Όλα τα συνεργεία για κουφώματα αλουμινίου είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για αντικατάσταση στα κουφώματα αλουμινίου, για μόνωση, ανακαίνιση ή άλλες οικοδομικές εργασίες; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για κουφώματα αλουμινίου!

 

Κουφωματα ΑλουμινιουΤα κουφώματα αλουμινίου είναι μια αρκετά συχνή επιλογή όταν αποφασίζει κανείς να αλλάξει τα παλιά του κουφώματα και να τοποθετήσει νέα, είτε στα πλαίσια μια ανακαίνισης είτε και ως μεμονωμένη εργασία. Βέβαια υπάρχουν ως εναλλακτικές τα κουφώματα pvc και τα ξύλινα κουφώματα, όμως εδώ θα επικεντρωθούμε στα κουφώματα αλουμινίου, που άλλωστε είναι τα πιο δημοφιλή στη χώρα μας.

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να αλλάξουν τα παλιά τους κουφώματα και να τοποθετήσουν νέα κουφώματα αλουμινίου μιας και τα οφέλη είναι πολλά, όπως θα δούμε παρακάτω. Ένα επιπλέον κίνητρο όμως που υπάρχει τον τελευταίο καιρό και διευκολύνει την αντικατάσταση κουφωμάτων είναι το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονόμηση κατ Οίκον. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να τοποθετήσετε νέα κουφώματα αλουμινίου ή άλλου τύπου στο σπίτι σας και να επιδοτηθείτε ως 70%!

Τα κουφώματα αλουμινίου συγκεκριμένα έχουν κάποια πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων, όπως αντίστοιχα και μειονεκτήματα. Το κυριότερο ίσως πλεονέκτημα για τα κουφώματα αλουμινίου είναι η ασφάλεια που προσφέρουν, εξαιτίας λόγω της μεγάλης στιβαρότητας που τα διακρίνει και τα καθιστά σχεδόν απαραβίαστα. Ακόμα τα κουφώματα αλουμινίου  διακρίνονται για τη μεγάλη τους αντοχή και ανθεκτικότητα με σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής, αφού δεν υφίστανται γήρανση.

Από την άλλη ένα χαρακτηριστικό που πιθανόν να θεωρηθεί μειονέκτημα για τα κουφώματα αλουμινίου είναι η θερμομονωτική τους δυνατότητα, που από κατασκευής τους είναι μηδαμινή. Αυτό όμως το πρόβλημα λύνεται εύκολα αν επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενώ αν προτιμήσετε και ενεργειακά τζάμια για τα κουφώματα αλουμινίου που θα τοποθετήσετε, τότε θα έχετε κορυφαία αποτελέσματα θερμομόνωσης.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που πρέπει να αναφέρουμε για τα κουφώματα αλουμινίου είναι το κόστος. Παρότι αποτελούν τη δημοφιλέστερη επιλογή δεν είναι τα οικονομικότερα, μιας και τα κουφώματα pvc είναι οικονομικότερα από τα κουφώματα αλουμινίου. Από την άλλη τα ξύλινα κουφώματα είναι σίγουρα ακριβότερα, συνεπώς τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μια μέση λύση ως προς το κόστος. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ένα μέσο κόστος για κουφώματα αλουμινίου είναι τα 250-400€/m², ενώ αν επιλέξετε και ενεργειακά τζάμια το κόστος θα ανέλθει κατά 80-100€/m².

Ωστόσο οι τιμές αυτές που σας αναφέραμε  για τα κουφώματα αλουμινίου είναι μόνο ενδεικτικές τιμές της αγοράς. Η καλύτερη επιλογή σας για να λάβετε αρκετές σαφείς και λεπτομερείς οικονομικές προσφορές σχετικά με τα δικά σας κουφώματα pvc ή αλουμινίου είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας στην πλατφόρμα μας. Αφιερώστε λιγότερα από 5 λεπτά για να περιγράψετε τις λεπτομέρειες για τα κουφώματα αλουμινίου που σας ενδιαφέρουν και αυτόματα θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία που έχουν εγγραφεί στο myConstructor. Όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά και έτσι θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο εύκολη και αποτελεσματική έρευνα αγοράς σχετικά με κουφώματα αλουμινίου.

 

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00