Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιών

4.5/5
180 Αξιολογήσεις
Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιών
4.5/5
180 Αξιολογήσεις
Ψάχνετε έμεπειρο Συνερεγείο Καθαρισμού σπιτιών για το σπίτι σας; 
Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες για το σπίτι και την επιχείρησή σας!
Καθαρισμός Πολυκατοικιών
από
39
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Το να κλείσουμε συνεργείο καθαρισμού μέσω του MyConstructor ήταν η καλύτερη απόφαση μας! Εύκολα και οικονομικά!
Γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ!
Πλέον το ραντεβού μας με τα συνεργεία του MyConstructor είναι εβδομαδιαίο! Μένουμε κάθε φορά πολύ ευχαριστημένοι!

Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιών από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γιατί να επιλέξω επαγγελματικό Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτών;

Κάθε σπίτι χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον που θα μας επιτρέπει να λειτουργούμε νιώθοντας άνετα και οικεία. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορούμε να κινούμαστε με άνεση και δημιουργική διάθεση, είναι η καθαριότητα. 

Ένα καθαρό σπίτι κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη και πιο εύκολη, ενώ απ’ την άλλη μεριά, ένα σπίτι με δυσάρεστες οσμές ή με λεκιασμένο πάτωμα, σκονισμένα παράθυρα ή βρώμικες τουαλέτες, μας εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό. 

Τα συνεργείο καθαρισμού σπιτιών λοιπόν, είναι μια εξαιρετική λύση! Το παρόν άρθρο θα σας κατατοπίσει σχετικά με τον επαγγελματικό καθαρισμό και θα απαντήσει σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε.

Για πολλούς από μας, είτε λόγω της δουλειάς μας, η οποία μας κρατά για μεγάλο χρονικό διάστημα έξω απ’ το σπίτι, είτε για ποικίλους άλλους λόγους, όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη ανακαίνιση, μια αλλαγή στέγης ή μια νέα κατασκευή, η λύση που προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών είναι απαραίτητη, αν όχι επιβεβλημένη. 

Τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών μπορούν να προσφέρει έναν ενδελεχή καθαρισμό των χώρων του σπιτιού μας, να απομακρύνουν οποιουσδήποτε ρυπογόνους μικροοργανισμούς και να διασφαλίσουν την ομαλή και ευχάριστη διαβίωσή μας.

Υπηρεσίες που προσφέρουν τα Συνεργεία Καθαρισμού Σπιτιών

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού έχει και τον δικό του χαρακτήρα, τις δικές του εξειδικεύσεις και τη δική του μεθοδολογία και τρόπους εργασίας. 

Οι εργασίες που χρειάζεστε για το σπίτι σας θα καθορίσουν τον τύπο του συνεργείου που θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου την εργασία.

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών:
  • Καθαρισμός δαπέδου
  • Καθαρισμός πλακιδίων και μαρμάρων
  • Καθαρισμός μοκετών και χαλιών
  • Καθαρισμός επίπλων
  • Καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα
Είναι σημαντικό, πριν επιλέξετε το συνεργείο καθαρισμού που θα αναλλάβει το σπίτι σας, να γνωρίζετε ακριβώς τις ανάγκες σας, ώστε να κάνετε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα κοστολογικά επιλογή. 

Συνεργείο Καθαρισμού Τιμές: Από τι εξαρτώνται

Παρακάτω, σας παρέχουμε αναλυτικά τις τιμές που προσφέρει η εταιρεία μας για συνεργεία καθαρισμού σπιτιών. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το κάθε συνεργείο με το οποίο είμαστε σε συνεργασία και καθορίζονται από τις ανάγκες του κάθε πελάτη και του σπιτιού του. 

Το κόστος θα διαμορφωθεί από τον αριθμό των καθαριστών που απαιτείται, το είδος και το μέγεθος του χώρου, όπως επίσης κι από την πολυπλοκότητα των εργασιών. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

  • Καθαρισμός σπιτιού από 10€ την ώρα.
  • Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού από 1,80€ ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός σπιτιού από ανακαίνιση 1,90€ ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση 1,70€ ανά τ.μ. 
  • Καθαρισμός πολυκατοικιών από 39€.

Πότε είναι απαραίτητο ένα Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού;

Σε περίπτωση που στο σπίτι μας παρουσιαστούν προβλήματα, όπως μούχλα, επίμονοι λεκέδες από σκουριά ή άλλα ανεξίτηλα σημάδια στο πάτωμα ή στις επιφάνειες, θα χρειαστείτε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, καθώς χρειάζονται ειδικοί μέθοδοι και υλικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Επίσης, ένα συνεργείο είναι απαραίτητο όταν το σπίτι σας ταλαιπωρείται από έντονες οσμές που αντιστέκονται στα απλά καθαριστικά.

Τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών είναι επίσης απαραίτητα εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στην περίπτωση της μετακόμισης, έχοντας το βάρος της οργάνωσης και της εκτέλεσης μιας απαιτητικής διαδικασίας, η οποία δεν σας αφήνει και πολλή ενέργεια, καλό είναι να αποταθείτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, για να είστε συγκεντρωμένοι στη μετακόμισή σας. 

Στην περίπτωση μιας ανακαίνισης, το σπίτι σας πολύ πιθανό να βρίσκεται σε μια κατάσταση που να θυμίζει εργοτάξιο. Ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού θα σας απαλλάξει από τυχόν απορρίμματα, σκόνες, σημάδια από μπογιές και έντονες μυρωδιές που μπορεί να άφησαν στον χώρο τα οικοδομικά υλικά. 

Αν ακόμη, έχετε προβεί σε εργασίες που περιλαμβάνουν γκρεμίσματα τοίχων, το να αποταθείτε σε ένα συνεργείο καθαρισμού είναι πέρα για πέρα επιτακτικό.

To MyConstructor προτείνει!

Σε περίπτωση που ψάχνετε για συνεργεία καθαρισμού σπιτιών και δεν έχετε ακόμη καταλήξει, το MyConstructor είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα καθαρισμού για το σπίτι σας. 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία ενός συνεργείου καθαρισμού, μαζί με τις ελκυστικές προτάσεις της εταιρείας μας, θα σας λύσει τα χέρια και θα σας απαλλάξει από περιττές σκέψεις και χάσιμο του χρόνου. 

Αναλυτικά τα πακέτα που σας προτείνουμε:

#1 Καθαρισμός Σπιτιού

Στο πρώτο αυτό πακέτο, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ενός σπιτιού που έχει συνολικό εμβαδόν μέχρι 60m² (4 ώρες) και μέχρι 100m² (8 ώρες). 

Ένα ενδεικτικό ωράριο των εργασιών που προτείνουμε είναι: 09.00 - 13.00 και 14.00 - 18.00. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στο σπίτι σας, οι έμπειροι καθαριστές μας αναλαμβάνουν άμεσα τον καθαρισμό του σπιτιού σας. 

Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνεται ο καθαρισμός των αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και της κουζίνας, ο καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυρόφυλλων με πιεστικό μηχάνημα, όπως ακόμη και ο καθαρισμός των τοίχων, καθαρισμός με ατμοκαθαριστές και γυάλισμα πατώματος. 

Σημείωση: Στο κόστος του καθαρισμού δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο και τους καθαριστές μας.

#2 Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού

Πολλές φορές ένας απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός για το σπίτι μας. Για παράδειγμα, μια εστία μόλυνσης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με εξειδικευμένες μεθόδους, ούτως ώστε να εξουδετερωθεί και να μη διατρέχουμε κάποιον κίνδυνο υγείας. 

Οι αιτίες μόλυνσης σε ένα σπίτι μπορεί να είναι πολλές και να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, είτε πρόκειται για κάποιο τρωκτικό, είτε για βακτήρια που δεν εντοπίζονται με το γυμνό μάτι. 

Μια από τις πιο βασικές αιτίες μόλυνσης είναι τα ακάρεα, όπως επίσης και οι βρώμικες επιφάνειες. Αυτό που χρειάζεστε επειγόντως είναι ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα εκτελέσει βιολογικό καθαρισμό και θα απομακρύνει τις όποιες επικίνδυνες εστίες μόλυνσης. 

Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει την αποστείρωση του σπιτιού, με έμφαση στην κουζίνα και στο μπάνιο, τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, χαλιών και στρωμάτων, και τέλος το πλύσιμο των ταβανιών με ατμοκαθαριστή. 

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι πλήρως ασφαλής, ακόμη και για σπίτια στα οποία υπάρχουν βρέφη, ζώα ή ασθενείς ή ακόμη και άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι στις διάφορες αλλεργίες.

#3 Καθαρισμός Σαλονιού

Ο επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού είναι πολύ σημαντικός και απαραίτητος ιδιαίτερα όταν έχετε παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι. 

Σκόνη και διάφοροι μικροοργανισμοί που συσσωρέυονται στις επιφάνειες μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά και αλλεργείες που μακροχρόνια μπορούν να σας προκαλέσουν μεγαλύτερες ζήμιές σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός σαλονιού, καλό είναι να πραγματοποιείται μια φορά κάθε μήνα, σε συνδυασμό με καθημερινή φροντίδα και συντήρηση του σαλονιού σας.

Στο MyConstructor μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά και εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών, τα οποία μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό σαλονιού ή ολόκληρου του σπιτιού σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

#4 Καθαρισμός Μαρμάρων

Η συντήρηση και η τακτική καθαριότητα των μαρμάρων είναι πολύ σημαντική και καθοριστική. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιείτε συχνά επαγγελματικό καθαρισμό, τα μάρμαρα ξεθωριάζουν και χάνουν με τη πάροδο του χρόνου τη λάμψη τους. Ο επαγγελματικός καθαρισμός μαρμάρων πρέπει να γίνεται κάθε 2 - 3 χρόνια, σε συνδυασμό πάντα με τακτικό απλό καθάρισμα.

Τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών του MyConstructor, μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό μαρμάρων εύκολα και οικονομικά. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να γίνει το γυάλισμα και ο καθαρισμός μαρμάρων και οι επαγγελματίες μας, θα επιλέξουν τον πιο αποτελεσματικό για το μάρμαρο σας, με βάση την κατάσταση του.

Υπηρεσίες καθαρισμού μαρμάρων που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας:
  • Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  • Αδιαβροχοποίηση Μαρμάρων
  • Συντήρηση Μαρμάρων

#5 Συνεργείο Καθαρισμού μετά από Ανακαίνιση

Εάν ψάχνετε συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση, είστε στο σωστό μέρος! Τα συνεργεία μας, μπορούν με ευκολία να αναλάβουν το απαιτητικό έργο της καθαριότητας μετά από ανακαίνιση, ώστε να βρείτε το σπίτι σας έτοιμο και λαμπερό.

Το συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση, μπορεί να αναλάβει τον βαθύ καθαρισμό του χώρου από σκόνη, οικοδομικά υλικά κλπ.. Το κόστος εξαρτάται κυρίως από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου και το πλήθος των επαγγελματιών που θα χρειαστούν για να διεκπαιρεώσουν το έργο.

Ένα συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση, διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμπειρία, ώστε να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο καλύτερο δυνατό κόστος!

#6 Καθαρισμός Τζακιού 

Ο επαγγελματικός καθαρισμός τζακιού είναι απαραίτητος όχι μόνο για λόγους υγειινής, αλλά και για λόγους ασφαλείας. Το συχνό ψήσιμο στο τζάκι, η καύση ακατάλληλων ξύλων, τα κατασκευαστικά λάθη και η απουσία μόνωσης, είναι μερικοί από τους λόγους που ο επαγγελματικός καθαρισμός τζακιού μια φορά τον χρόνο, κρίνεται απαραίτητος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός τζακιού είναι η πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση για το τζάκι σας, καθώς συμβάλλει στη σωστή λειτουργεία και συντήρησή του. Ωστόσο, εκτός από επαγγελματικό καθαρισμό, πρέπει να πραγματοποιείτε και απλό καθαρισμό, ανάλογα με τη χρήση που του κάνετε.

Το κόστος για καθαρισμό εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες του τζακιού σας, αλλά και την τρέχουσα κατάσταση του.

#7 Καθαρισμός Χαλιών

Διατηρώντας τα χαλιά σας καθαρά είναι πολύ σημαντικό, τόσο για λόγους υγειινής, όσο και για λόγους αισθητικής. Εκτός από το τακτικό απλό καθάρισμα που πρέπει να πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα με ηλεκτρική σκούπα, ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών μια φορά στους έξι μήνες κρίνεται απαραίτητος για την συντήρηση των χαλιών σας, αλλά και την ίδια την ασφάλεια σας.

Καθημερινά, μεταφέρουμε στο χαλί μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε πλήθος μικροοργανισμών, οι οποίοι δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι, και μπορούν να προκαλέσουν με τη πάροδο του χρόνου αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες.

Γιατί να πραγματοποιήσετε καθαρισμό χαλιών:
  • Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών σας.
  • Προστατεύει τον αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.
  • Κάνει πιο εύκολη τη συντήρηση των χαλιών.
  • Προλαμβάνει τη δημιουργία αλλεργιών και βακτηρίων.

#8 Καθαρισμός Καναπέ

Ο επαγγελματικός καθαρισμός καναπέ είναι εξίσου σημαντικός για την υγεία μας. Η έντονη οικογενειακή χρήση του καναπέ στη καθημερινότητα μας, είναι ο κύριος λόγος που πρέπει να πραγτματοποιείται βιολογικός, βαθύς καθαρισμός, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Κάθε μέρα, συσσωρεύονται στον καναπέ μας εκατομμύρια μικροοργανισμοί, οι οποίοι μπορούν σε βάθος χρόνο να βλάψουν το αναπνευστικό μας σύστημα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια, ένας επαγγελματικός καθαρισμός είναι η πιο κατάλληλη λύση για εσάς.

Ο καθαρισμός καναπέ διαφέρει από καναπέ σε καναπέ ανάλογα με το ύφασμα και τη χρήση του. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε είδος λεκέ εύκολα και γρήγορα! Αν δεν είστε σίγουροι για το πως θα καθαρίσετε τον καναπέ σας μόνοι σας, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία να αναλάβει αυτό το απαιτητικό έργο.

#9 Καθαρισμός Στρωμάτων

Ο επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων είναι ίσως ο πιο σημαντικός καθαρισμός που πρέπει να πραγματοποιείται στο σπίτι μας. Το στρώμα μας, λόγω του ότι είναι δύσκολο να πλυθεί, μαζεύει πέντε φορές περισσότερη σκόνη, ακάρεα και μικροοργανισμούς. 

Δεδομένου ότι περνάμε στο στρώμα το 1/3 της ζωής μας, είναι σημαντικό να επιλέγουμε έναν επαγγελματία να αναλάβει αποτελεσματικό καθαρισμό, ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους αγαπημένους μας.

Οι μέθοδοι καθαρισμού των στρωμάτων που χρησιμοποιούμε στο MyConstructor είναι απόλυτα ασφαλής λόγω των οικολογικών υλικών και της νέας πιστοποιημένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.

Συνεργείο Καθαρισμού Αθήνα: Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;

Στο MyConstructor τα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών που διαθέτουμε εξυπηρετούν όλη την Αττική. 

Τι είδους υλικά καθαρισμού χρησιμοποιούνται;

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα βρείτε στην πλατφόρμα του MyConstructor χρησιμοποιεί υλικά καθαρισμού άριστης ποιότητας, τα οποία καθαρίζουν και απολυμαίνουν άμεσα το σπίτι σας, προσδίδοντάς του μια αίσθηση φρεσκάδας και ευχάριστης μυρωδιάς.

Τα υλικά καθαρισμού είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, πιστοποιώντας ότι δεν πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών μας. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν επιθυμείτε να γίνει χρήση των δικών σας καθαριστικών, οι επαγγελματίες καθαριστές μας δεν πρόκειται να προβάλουν καμία αντίρρηση.

Γιατί να προτιμήσω το MyConstructor;

Το MyConstructor αποτελεί μια εξαιρετικά λειτουργική λύση για όσους επιθυμούν να βρουν έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού σε προσιτές τιμές. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. 

Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς σας εγγυόμαστε ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί. Αξιολογούμε σε καθημερινή βάση τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας και, με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι εγγυημένα οι καλύτερες. 

Η πλατφόρμα του MyConstructor είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από επιλογές σε όσους αναζητούν την κατάλληλη λύση για όλες τις πιθανές τεχνικές εργασίες.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας και αφού λάβετε υπόψιν τα πιο πάνω, απευθυνθείτε σε μας, για να σας κατατοπίσουμε και να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη για σας λύση. Μπορείτε να βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, κάνοντας μια προκαταρκτική έρευνα στην πλατφόρμα του myconstructor.gr, διαβάζοντας τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των συνεργείων μας από τους ίδιους τους πελάτες τους. 

Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή πληροφορία χρειάζεστε, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και θα έχετε άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας, λαμβάνοντας την απαραίτητη καθοδήγηση.

Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ψάχνεις Συνεργείο Καθαρισμού;
Δες εδώ όλα τα πακέτα που προσφέρουμε και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

case
Για το καθάρισμα του σπιτιού σας, οι επαγγελματίες μας με σεβασμό απέναντι στον χώρο σας αναλαμβάνουν τα πάντα, χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε για τίποτα!

Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται: Ξαθαριμσός τοίχων, ξαθαρισμός με ατμοκαθαριστήρες, γυάλισμα πατώματος, καθαρισμός αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και κουζίνας, καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα.
Δεν περιλαμβανεται η χρήση των απορρυπαντικών.

Σαν ενδεικτικό ωράριο προτείνεται το εξής: 09.00-13.00 και 14.00-18.00.
case
Η υπηρεσία αυτή, αφορά κάθε είδους επαγγελματικών χώρων από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και η συχνότητα είναι τρείς φορές την εβδομάδα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός των επίπλων γραφείου, τζάμια και τζαμαρίες, άλλαγμα στις σακούλες απορριμμάτων, όπως επίσης καθάρισμα στους κοινόχρηστους χώρους γραφείου και πλύσιμο των πιάτων.

Το κόστος των απορρυπαντικών επιβαρύνουν τον πελάτη.
case
Η υπηρεσία αυτή, αφορά κάθε είδους επαγγελματικών χώρων από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και η συχνότητα είναι τρείς φορές την εβδομάδα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: σφουγγάρισμα, σκούπισμα, καθαρισμό όλων των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθάρισμα τζαμιών και τζαμαρίες, αλλαγή και αντικατάσταση στις σακούλες σκουπιδιών, καθάρισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των γραφείων όπως και επίσης το πλύσιμο των πιάτων.

Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απορρυπαντικών.
case
Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουνε καθημερινούς καθαρισμούς εταιρειών.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, πλύσιμο πιάτων, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου.

Η επιλογή και το κόστος των απορρυπαντικών είναι ευθύνη του πελάτη.

Ελάχιστη χρέωση 150€/μήνα.

Γιατί να επιλέξω Συνεργείο Καθαρισμού από το MyConstructor; 

plus
Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία συνεργεία καθαρισμού σπιτιών της αγορας, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς, στις καλύτερες τιμές!

Είτε χρειάζεστε συνεργείο καθαρισμού για το σπίτι σας, είτε για το γραφείο σας, το MyConstructor μπορεί να σας προτείτει τα καλύτερα συνεργεία, στις πιο οικονομικές τιμές!

Γιατί είναι απαραίτητο να επιλέγω Συνεργείο Καθαρισμού για το σπίτι μου;

plus
Καθημερινά, στο σπίτι μας συγκεντρώνεται πλήθος μικροοργανισμών, οι οποίοι δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και μακροπρόθεσμα, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Ο απλός καθαρισμός, μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, ωστόσο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλήμα στο 100%.  

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι απαραίτητο να αφήνουμε ένα συνεργείο καθαρισμού να αναλάβει τον βαθύ καθαρισμό του σπιτιού, ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αποτελεσματικά. 

Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται βαθύς καθαρισμός του σπιτιού;

plus
Εκτός από τον απλό καθαρισμό του σπιτιού μας, ένας βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητο να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Έτσι, σε συνδυασμό με τον απλό, συχνό καθαρισμό μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων. 

Γιατί να επιλέξω συνεργείο από το MyConstructor;

plus
Στο MyConstructor, μετά από χρόνια έρευνας και σκληρής δουλειάς, έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού της αγοράς, στις καλύτερες τιμές!

Κλείνοντας το ραντεβού σας μαζί μας, θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και την ποιότητα του. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω της πλατφόρμας μας, ή καλώντας μας στο 210 300 9323!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού
από
1.9
€/ m²
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός Πολυκατοικιών
από
39
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα
από
120
€/μήνα
Βρες επαγγελματία
Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα
από
450
€/μήνα
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα