Ποιοί είμαστε 


Το myConstructor είναι μία online  αγορά που φέρνει σε επαφή τα συνεργεία και τους ιδιώτες, προσφέροντας μία πλατφόρμα που προωθεί και υποστηρίζει μία υψηλής ποιότητας δουλειά. Το myConstructor είναι μια δωρεάν υπηρεσία για τους ιδιώτες ή όποιον θέλει να βρει ένα συνεργείο χωρίς καμία απολύτως χρέωση σε οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας.

Το myConstructor ξεκίνησε με σκοπό οι ιδιώτες να βρίσκουν αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία και τα συνεργεία να βρίσκουν έργα και παράλληλα να χτίζουν την φήμη και το κύρος τους.

Το myConstructor διαφέρει, διότι λόγω των αξιολογήσεων των ιδιωτών δημιουργείται η φήμη των συνεργείων. Οπότε τα συνεργεία θα πρέπει να είναι αξιόπιστα για να μην εκτίθενται και μπορούν να παραμένουν στην αγορά, παράλληλα θα ξεχωρίσουν όσα είναι αξιόπιστα και με ανταγωνιστικές τιμές.

Το myConstructor επιδιώκει να καταχωρεί στη βάση του συνεργεία με εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενο τους κάνοντας διαλογή και ελέγχοντας προηγούμενα έργα των συνεργείων.

Πως ξεκίνησαν όλα?

Δουλεύοντας χρόνια στο χώρο των κατασκευών διαπιστώσαμε ότι για κάθε ιδιώτη που ξεκινάει να χτίσει ή να ανακαινίσει, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεί ένα καλό και αξιόπιστο συνεργείο. Για τα συνεργεία οικοδομής δεν υπάρχουν πιστοποιήσεις ISO και CE όπως σε όλα τα προϊόντα, για να ελέγξεις τις προδιαγραφές και την ποιότητα, έτσι μπορεί να πετύχεις ένα καλό και οικονομικό συνεργείο ή αν είσαι άτυχος το αντίθετο.

Από την άλλη, πολύ καλά και οικονομικά συνεργεία δεν βρίσκουν εύκολά έργα διότι δεν κάνουν διαφήμιση και δεν επιδιώκουν την προώθηση τους.

Το myConstructor δημιουργήθηκε για να καταχωρεί τις αξιολογήσεις των πελατών, ώστε να χτίζεται η φήμη των συνεργείων και να φέρνει με εύκολο τρόπο σε επαφή τα συνεργεία με τα έργα. Το myconstructor κάνει το έργο σας γνωστό σε όλα τα συνεργεία που ασχολούνται με αυτή την ειδικότητα, έτσι είστε σίγουρη ότι θα βρείτε τον καταλληλότερο για το έργο σας!

Η ομάδα μας αποτελείτε από νέους ανθρώπους με εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και παράλληλα γνώσεις στον τομέα του internet marketing, το myConstructor αναπτύχθηκε και υποστηρίζεται από εταιρεία πληροφορικής στο εξωτερικό και προωθείται στην ελληνική αγορά από την δική μας ομάδα, με license για την ανάπτυξη και προώθηση στην ελληνική αγορά. 


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00