Όλα τα συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για ελαιοχρωματισμο, ανακαίνιση, μόνωση ή οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς!

Οι ελαιοχρωματισμοι αποτελούν έναν από τους απλούστερους και πιο οικονομικούς τρόπους για να ανανεώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας. Με τη βοήθεια των χρωμάτων μπορείτε να δώσετε ένταση στους τοίχους σας και να κάνετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι πιο ευχάριστη. Οι ελαιοχρωματισμοι μπορούν να διακριθούν σε δύο κατηγορίες, εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοι και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοι. Η κάθε κατηγορία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και, φυσικά, διαφορετικό κόστος. Μια αναφορά στο κόστος στο οποίο ανέρχονται οι ελαιοχρωματισμοι θα γίνει παρακάτω.
Αρχικά, οι εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοι αφορούν το βάψιμο του ταβανιού και των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού. Εκεί πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και το χρώμα που θα δείτε στο χαρτί ή στη συσκευασία της μπογιάς θα διαφέρει αρκετά από αυτό που θα δείτε τελικά στον τοίχο σας. Καλό είναι λοιπόν αντί να αγοράσετε ολόκληρη την ποσότητα χρώματος που θα χρειαστείτε για τους ελαιοχρωματισμους, να προμηθευτείτε αρχικά μια μικρή ποσότητα, και αφού κάνετε τη δοκιμή σε ένα μικρό κομμάτι τοίχου και μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, να προχωρήσετε στην αγορά της τελικής ποσότητας χρώματος. Για να είναι πετυχημένοι οι ελαιοχρωματισμοι, φροντίστε οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε να ταιριάζουν με το χρώμα των επίπλων και φυσικά με το γούστο σας. Και μην ξεχνάτε ότι πάντα οι ελαιοχρωματισμοι πρέπει να ξεκινάνε από πάνω και να ολοκληρώνονται με αργές κινήσεις προς τα κάτω.
Οι ελαιοχρωματισμοι του σπιτιού δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, αυτό που είναι όμως απαραίτητο είναι η όρεξη για δουλειά και η διάθεση αρκετού χρόνου. Πριν πιάσετε όμως τις βούρτσες καλό είναι να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα για τους ελαιοχρωματισμους. Καταρχήν οι ελαιοχρωματισμοι ξεκινάνε με την προετοιμασία του δωματίου για την αποφυγή ατυχημάτων. Αποσύρετε λοιπόν όλα τα έπιπλα από το χώρο και όσα δεν μετακινούνται φροντίστε να τα καλύψετε με κάποιο πλαστικό κάλυμμα. Στη συνέχεια απλώστε στο πάτωμα καλύμματα ή εφημερίδες και αφαιρέστε οτιδήποτε υπάρχει στους τοίχους. Οι ελαιοχρωματισμοι δεν πρέπει να αρχίσουν αν πρώτα δεν έχετε κατεβάσει το γενικό διακόπτη. Οι προετοιμασίες για τους ελαιοχρωματισμους ολοκληρώνονται αφού καλύψετε με ειδική χαρτοταινία τα κουφώματα, τις εσωτερικές πόρτες, τα πόμολα, τους διακόπτες και τις πρίζες. Τώρα είστε πανέτοιμοι να ξεκινήσετε τους ελαιοχρωματισμους.
Τέλος, οι ελαιοχρωματισμοι όσον αφορά τα κόστη τους εμφανίζουν κάποιες διακυμάνσεις. Οι εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοι έχουν ένα ενδεικτικό κόστος που κυμαίνεται από 2,5 έως 6 ευρώ/τμ, ανάλογα με το αν επιθυμούμε ένα απλό φρεσκάρισμα ή μια πιο λεπτομερή εργασία με τρίψιμο και αστάρωμα του τοίχου. Από την άλλη, οι εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοι είναι σίγουρα πιο οικονομικοί με το κόστος τους να κυμαίνεται από  2 έως 3,5 ευρώ/τμ.
Αν πάλι θέλετε να αφήσετε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας στους ειδικούς, κάντε τώρα καταχώρηση του έργου σας στο myconstructor.gr και θα βρείτε σίγουρα το καλύτερο συνεργείο, στην καλύτερη τιμή. Αφήστε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας στα συνεργεία μας και ησυχάστε!

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00