Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Επιλέξαμε το MyConstructor και όλα πήγαν τέλεια!
Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Δεν υπάρχουν καλύτεροι επαγγελματίες από το MyConstructor!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.8
(58 Αξιολογήσεις)

Εγγυόμαστε την σωστή τοποθέτηση του δαπέδου laminate στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

από 7
+ ΦΠΑ
Card image cap
Στυλιανός
Συμεωνίδης

4.8

(58 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Εγγυόμαστε την σωστή τοποθέτηση του δαπέδου laminate στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Τοποθέτηση Δαπέδου Τύπου Laminate
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }

Τοποθέτηση Laminate - Μάθετε τα πάντα!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τοποθέτηση Laminate - Τι είναι;

Το δάπεδο τύπου laminate είναι ένα δάπεδο που έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα ειδικά λόγω της καλής σχέσης τιμής- ποιότητας και της χαμηλής τιμής στην τοποθέτηση του.  

Στη σελίδα αυτή θα αναφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τα δάπεδα αυτά και κάποιες συμβουλές για την τοποθέτηση laminate.

Ποιοι είναι οι τύποι Laminate που κυκλοφορούν στην αγορά και πως χωρίζονται;

Οι τύποι laminate χωρίζονται βάση της αντοχής τους και της ανθεκτικότητας τους σε διάφορους παράγοντες (π.χ. τριβή, χτυπήματα, γδαρσίματα κ.ά.) 
Με βάση αυτούς τους παράγοντες και ανάλογα με τη χρήση του πατώματος πρέπει να επιλέξετε το δάπεδο laminate που θα αγοράσετε. 

Οι τύποι που διαμορφώνονται είναι οι εξής:

  • AC1 Moderate Residential: Ο τύπος αυτός προτιμάται για σπίτια με ήπια χρήση, όπως υπνοδωμάτια και ντουλάπες.
  • AC3 Heavy Residential / Moderate Commercial: Τα πατώματα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κόρον καθώς χρησιμοποιούνται και ενδεικνύονται για σπίτια αλλά και για επαγγελματικούς χώρους χωρίς να υπολείπονται σε πλεονεκτήματα ούτε στη μια περίπτωση ούτε στην άλλη.
  • AC4 General Commercial:  Χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους (οικιακούς και επαγγελματικούς ) με πιο έντονη χρήση (π.χ. στο σαλόνι και σε καταστήματα)
  • AC5 Heavy Commercial: Χρησιμοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις χώρων βαριάς χρήσης όπως τα εμπορικά κέντρα ή δημόσια κτήρια.

Μπορώ να εφαρμόσω το Δάπεδο Laminate μόνος μου;

Γενικά, η τοποθέτηση laminate θεωρείται μια εύκολη εργασία αλλά στη πορεία πολλοί διαπιστώνουν ότι δεν είναι. Αυτό οδηγεί στη δημιουργία κακοτεχνιών και επιπλέον εξόδων για τη διόρθωση τους. 

Το υλικό αυτό είναι σκληρό και δεν λυγίζει. 

Οπότε πρέπει η επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί να είναι λεία και επίπεδη. Σε αντίθετη περίπτωση παρατηρούνται φαινόμενα όπως ότι μετακινείται το δάπεδο όταν περπατιέται μέχρι και να ραγίσει αν υπάρχουν ιδιαίτερες ανωμαλίες στο κάτω δάπεδο. 

Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες τεχνικές και συμβουλές που αντλήσαμε από τους έμπειρους επαγγελματίες μας για την τοποθέτηση laminate αλλά σε κάθε περίπτωση συστήνουμε αν προσπαθήσετε μόνοι σας να έχετε και την συμβουλή κάποιου εξειδικεύμενου επαγγελματία για το καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμογής αλλά και για όποια δυσκολία κατά την εφαρμογή του.

Τα στάδια Τοποθέτησης Laminate ένα προς ένα!

#1. Αρχικά, όσο και περίεργο να σας φανεί πρέπει το υλικό να “εγκλιματιστεί” με το χώρο που θα τοποθετηθεί. Πολλοί προτέινουν να αφήσετε τις τάβλες του πατώματος στο χώρο περίπου 24 με 48 ώρες πριν αρχίσετε την τοποθέτηση. Αυτό βοηθάει στο να “επεκταθούν” ή να “μαζέουν τα ξύλα σε σχέση με την θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.

#2. Μετά πρέπει να αποφασίσετε, αν υπάρχει σοβατεπί από το προηγούμενο πάτωμα, να ξηλώσετε ή όχι το σοβατεπί. Υπάρχει και το σκεπτικό να το κρατήσετε στην άκρη για να το επανατοποθετήσετε μετά την εφαρμογή του laminate.

#3. Στη συνέχεια στρώνεται το υπόστρωμα του laminate που βοηθάει στο να απορροφούνται οι κραδασμοί και οι θόρυβοι. Προχωρώντας στο σχεδιασμό των εργασιών για να αποφασίσετε σε ποια κατεύθυνση θα τοποθετηθούν οι σανίδες, λάβετε υπόψη σας ποιος τοίχος είναι πιο μακρύς και πιο ευθύς. Από αυτόν θα πρέπει να ξεκινήσει η τοποθέτηση και όχι από κάποιον διαγώνιο ή στενό τοίχο που θα φέρει περισσότερες δυσκολίες. 

Στη τελευταία σειρά με σανίδες θα πρέπει να απέχουν 5 εκατοστά από τον τοίχο. Υπολογίστε στο κενό 1 εκατοστού σε κάθε τοίχο.

Σημειώστε ότι: αν η τελευταία σειρά απέχει λιγότερο από 5 εκατοστά προσθέστε αυτό το κενό στο πλάτος όλης της σανίδας και διαιρέστε το με το 2. Κόψτε τότε τις σανίδες σε αυτό το πλάτος.

 Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κόψετε κατά μήκος τη πρώτη σειρά και κατά συνέπεια και τις υπόλοιπε ανάλογα με το μήκος του τοίχου. Αν χρησιμοποιήσετε πριόνι χειρός για την εργασία , κόφτε την σανίδα με την τελική επιφάνεια προς τα πάνω. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε πάγκο κοπής πρέπει να το κάνετε με την ανάποδη όψη.

#4. Σε επόμενο στάδιο αρχίζει η τοποθέτηση laminate. Πολλοί κατασκευαστές προτείνουν να κόβονται οι άκρες- γλώσσες των σανιδών που εφάπτονται στον τοίχο. Μετά αλληλοσυνδεέτε τις σανίδες μεταξύ τους σαν παζλ και πιο συγκεκριμένα “συρταρωτά”. Πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν μια σφήνα και ένα σφυρί για καλύτερο “κούμπωμα” απλώς αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς υπερβολική δύναμη μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις προηγούμενες σανίδες.

Σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι να κόψετε τις κάσες από τις εσώπορτες στο ύψος της σανίδας προκειμένου να μπει από κάτω και να μην υπάρξει πρόβλημα. Κόψτε περίπου 0,5 εκατοστό την κάσα προκειμένου να έχει κάποιον αέρα.

#5. Στο τέλος της τοποθέτησης laminate ελέγξτε με ένα μέτρο ότι υπάρχει κενό στο πλάι έτσι ώστε να επιτρέπεται το “τέντωμα” των ξύλων. Στο επόμενο βήμα γεμίζετε το κενό με τον τοίχο στην άκρη του πατώματος και τοποθετείτε ξανά το σοβατεπί εάν έχει ξηλωθεί.

Πως συμβάλει ένας επαγγελματίας στην Τοποθέτηση Laminate;

Στο MyConstructor θα βρείτε εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες για την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων και δαπέδων laminate με λογικές τιμές. 

Με το να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία εκμηδενίζεται ο κίνδυνος λαθών και κακοτεχνιών. Επίσης, ο επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή του τύπου και του σχεδίου για το δάπεδο laminate που θέλετε να εφαρμόσετε στον κάθε χώρο.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Τοποθέτηση Laminate!
Brands που μας εμπιστευονται