Εγκατάσταση Κλιματιστικού από 69€

Όλες οι εργασίες για το κλιματιστικό με έκπτωση -10% στα online ραντεβού - Συντήρηση Κλιματιστικού από 25€

Βρες Ψυκτικό για Κλιματιστικό

Ψάχνουμε το καλύτερο ραντεβού για εσένα...

Τιμοτακάλογος Υπηρεσιών

  • Συντήρηση Κλιματιστικού από 39€
  • Εγκατάσταση Κλιματιστικού από 69€
  • Απεγκτάσταση Κλιματιστικού από 25€

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Στην εγκατάσταση κλιματιστικού ο επαγγελματίας ψυκτικός που θα επισκεφτεί το χώρο σας θα τον αξιολογήσει έτσι ώστε να βρει την ιδανική θέση για το κλιματιστικό σας.

Στη συνέχεια πραγματοποιείται η εγκατάσταση, δηλαδή η τοποθέτηση και σύνδεση της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας καθώς και μια δοκιμαστική λειτουργία του κλιματιστικού για να διαπιστωθεί οποιαδήποτε βλάβη.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κυμαίνεται στα 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού

Στην περίπτωση της απεγκατάστασης κλιματιστικού ο επαγγελματίας πραγματοποιεί την απεγκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Ακόμη διατηρείται ο υπάρχων χαλκοσωλήνας και χλωροφθοράνθρακας (φρεον).

Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα και της εξωτερικής μονάδας.

Συντήρηση Κλιματιστικού

Στη συγκεκριμένη εργασία συμπεριλαμβάνεται ο τεχνικός έλεγχος της εσωτερικής και της εξωτεικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων.

Στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού. Στην περίπτωση που χρειαστεί επιπλεόν ποσότητα φρέον η χρέωση κυμαίνεται στα 20€ ανά 300gr φρέον.