210 300 93 23

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CCTV

Κάμερες Ασφαλείας

Σταματήστε να αναρωτιέστε & αρχίστε να βλέπετε!

Το σπίτι ή η επιχείρησή σας αξίζει προστασίας ; Αν ναι, αφήστε την επαγγελματική ομάδα μας να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα σύστημα ασφαλείας που διατηρεί την οικογένεια ,τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους χώρους σας, ασφαλείς ανά πάσα στιγμή.
Δείτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένες δυνατότητες CCTV και να δείτε τα πακέτα μας.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ολοκληρωμένα Συστήματα CCTV για το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Όλες οι κάμερες ασφαλείας μας είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και πάσης φύσεως βανδαλισμό. Έτσι, η εγκατάσταση είναι εφικτή σε οποιαδήποτε περιοχή.

Οι κάμερες μας έχουν την επιλογή να κάνετε λήψη σε HD 1080P+, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να καταγράψετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 και πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη για όλα σας τα προβλήματα.

H MyConstructor.gr  παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η γκάμα των προϊόντων μας μπορεί να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την προστασία στο σπίτι, το γραφείο και την επιχείρηση σας.

Τα συστήματα μας παρέχουν τεχνολογίες όπως :

  • 24/7 καταγραφή 365 μέρες το χρόνο.
  • Live πρόσβαση σε όλες σας τις κάμερες από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σας.
  • Ειδοποιήσεις στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής σε περίπτωση ενεργοποίησης του αισθητήρα κίνησης.
  • Λειτουργία νυκτός για καταγραφή και στο σκοτάδι.
  • Λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για επιπλέον ασφάλεια (σε συγκεκριμένα συστήματα).

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση των συστημάτων μας και την καλύτερη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους στο χώρο σας και η τηλεφωνική μας υποστήριξη σας προσφέρει άμεσες λύσεις στον συντομότερο χρόνο, όπως και άμεση τεχνική υποστήριξη με δικό μας ειδικό, εφόσον αυτό χρειαστεί.

Κάμερες Ασφαλείας & Τεχνολογια

Τι είναι το HEVC / H.265;

Το H.265 είναι το τελευταίο διεθνές πρότυπο για συμπίεση βίντεο . Είναι επίσης γνωστό ως HEVC, που σημαίνει κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης. Επιβάλλει μια τυπική προσέγγιση για την κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση βίντεο. Το H.265 υπαγορεύει επίσης τους τύπους εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κωδικοποιητής. Αναπτύχθηκε από ISO / IEC MPEG (Moving Picture Experts Group) και ITU-T VCEG (Video Coding Experts Group), το πρότυπο H.265 διατέθηκε για πρώτη φορά το 2013.

Τι είναι το Power Over Ethernet;

Το Power Over Ethernet (PoE) είναι ένας τρόπος για να τροφοδοτείτε τις κάμερες με καλώδιο Ethernet, το οποίο παρέχει επίσης στην κάμερα άμεση πρόσβαση στο δίκτυο. Μαζί με την παροχή σταθερών συνδέσεων δικτύου, το PoE διευκολύνει επίσης την εγκατάσταση απαιτώντας μόνο ένα καλώδιο.

Τι είναι ένας αισθητήρας εικόνας;

Ένας αισθητήρας εικόνας είναι το μέρος της κάμερας IP που συλλαμβάνει το φως που χτυπά το φακό της κάμερας και το μετατρέπει σε ηλεκτρικά σήματα, τα οποία καταγράφονται ως βίντεο που βλέπετε κατά την παρακολούθηση του συστήματός σας. Υπάρχουν δύο τύποι αισθητήρων εικόνας στις κάμερες παρακολούθησης IP, οι νεότεροι αισθητήρες εικόνας CMOS και οι αισθητήρες εικόνας CCD.

Τι είναι το High Definition;

Το βίντεο υψηλής ευκρίνειας περιέχει περισσότερα εικονοστοιχεία και μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας, από τις παραδοσιακές κάμερες για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε καθαρό και λεπτομερές βίντεο. Οι κάμερες HD διατίθενται από πολλούς κατασκευαστές και σε κάθε στυλ κάμερας (θόλος, PTZ, σταθερός, κ.λπ.), οπότε είναι εύκολο να προσθέσετε υψηλή ευκρίνεια στο σύστημα παρακολούθησης.

Διάβασε στο Blog μας…

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΣΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΣΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ       Τις τελευταίες ημέρες, τα ζητήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής υπήρχαν πάντα στον ορίζοντα και έκαναν τα συστήματα ασφαλείας με κάμερες  ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Αλλά αμφιλεγόμενες, όπως είναι, οι κάμερες...

Ποιότητα και ανάλυση της κάμερας ασφαλείας

Ποιότητα και ανάλυση της κάμερας ασφαλείαςΣήμερα καλύπτουμε το θέμα της ποιότητας της κάμερας ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα, θα απαντήσουμε στην ερώτηση «Πώς μπορώ να προσδιορίσω την ποιότητα της κάμερας πριν την αγοράσω; Λοιπόν, έχουμε σήμερα μαζί μας τρεις...

5 Λόγοι για να αναβαθμίσεις σε IP κάμερες ασφαλείας

5 λόγοι που θα σε πείσουν να αναβαθμίσεις τις κάμερες σου σε κάμερες ασφαλείας IP σήμερα κιόλας!Το σημερινό άρθρο αφορά όλες τις κάμερες ασφαλείας IP και δικτύου και τα κύρια οφέλη της επιλογής τους αντί των παραδοσιακών καμερών COAX. Και οι δύο τύποι καμερών , COAX...