ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LAMINATE

(9 Αξιολογήσεις)

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πάρτε προσφορές από εξειδικευμένους τεχνίτες τοποθέτησης δαπέδων τύπου laminate

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Αξιολογημένα συνεργεία για τοποθέτηση laminate

3.9€/m²
Τοποθέτηση Δαπέδου Τύπου Laminate από

Τοποθέτηση Laminate

Η τοποθέτηση laminate δαπέδου είναι ένα από τα δάπεδα που προτιμάται στην Ελλάδα. Αυτό παρατηρείτε τα τελευταία δέκα χρόνια λόγω του ότι έχει πολλές όμοιες ιδιότητες με το ξύλινο δάπεδο και έχει καλή σχέση τιμής – ποιότητας. Με άλλα λόγια προσφέρει και καλαίσθητο αποτέλεσμα και δεν επιβαρύνει υπερβολικά οικονομικά τον αγοραστή.

Τι είναι το δάπεδο laminate;

Τα δάπεδα τύπου Laminate είναι δάπεδα σκληρής επιφάνειας τα οποία κατά κύριο λόγο απεικονίζουν ξύλινο πάτωμα. Η κατασκευή των laminate δαπέδων γίνεται από ανακυκλωμένο αληθινό ξύλο, σε μορφή υψηλά πεπιεσμένης μοριοσανίδας (HDF), όπως δηλαδή τα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Πως γίνεται η τοποθέτηση laminate;

Καταρχάς, η τοποθέτηση laminate δαπέδου μπορεί να γίνει είτε πάνω από ήδη υπάρχον παλιό ξύλινο δάπεδο είτε πάνω από τσιμεντοκονία αλλά ακόμα και σε οποιοδήποτε άλλο δάπεδο αρκεί να είναι σταθερό και λείο.
Η τοποθέτηση laminate πραγματοποιείται με μια μέθοδο που ονομάζεται μέθοδος επιπλέουσας τοποθέτησης. Σε αυτή τη μέθοδο οι σανίδες κουμπώνουν η μία με την άλλη με ειδικές συνδετικές γλώσσες. Μιας και το laminate κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο ξύλο, τα επαγγελματικά λαμινειτ δάπεδα είναι άνθυγρα για μικρή ποσότητα νερού και για λίγη ώρα (π.χ. χύθηκε λίγος καφές και μετά από λίγο το μαζέψετε σε λίγο χρόνο ). Για αυτό το λόγο δεν συνίσταται η τοποθέτηση του σε χώρους ή δωμάτια όπου μπορεί να πέσουν νερά ή υπάρχει υγρασία. Επίσης, δεν είναι συνετό για το συγκεκριμένο δάπεδο να εφαρμόζεται σε χώρους όπου υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις υγρασίας με την αλλαγή των εποχών. Δηλαδή, δεν ενδείκνυται για χώρους όπως η κουζίνα, το μπάνιο ή το υπόγειο.

Ποιοι είναι οι τύποι πατώματος Λαμινειτ ανάλογα με την αντοχή τους;

Οι τύποι δαπέδου τύπου laminate χώριζονται, ανάλογα με την αντοχή τους και την ανθεκτικότητα σε διάφορους παράγοντες. (π.χ. όπως η τριβή, τα χτυπήματα, το γδάρσιμο, η υγρασία κ.ά.) Οι διάφοροι τύποι λαμινειτ είναι οι εξής:

  • ΑC1 Moderate Residential: Ο τύπος αυτός ενδείκνυται για οικιακούς χώρους με ελαφριά χρήση , όπως υπνοδωμάτια και ντουλάπες.
  • AC2 General Residential: Τα AC2 laminate δάπεδα τοποθετούνται σε χώρους με μέτρια επίπεδα χρήσης όπως σαλόνια.
  • AC3 Heavy Residential / Moderate Commercial: Τα laminate πατώματα αυτά είναι η πιο συνηθισμένη κατηγορία που χρησιμοποιείται καθώς είναι κατάλληλα για όλους τους οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους με ελαφριά χρήση.
  • AC4 General Commercial: Είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους στο σπίτι αλλά και για επαγγελματικούς χώρους με πιο βαριά χρήση.
  • AC5 Heavy Commercial:Χρησιμοποιείται γενικά σε περιπτώσεις χώρων εξαιρετικά βαριάς χρήσης όπως είναι τα εμπορικά κέντρα ή τα δημόσια κτήρια.

Μπορώ να κάνω μόνος μου τοποθέτηση laminate;

Καθώς το δάπεδο Λαμινειτ είναι από σκληρό υλικό και δεν λυγίζει, είναι πολύ σημαντικό το δάπεδο πάνω στο οποίο θα εφαρμοστεί να είναι επίπεδο και ομαλό. Αν δεν είναι μπορεί να παρατηρηθούν φαινόμενα όπως να μετακινείται όταν περπατάτε πάνω του μέχρι και να ραγίσει αν υπάρχουν ιδιαίτερες ανωμαλίες στο κάτω δάπεδο.
Οπότε το πιο σωστό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον τεχνίτη για το αν είναι κατάλληλο το πάτωμα για την τοποθέτηση laminate. Για καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμογής ή αντιμετώπιση όποιας δυσκολίας κατά τη διάρκεια εφαρμογής, είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε εξειδικευμένους τεχνικούς.

Τα συνεργεία μας

Τα συνεργεία που συνεργάζονται με την πλατφόρμα του MyConstructor έχουν πολυετή πείρα και εξειδίκευση στην τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων και δαπέδων τύπου laminate. Φυσικά μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του δαπέδου και πιο συγκεκριμένα ακόμα και των διαστάσεων του δαπέδου. Με λογικές και προσιτές προς τους χρήστες τιμές αλλά χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Τα συνεργεία μας σας παρέχουν αυτό που χρειάζεται και ταιριάζει στην κάθε περίπτωση.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

Τοποθέτηση Δαπέδου Τύπου Laminate
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (9 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση