Τέντες – Συστήματα Σκίασης

Ενημερωθείτε για όλα τα συστήματα σκίασης τέντες. Βρείτε επεγγελματίες για την εγκατάσταση και επισκευή τεντών!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Βρες έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματιες για εγκατάσταση και επισκευή συστημάτων σκίασης.

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τους καλύτερους επιθεωρητές..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Καταχώρηση Έργου

Με την καταχώρηση έργου μπορείτε να μας περιγράψετε ακριβώς την εργασία που θέλετε να κάνετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια προσφορά!

Τέντες & Συστήματα Σκίασης

Ποιες είναι οι κατηγορίες για τα συστήματα σκίασης;

Οι τέντες χωρίζονται στις παρακάτω πέντε κύριες κατηγορίες:

  • Τέντες με αντηρίδες(-παλαιού τύπου)
  • Τέντες με βραχίονες
  • Τέντες τύπου ημι-κασέτα ή ημικασετίνα
  • Τέντες τύπου κασέτα ή κασετίνα
  • Τέντες κάθετες-τύπου ριντό

Υφάσματα για τέντες

Δείτε περισσότερα υφάσματα..

Τέντες με αντηρίδες

Οι τέντες με αντηρίδες είναι ένα ενιαίο σύστημα σκίασης με σταθερά στηρίγματα και κολονάκια που εγκαθίστανται είτε στα κάγκελα του μπαλκονιού είτε στο περβάζι του. Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος σκίασης ειδικά σε παλιές πολυκατοικίες κατασκευασμένες πριν το 2000 περίπου.

Τέντες με βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες επέφεραν την εξής καινοτομία στην κατασκευή των συστημάτων σκίασης: η τέντα πλέον στηρίζεται σε δυο κινητά μέρη- μπράτσα (τους βραχίονες) που στο τέλος της τέντας συνδέονται με το αντίβαρο. Αυτό κάνει την τέντα όταν είναι κλειστή να μην εμποδίζει με τα στηρίγματα ή τα κολονάκια όπως η προηγούμενη κατηγορία. Ο νέος αυτός τρόπος σκίασης αντικατέστησε πολύ γρήγορα τις προηγούμενες τέντες όχι μόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και για λόγους αισθητικής.

Τέντες τύπου ημι-κασέτα ή ημικασετίνα

Τα συστήματα σκίασης τύπου ημι-κασέτα ανοίγουν αρχικά με μηδενική κλίση (οριζόντια) και ύστερα παίρνουν την προκαθορισμένη από την ρύθμιση τους κλίση. Η ρύθμιση της κλίσης γίνεται μεταξύ 5 και 80 μοιρών. Σε αντίθεση με τις άλλες κατηγορίες , το σύστημα σκίασης αυτό έχει αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο πτώσης που ενδείκνυται για ιδιαίτερες συνθήκες.

Tέντες τύπου κασέτα

Τα σκίαστρα τύπου κασέτα ή κασετίνα είναι συστήματα σκίασης τα οποία προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το ύφασμα χάρη στο ιδιαίτερο και ασφαλές στήσιμο του μηχανισμού που κλείνει την τέντα. Η κασέτα είναι η ονομασία του συστήματος σκίασης με βραχίονες το οποίο κλείνει εσωτερικά και προστατεύει όλο τον μηχανισμό και το ύφασμα από τα καιρικά φαινόμενα βοηθώντας στην μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος και στην καθαριότητα του υφάσματος.

Κάθετες τέντες τύπου Ρίντο

Οι κάθετες τέντες – τύπου Ριντό είναι τέντες που έχουν κάθετη κλίση (90 μοιρών) και χρησιμοποιούνται συνήθως στα πλαϊνά μπαλκονιών και γενικά όπου δεν είναι εύκολο να τοποθετηθούν άλλου τύπου τέντες.

Μια υποκατηγορία των κάθετων τεντών είναι οι τέντες με ζελατίνη που χρησιμοποιούνται συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους(καφετέριες, εστιατόρια κλπ.) λόγω του ότι είναι διάφανες και δίνουν την αίσθηση του εξωτερικού χώρου και το χειμώνα.

Εγκατάσταση και αντικατάσταση τεντών

Η εγκατάσταση και αντικατάσταση της τέντας είναι δυο διαδικασίες που πρέπει να γίνουν από έμπειρο τεχνικό έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα αργότερα. Η σωστή μελέτη για την βέλτιστη στήριξη και τον προσανατολισμό της τέντας είναι απαραίτητα στοιχεία σε αυτή τη διαδικασία. Όσον αφορά την επισκευή της τέντας συνήθως πρόκειται για εργασίες όπως το ράψιμο των ραφών ή του φθαρμένου υφάσματος , η συντήρηση του μηχανισμού, το πλύσιμο της τέντας και η αφαίρεση λεκέδων ή μυκήτων από το ύφασμα της τέντας.

Πως μετράω τις διαστάσεις μιας τέντας;

Τέλος ,όταν θέλετε να γνωρίζετε τις διαστάσεις της τέντας για να τις δώσετε στον επισκευαστή ακολουθείτε την εξής διαδικασία: Αφού μετρήσετε το ύψος της τέντας, προσθέτετε σε αυτό το νούμερο 70 εκατοστά (καθώς είναι το πανί που υπάρχει μέσα στο μηχανισμό) και το πολλαπλασιάζετε επί το πλάτος του πανιού για να βρείτε το εμβαδόν του υφάσματος.

Στο My Constructor τα συνεργαζόμενα συνεργεία έχουν πολυετή πείρα στο χώρο των συστημάτων σκίασης και πληρούν τις προδιαγραφές για εγγυημένα αποτελέσματα στις εργασίες γύρω από τις τέντες . Η ποιότητα εξυπηρέτησης προσπαθούμε να είναι η καλύτερη δυνατή αφού τα αποτελέσματα των εργασιών είναι αξιολογημένα και οι επιλεγμένοι επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί μας φροντίζουμε να είναι συνεπείς και υπεύθυνοι. Σε αντίθετη περίπτωση, διακόπτουμε χωρίς καθυστερήσεις τη συνεργασία μας αφού είναι μέλημα μας η ορθή και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών.

Βρες Επαγγελματίες για συντήρηση και εγγκατάσταση τεντών και συστημάτων σκίασης

Τέντα απλή με Αντιρίδες

21,9€/m²

Τέντα με Βραχίονες

35€/m²

Τέντα με Ημικασετίνα

40€/m²

Τέντα Κασετίνα

130€/m²

Τένατα Κάθετη-Τύπου ΡΙΝΤΟ

20€/m²

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Ο τεντάς έκανε πολύ καλη δουλειά!

Μαρία Κ.

Μας επισκεύασε την τέντα με τα μισά χρήματα από ότι μας είχαν ζητήσει.

Αλέξανδρος Κ.

Πολυ καλή δουλεία. Αμεση εξυπηρέτηση και καλή οικονομική προσφορά!

θωμάς Τ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Συστήματα σκίασης τέντες - Βόρεια Προάστια Αττική

(1) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή, γάζωμα, επιδιόρθωση της τέντας. Διαθέτουμε μεγαλή πείρα και εξειδίκευση στον τομέα των συστημάτων σκίασης.

Τέντες - Nότια Προάστια Αττική

(1) Αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων σκίασης διαθέτοντας μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στην συντήρηση, εγκατάσταση και επισκευή τεντών.

Ιανουάριος 4th, 2017|Τέντες|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!