστια εμπειρία.Άψογος σε όλα και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.

Δημήτρης Πάστρας

5/5
24-01-2017

Τέλεια συνεργασία και πολύ καλή εξυπηρέτηση τόσο από τα παιδιά από τα γραφείο όσο και από τον ίδιο,Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Βασιλης Αποστολιδης

5/5
24-01-2017

Καταπληκτική συνεργασία,άψογη συμπεριφορά και άμεση ανταπόκριση από τον μηχανικό.Όλα τέλεια.

Νικολαος Μανωλοπουλος

5/5
24-01-2017

Μέσα σε μία μέρα βγήκε το πιστοποιητικό μου.Άψογος σε όλα ο κύριος Παρθένης.

Χρυσοβαλαντης Γιατρας

5/5
23-01-2017

Καταπληκτικός μηχανικός,πολύ ευγενικός και άριστος

Νάντια Παπαγεωργίου

5/5
20-01-2017

Εκδόθηκε το πιστοποιητικό άμεσα,σε μόλις 1 μέρα.Χωρίς χρονοτριβές και κρυφές χρεώσεις.

Όλγα Θεοδοσίου

5/5
20-01-2017

Μηχανικός υψηλών προδιαγραφών και άριστη εξυπηρέτηση από όλους.Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Παναγόπουλος

5/5
20-01-2017

Καταπληκτικός μηχανικός,ευγενικός και άψογος.Βγήκε το πιστοποιητικό μου μέσα σε μία μέρα.

Χρήστος Αργυριάδης

5/5
20-01-2017

Βγήκε το πιστοποιητικό μου μέσα σε μία μέρα.Άψογα όλα.Δεν έχω κανένα παράπονο.

Μυρσινούλα Βουνάτσου

5/5
03-09-2016

Ο κ. Παρθένης είναι ένας επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του, το επάγγελμά του και τον χώρο του. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Συνεπής, τακτικός, δεν αφήνει απορίες και μπορεί να σε συμβουλέψει σαν φίλος. Ευχαριστώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

5/5
12-07-2016

Τον συστήνω, είχα όλα τα χαρτιά, μου έβγαλε το πιστοποιητικό την ίδια μέρα

Κώστας Βλαχογιάννης

5/5
29-06-2016

Ήρθε είδε το σπίτι και την επόμενη μέρα το είχα. Πολύ καλός και οικονομικός.

Δημήτρης Πάστρας