ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LAMINATE

Βρες το καλύτερο συνεργείο τοποθέτησης δαπέδων λαμινειτ σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Ενημερώσου για την διαδικασία τοποθέτησης δαπέδων τύπου laminate!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πάρτε προσφορές από εξειδικευμένους τεχνίτες τοποθέτησης δαπέδων τύπου laminate

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Τοποθέτηση Laminate

Η τοποθέτηση laminate δαπέδου είναι ένα από τα δάπεδα που προτιμάται στην Ελλάδα. Αυτό παρατηρείτε τα τελευταία δέκα χρόνια λόγω του ότι έχει πολλές όμοιες ιδιότητες με το ξύλινο δάπεδο και έχει καλή σχέση τιμής – ποιότητας. Με άλλα λόγια προσφέρει και καλαίσθητο αποτέλεσμα και δεν επιβαρύνει υπερβολικά οικονομικά τον αγοραστή.

Τι είναι το δάπεδο laminate;

Τα δάπεδα τύπου Laminate είναι δάπεδα σκληρής επιφάνειας τα οποία κατά κύριο λόγο απεικονίζουν ξύλινο πάτωμα. Η κατασκευή των laminate δαπέδων γίνεται από ανακυκλωμένο αληθινό ξύλο, σε μορφή υψηλά πεπιεσμένης μοριοσανίδας (HDF), όπως δηλαδή τα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Πως γίνεται η τοποθέτηση laminate;

Καταρχάς, η τοποθέτηση laminate δαπέδου μπορεί να γίνει είτε πάνω από ήδη υπάρχον παλιό ξύλινο δάπεδο είτε πάνω από τσιμεντοκονία αλλά ακόμα και σε οποιοδήποτε άλλο δάπεδο αρκεί να είναι σταθερό και λείο. Η τοποθέτηση laminate πραγματοποιείται με μια μέθοδο που ονομάζεται μέθοδος επιπλέουσας τοποθέτησης. Σε αυτή τη μέθοδο οι σανίδες κουμπώνουν η μία με την άλλη με ειδικές συνδετικές γλώσσες. Μιας και το laminate κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο ξύλο, τα επαγγελματικά λαμινειτ δάπεδα είναι άνθυγρα για μικρή ποσότητα νερού και για λίγη ώρα (π.χ. χύθηκε λίγος καφές και μετά από λίγο το μαζέψετε σε λίγο χρόνο ). Για αυτό το λόγο δεν συνίσταται η τοποθέτηση του σε χώρους ή δωμάτια όπου μπορεί να πέσουν νερά ή υπάρχει υγρασία. Επίσης, δεν είναι συνετό για το συγκεκριμένο δάπεδο να εφαρμόζεται σε χώρους όπου υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις υγρασίας με την αλλαγή των εποχών. Δηλαδή, δεν ενδείκνυται για χώρους όπως η κουζίνα, το μπάνιο ή το υπόγειο

Ποιοι είναι οι τύποι πατώματος Λαμινειτ ανάλογα με την αντοχή τους;

Οι τύποι δαπέδου τύπου laminate χώριζονται, ανάλογα με την αντοχή τους και την ανθεκτικότητα σε διάφορους παράγοντες. (π.χ. όπως η τριβή, τα χτυπήματα, το γδάρσιμο, η υγρασία κ.ά.) Οι διάφοροι τύποι λαμινειτ είναι οι εξής:

  • ΑC1 Moderate Residential:Ο τύπος αυτός ενδείκνυται για οικιακούς χώρους με ελαφριά χρήση , όπως υπνοδωμάτια και ντουλάπες.

  • AC3 Heavy Residential / Moderate Commercial: Τα laminate πατώματα αυτά είναι η πιο συνηθισμένη κατηγορία που χρησιμοποιείται καθώς είναι κατάλληλα για όλους τους οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους με ελαφριά χρήση.

  • AC4 General Commercial:Είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους στο σπίτι αλλά και για επαγγελματικούς χώρους με πιο βαριά χρήση.

  • AC5 Heavy Commercial:Χρησιμοποιείται γενικά σε περιπτώσεις χώρων εξαιρετικά βαριάς χρήσης όπως είναι τα εμπορικά κέντρα ή τα δημόσια κτήρια.

Μπορώ να κάνω μόνος μου τοποθέτηση laminate;

Καθώς το δάπεδο Λαμινειτ είναι από σκληρό υλικό και δεν λυγίζει, είναι πολύ σημαντικό το δάπεδο πάνω στο οποίο θα εφαρμοστεί να είναι επίπεδο και ομαλό. Αν δεν είναι μπορεί να παρατηρηθούν φαινόμενα όπως να μετακινείται όταν περπατάτε πάνω του μέχρι και να ραγίσει αν υπάρχουν ιδιαίτερες ανωμαλίες στο κάτω δάπεδο. Οπότε το πιο σωστό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον τεχνίτη για το αν είναι κατάλληλο το πάτωμα για την τοποθέτηση laminate. Για καλύτερο αποτέλεσμα εφαρμογής ή αντιμετώπιση όποιας δυσκολίας κατά τη διάρκεια εφαρμογής, είναι προτιμότερο να εμπιστευτείτε εξειδικευμένους τεχνικούς.

Τα συνεργεία μας

Τα συνεργεία που συνεργάζονται με την πλατφόρμα του MyConstructor έχουν πολυετή πείρα και εξειδίκευση στην τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων και δαπέδων τύπου laminate. Φυσικά μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του δαπέδου και πιο συγκεκριμένα ακόμα και των διαστάσεων του δαπέδου. Με λογικές και προσιτές προς τους χρήστες τιμές αλλά χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Τα συνεργεία μας σας παρέχουν αυτό που χρειάζεται και ταιριάζει στην κάθε περίπτωση.

Ενδεικτικές τιμές συνεργείων για τοποθέτηση laminate

Τοποθέτηση Δαπέδου Τύπου Laminate από

3.9€/m²

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Συνεπής και σωστός επαγγελματίας!

Παναγιώτης Τ.

H τοποθέτηση του δαπέδου έγινε άμεσα

Μάριος Ν.

Πολύ καλός και συνεπής στη δουλειά του!

Γεωργία Α.

Προτεινόμενα συνεργεία για τοποθέτηση Laminate

Τα καλύτερα συνεργεία βάση αξιολογήσεων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LAMINATE - Αθήνα Κέντρο Αττική 118 54

(2) Αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Ιλουλιάν Μπράτου και αναλαμβάνω κάθε εργασία σχετικά με τα ξύλινα πατώματα και τα πατώματα Laminate. Είτε πρόκειται για συντήρηση ή αντικατάσταση του πατώματων είτε για τοποθέτηση πατωμάτων αναλαμβάνω υπεύθυνα και σε λογικές τιμές όλες τις εργασίες. Το συνεργείο μου και εγώ προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LAMINATE - Δυτικά Προάστια Αττική 121 36

(1) Αξιολογήσεις

Το συνεργείο μου και εγώ είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε σας ανάγκη γύρω από τα ξύλινα πατώματα. Έχοντας πολλά χρόνια πείρας μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες οικιακές και επαγγελματικές λύσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και σας συμβουλεύουμε αναλόγως. Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και πατωμάτων τύπου Laminate. Η εγγύηση των εργασιών μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές σας προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σιγουριά για τον ανανεωμένο χώρο σας.

Φεβρουάριος 8th, 2017|Δάπεδα|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!