Θερμομόνωση

Θερμομόνωση
Ολοκληρωμένες λύσεις θερμομόνωσης απο το MyConstructor!
Κλείσε το ραντεβού σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
Το MyConstructor προτείνει
εξατομικευμένες λύσεις
Δήλωσε ενδιαφέρον
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Κλείσαμε Θερμομόνωση από το MyConstructor και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι!
Εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες.
Συστήνουμε ανεπιφύλατα το MyConstructor και τους συνεργάτες του!

Θερμομόνωση - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις ραντεβού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τί είναι η Θερμομόνωση Σπιτιού;

Στο ΜyConstructor βρίσκεις αξιολογημένα συνεργεία για θερμομόνωση, άμεσα και οικονομικά!

Θερμομόνωση είναι ουσιαστικά η προστασία απέναντι στις μεταβολές της θερμοκρασίας, με στόχο το σπίτι μας μετά από μια επιτυχημένη εφαρμογή θερμομόνωσης να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι και πιο θερμό τον χειμώνα (Θερμοπρόσοψη).

Σε αυτό το κομμάτι, αναφέροντας θερμομόνωση εννοούμε τη θερμομόνωση τοίχου και όχι τη μόνωση σπιτιού από την ταράτσα, που αναλύουμε σε άλλο κομμάτι. Αξίζει μάλιστα να παρατηρήσουμε πως η θερμομόνωση τοίχου είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την εσωτερική θερμομόνωση και προστασία απέναντι στις θερμοκρασιακές μεταβολές, ιδιαίτερα σε διαμερίσματα πολυκατοικίας.

Με την σωστή εφαρμογή θερμομόνωσης λοιπόν εξοικονομείτε ενέργεια αλλά ταυτόχρονα και χρήματα, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η αναβάθμιση του βιοτικού σας επιπέδου μετά τη θερμομόνωση, καθώς η διαμονή στο σπίτι σας θα είναι πολύ πιο άνετη και ευχάριστη. 

Για την επιτυχημένη θερμομόνωση σπιτιού υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι, που κυρίως χρησιμοποιούνται και θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω. Παρόλο που υπάρχουν ιδιαίτερες περιπτώσεις και εξαιρέσεις, η πιο συνηθισμένη και αποτελεσματική μέθοδος θερμομόνωσης είναι η εξωτερική θερμομόνωση τοίχου

Ας δούμε όμως τις μεθόδους για θερμομόνωση σπιτιού μια προς μια.

Πρώτη έχουμε την εξωτερική θερμομόνωση τοίχου, που όπως φαίνεται και από το όνομα γίνεται η εφαρμογή της θερμομόνωσης από το εξωτερικό των τοίχων. Συχνά αποκαλείται και ως θερμοπρόσοψη ή κέλυφος και προσφέρει σημαντικά οφέλη στο σπίτι σας. 

Με την θερμοπρόσοψη, λοιπόν πρώτα από όλα έχετε τα πληρέστερα αποτελέσματα στη θερμομόνωση σπιτιού, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια.

Ταυτόχρονα, η εξωτερική μόνωση σπιτιού αποτελεί και μια ανακαίνιση ακόμα και αναβάθμιση του εξωτερικού του σπιτιού σας, καθώς του προσδίδει  μια νέα όψη και χρώμα, ενώ παράλληλα προστατεύει περιμετρικά το σπίτι σας από μούχλες, ρωγμές και σκασίματα. 

Τέλος, συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους για την θερμομόνωση τοίχου, με την εξωτερική έχετε το πλεονέκτημα ότι κερδίζετε σε κατοικήσιμο χώρο, αφού ό,τι υλικό προστεθεί κατά την εφαρμογή για την θερμομόνωση τοίχου θα τοποθετηθεί εξωτερικά.

Διαφορές στην Εξωτερική και Εσωτερική Θερμομόνωση Σπιτιού

Η εσωτερική θερμομόνωση σπιτιού από την άλλη όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς εφαρμόζεται εσωτερικά και παρόλο που είναι εξίσου αποτελεσματική, δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα στις θερμοκρασιακές μεταβολές με την εξωτερική μόνωση σπιτιού.  

Αυτό συμβαίνει επειδή η εξωτερική μόνωση σπιτιού προστατεύει και τα δομικά στοιχεία (αφού είναι έξω από αυτά) από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και έτσι μειώνει ακόμα περισσότερο τη μεταφορά θερμοκρασίας προς το σπίτι.  Για αυτό το λόγο, η εσωτερική θερμομόνωση τοίχου χρησιμοποιείται κυρίως σε ειδικές περιπτώσεις, όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί η εξωτερική θερμομόνωση. 

Τέτοιες περιπτώσεις, είναι όταν ένα κτίριο είναι διατηρητέο, όταν θα γίνει θερμομόνωση σε ένα μόνο διαμέρισμα πολυκατοικίας, είτε όταν δεν υπάρχει χώρος για σκαλωσιά. Το θέμα της σκαλωσιάς είναι και ο μόνος παράγοντας που η εσωτερική θερμομόνωση υπερέχει της εξωτερικής, καθώς το κόστος του είναι επιπλέον των εργασιών και για μικρές επιφάνειες ίσως ανεβάζει πολύ το τελικό κόστος για τη εξωτερική μόνωση σπιτιού.

Τέλος, έχουμε τη μέθοδος θερμομόνωσης διπλής τοιχοποιίας, που αποτελεί μια λύση αποκλειστικά για νέες οικοδομές και για αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί ουσιαστικά με τις δυο παραπάνω μεθόδους θερμομόνωσης. Εδώ το μονωτικό υλικό εφαρμόζεται ανάμεσα σε 2 τοίχους, στον εσωτερικό και τον εξωτερικό, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με σενάζ.

Όπως βλέπετε λοιπόν παρόλο που υπάρχουν ουσιαστικά 3 μέθοδοι θερμομόνωσης τοίχων, μια είναι η συνηθέστερη και πιο αποδοτική, η εξωτερική θερμομόνωση τοίχου. Η εσωτερική χρησιμοποιείται κυρίως σε κάποιες εξαιρέσεις που η εξωτερική μόνωση σπιτιού δεν μπορεί ή δεν συμφέρει να εφαρμοστεί, ενώ εκείνη της διπλής τοιχοποιίας αφορά μόνο νέες οικοδομές.

Αν πάντως, έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στη θερμομόνωση τοίχου του σπιτιού σας περιμετρικά είτε ακόμα και σε κάποιον μεμονωμένο τοίχο, εδώ θα βρείτε τα καταλληλότερα συνεργεία για να επιλέξετε εκείνο που σας καλύπτει καλύτερα.

Στο myConstructor θα βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο για εφαρμογή θερμομόνωσης στις καλύτερες τιμές.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Δήλωσε ενδιαφέρον
happy
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα