ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΗ ιστοσελίδα μας (www.myConstructor.gr) αναλαμβάνει να σας βρει το καταλληλότερο συνεργείο για το έργο σας, σε προσιτή τιμή, με την τελική απόφαση να είναι απόλυτα δική σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημοσιεύσετε τα βασικά στοιχεία της εργασίας που θέλετε να κάνετε. Στη συνέχεια συνεργεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας θα δουν το έργο σας και θα σας υποβάλλουν την προσφορά τους, με σκοπό να επιλέξετε την πιο ελκυστική προσφορά. Εσείς βλέπετε όλες τις προσφορές και επιλέγετε αυτή που θεωρείτε καλύτερη, λαμβάνοντας υπ' όψιν και το ιστορικό αξιολογήσεων του κάθε συνεργείου. Και το καλύτερο από όλα! Όλη η διαδικασία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για όσα έργα θέλετε να πραγματοποιήσετε! Συνεπώς σας προσφέρουμε την πιο εύκολη μέθοδο για να κάνετε έρευνα αγοράς, να επιτύχετε την πιο συμφέρουσα τιμή, να απαλλαγείτε από την έννοια επιλογής ενός αξιόπιστου συνεργείου και όλα αυτά μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι σας!

Το myConstructor σε 4 απλά βήματα!


 
Αναρτήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο που θέλετε να πραγματοποιήσετε

Η διαδικασία είναι απλή, σύντομη και όπως θα διαπιστώσετε στο τέλος, αρκετά συμφέρουσα και χρήσιμη για εσάς. Επιλέγετε να αναρτήσετε ένα έργο και συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία του έργου που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε αν θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφίες ή και σχέδια. Μια πιο λεπτομερής περιγραφή με επιπλέον στοιχεία είναι πολύ πιθανόν να προσελκύσει περισσότερα συνεργεία να κάνουν προσφορά για το έργο σας και έτσι να έχετε περισσότερες επιλογές για να αποφασίσετε. Στο τέλος ορίζετε μια τιμή που πιστεύετε ότι τόσο κοστολογείται το έργο σας και απλά αναμένετε να έρθουν οι προσφορές σας. Μην αγχώνεστε αν θέλετε κάτι να αλλάξετε! Μπορείτε και αφότου αναρτήσετε μια προσφορά να την επεξεργαστείτε.


Πάρτε προσφορές

Αφότου ανεβάσετε τα στοιχεία του έργου σας, ο διαγωνισμός σας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και τα συνεργεία θα αρχίσουν να σας κάνουν προσφορές. Απλά με την είσοδό σας στο έργο που ανεβάσατε, μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις προσφορές που γίνονται, από ποιους, καθώς και τις λεπτομέρειές τους.


Επιλέξτε το πλέον κατάλληλο συνεργείο

Όταν πλέον έχετε συγκεντρώσει αρκετές προσφορές από τα συνεργεία για το έργο σας, δεν έχετε παρά να τις συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτή που σας ικανοποιεί πληρέστερα. Για να κάνουμε την επιλογή σας ευκολότερη και πιο πετυχημένη, υπάρχουν και αξιολογήσεις για κάθε συνεργείο από τους προηγούμενους πελάτες του. Μόλις λοιπόν αποφασίσετε με ποιον από όλους θέλετε να συνεργαστείτε, κάνετε ανάθεση έργου και κανονίζετε μια συνάντηση μαζί του για ορίσετε τις λεπτομέρειες και να ξεκινήσετε. Τώρα πλέον η εργασία σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει!
 

Αξιολογήστε τον

Όταν ολοκληρωθεί το έργο σας, βοηθήστε εμάς αλλά κυρίως τους επόμενους χρήστες του myConstructor, αξιολογώντας το συνεργείο με το οποίο συνεργαστήκατε. Είτε μείνατε ικανοποιημένος είτε όχι, βαθμολογήστε τον σχετικά και κυρίως με ειλικρίνεια. Η γνώμη σας μας είναι πολύτιμη!

Όπως είδατε λοιπόν, μπορείτε πολύ εύκολα, σύντομα και προ πάντως ανέξοδα, να ψάξετε στην αγορά και να βρείτε το καλύτερο συνεργείο για το έργο σας. Και αυτό γιατί το myConstructor.gr αποτελεί μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, που παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε όλους μας, που κατά καιρούς θέλουμε να κάνουμε κάποιο έργο και είτε αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε για καιρό μέχρι να καταλήξουμε σε κάποιο οικονομικό συνεργείο, είτε απλά το αναθέτουμε στον πρώτο που θα βρούμε και δυστυχώς μετά ανακαλύπτουμε πως “πετάξαμε” κάποια χρήματά μας.

Μη διστάζετε λοιπόν! Καταχωρήστε εδώ κάποιο έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και θα δείτε πραγματικά τη δύναμη και τη σημασία του myConstructor.

Εφόσον έχετε ακόμα απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας μας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00