Γιατί το myConstructor.gr?Η λαϊκή ρύση λέει αν δεν παντρέψεις και αν δεν χτίσεις δεν ξέρεις τι θα πεί ζωή! Πιθανόν πολλοί να γνωρίζετε γιατί! Εμείς λοιπόν έχουμε κάνει πολύ απλά τα πράγματα στο δεύτερο!Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Μέσα από την πλατφόρμα του myconstructor.gr έχετε την δυνατότητα να βρείτε εύκολα και απλά τα πλέον κατάλληλα συνεργεία για να χτίσετε, να ανακαινίσετε, να επισκευάσετε, να μονώσετε, να αναβαθμίσετε ενεργειακά το σπίτι σας.

Κερδίζετε χρόνο και σίγουρα αρκετά χρήματα.

Με την καταχώρηση του έργου σας στο myconstructor.gr δημιουργείται αυτόματα μια αγγελία, στην οποία έχουν πρόσβαση όλα τα συνεργεία τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο myconstructor.gr. Αξιολογούν την προσφορά σας και σας στέλνουν την προσφορά τους.

Ως εδώ η διαδικασία είναι η συνηθισμένη, με την διαφορά ότι εσείς κάνετε μόνο Μια καταχώρηση, και όλα τα συνεργεία της αγοράς που έχουν την κατάλληλη εξειδίκευση για να υλοποιήσουν το έργο σας, έχουν πρόσβαση στην αγγελία σας.

Έτσι πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητές σας, να βρείτε ένα αξιόπιστο και οικονομικό συνεργείο. Και ΟΛΑ αυτά μόνο με μια καταχώρησή σας, σε ελάχιστο χρόνο! Αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εδώ!!!
 

Διπλή αξία


Πλέον δεν είστε απλά πελάτης αλλά και αξιολογητής!

Η μεγάλη καινοτομία είναι το σύστημα αξιολόγησης! Ως πελάτης έχετε την δυνατότητα  να αξιολογήσετε το συνεργείο που σας έκανε το έργο.
Αρχικά αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά και την ποιότητα της εργασίας του συνεργείου προς το καλύτερο, ουσιαστικά βελτιώνεται η διαπραγματευτική σας ισχύς.

Μια καλή αξιολόγηση βελτιώνει το προφίλ του συνεργείου και σωρευτικά οι καλές αξιολογήσεις κεφαλαιοποιούνται και προσφέρουν στο συνεργείο φήμη, κύρος και αξιοπιστία.

Το συνεργείο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σας αφήσει ικανοποιημένο ώστε να δεχθεί μια καλή αξιολόγηση. Διότι οι αξιολογήσεις επηρεάζουν τις αποφάσεις των μελλοντικών δυνητικών πελατών του.
 

Αξιοπιστία


Από την άλλη πλευρά πριν επιλέξετε συνεργείο έχετε την δυνατότητα να δείτε το ιστορικό αξιολογήσεων του συνεργείου. Ουσιαστικά πλέον γνωρίζετε με ποιόν έχετε να κάνετε! Έχετε πρόσβαση στην βαθμολογία και τα σχόλια όλων των προηγούμενων πελατών του συνεργείου, τον όγκο εργασίας και την εμπειρία του σε ανάλογα έργα.


Κίνδυνοι εκτός myconstuctor

Αν δεν επιλέξετε να προσλάβετε συνεργείο μέσω του myconstructor αλλά με τους συμβατικούς τρόπους όπως:

1) Αποτελέσματα αναζητήσεων από μηχανές αναζήτησης και καταλόγους αναζήτησης επαγγελματιών
Αρχικά έχετε πρόσβαση μόνο στα συνεργεία που είτε έχουν κάποια πληρωμένη καταχώρηση σε κάποιον επαγγελματικό κατάλογο, είτε διαφημίζονται στις μηχανές αναζήτησης, είτε έχουν κάποιο site προβολής στο internet πάνω στο οποίο έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα και να τους δείτε. Άρα από τα πιθανόν 1000 συνεργεία που ασχολούνται πχ με μονώσεις στην αττική εσείς θα βρείτε τους 20 και θα πάρετε προσφορά από τους 3-10. Επίσης τα συνεργεία-εταιρείες που διαφημίζονται στο internet και ασχολούνται με μονώσεις δεν σημαίνει ότι κάνουν καλύτερα την μόνωση αλλά ότι επένδυσαν στο internet.

Με αποτέλεσμα να αποκλείετε από το έργο σας συνεργεία που θα ήταν πολύ πιο οικονομικά και αξιόπιστα, αλλά είτε δεν έχουν τους πόρους ή την τεχνογνωσία για να διαφημιστούν.

Από την αλλή πλευρά, δεν γνωρίζετε τις αξιολογήσεις των προηγούμενων πελατών τους, τις συστάσεις και την εμπειρία τους αλλά μόνο ότι το εκάστοτε συνεργείο θέλει να παρουσιάσει.

2) Συστάσεις από φίλους και γνωστούς
Αυτός ο τρόπος δεν σας εξασφαλίζει ότι θα λάβετε την κατάλληλη προσφορά αφού σας περιορίζει σε έναν πολύ στενό κύκλο συστάσεων. Για αυτά τα συνεργεία γνωρίζετε έναν ικανοποιημένο πελάτη τους (αυτόν που σας τον σύστησε) αλλά δεν γνωρίζετε την εξειδίκευσή τους και το πλήρες ιστορικό τους.

Ψάχνετε ένα συνεργείο για να σας βάψει το σπίτι! Ένας φίλος, σας συστήνει ένα συνεργείο που ασχολείται με οικοδομικές εργασίες  που είχε αναλάβει το σοβάντισμα του σπιτιού του πέρυσι και έμεινε πολύ ικανοποιημένος. Μπορεί αυτό το συνεργείο να είναι το καλύτερο για σοβάντισμα αλλά να μην είναι εξίσου καλό και στο βάψιμο ή από πέρυσι μέχρι φέτος να του έχουν φύγει οι καλοί μάστορες που είχε κλπ.

Το myConstructor.gr σας εξασφαλίζει ότι θα λάβετε πολλές προσφορές μόνο με μια καταχώρηση, από τα πλέον κατάλληλα και εξειδικευμένα συνεργεία.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00