Ψάχνεις έμεπειρο Συνερεγείο Καθαρισμού για το σπίτι σου; 
Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους επαγγελματίες για το σπίτι και την επιχείρησή σου!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.6★★★★★ (5 Αξιολογήσεις)

Card image cap
Σοφία
Σπύρου

4.6

★★★★★ (5 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8★★★★★ (27 Αξιολογήσεις)

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Δημήτρης
Μπραέσας

4.8

★★★★★ (27 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Καθαρισμός χώρου μετά από μετακόμιση
Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού
από
1.9
€/ m²
Καθαρισμός χώρου μετά από ανακαίνιση
Καθαρισμός Πολυκατοικιών
Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα
από
120
€/μήνα
Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα
από
450
€/μήνα
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα
04.12.2022
5 Σημεία Προσοχής στον Καθαρισμό Μπάνιου
04.12.2022
6 Μυστικά για ένα Τέλειο Ξεσκόνισμα!
04.12.2022
5 Λόγοι για να Προσλάβουμε Εταιρεία Καθαρισμού
04.12.2022
5 Tips για τη Καθαριότητα του Γραφείου!
04.13.2022
6 Μυστικά για Ένα Τέλειο Ξεσκόνισμα!
04.12.2022
4 Τρόποι να Οργανώσουμε το Σπίτι μας για τις Γιορτές!
04.13.2022
Πώς να αφαιρέσουμε τους λεκέδες από κραγιόν;
04.12.2022
Πώς να κάνουμε βαθύ καθαρισμό στο πλυντήριο πιάτων μας;
04.12.2022
Πώς να αφαιρέσουμε λεκέδες από κρασί;
04.12.2022
Τι δεν πρέπει να καθαρίζουμε ποτέ με ξύδι;
04.12.2022
4+1 DIY Καθαριστικά που Πρέπει να Έχουμε Όλοι!
04.12.2022
3+1 Kαθαριστικά που ΔΕΝ Πρέπει να Αναμείξουμε Ποτέ Μεταξύ τους.
04.12.2022
Καθαρίστριες σπιτιών: Γιατί αξίζει οικονομικά να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας;
04.12.2022
Συνεργείο Καθαρισμού και Παραγωγικότητα - Πώς συνδέονται;
04.12.2022
Καθαρισμός Σαλονιού Σπιτιού - Οφέλη και Διαδικασία από τους ειδικούς της καθαριότητας!
04.12.2022
Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου πριν τη Μετακόμιση;
04.12.2022
Πουρί στον πάτο της λεκάνης;

Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γιατί να επιλέξω Συνεργείο Καθαρισμού για το σπίτι μου;

Κάθε σπίτι χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον που θα μας επιτρέπει να λειτουργούμε νιώθοντας άνετα και οικεία. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορούμε να κινούμαστε με άνεση και δημιουργική διάθεση, είναι η καθαριότητα. 

Ένα καθαρό σπίτι κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη και πιο εύκολη, ενώ απ’ την άλλη μεριά, ένα σπίτι με δυσάρεστες οσμές ή με λεκιασμένο πάτωμα, σκονισμένα παράθυρα ή βρώμικες τουαλέτες, μας εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό. 

Το συνεργείο καθαρισμού σπιτιού λοιπόν, είναι μια εξαιρετική λύση, και το παρόν άρθρο θα σας κατατοπίσει σχετικά και θα απαντήσει σε πολλούς απορίες που μπορεί να έχετε.

Για πολλούς από μας, είτε λόγω της δουλειάς μας, η οποία μας κρατά για μεγάλο χρονικό διάστημα έξω απ’ το σπίτι, είτε για ποικίλους άλλους λόγους, όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη ανακαίνιση, μια αλλαγή στέγης ή μια νέα κατασκευή, η λύση που προσφέρει ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού είναι απαραίτητη, αν όχι επιβεβλημένη. 

Το συνεργείο καθαρισμού σπιτιού μπορεί να προσφέρει έναν ενδελεχή καθαρισμό των χώρων του σπιτιού μας, να απομακρύνει οποιουσδήποτε ρυπογόνους μικροοργανισμούς και να διασφαλίσει την ομαλή και ευχάριστη διαβίωσή μας.

Υπηρεσίες που προσφέρει ένα Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού έχει και τον δικό του χαρακτήρα, τις δικές του εξειδικεύσεις και τη δική του μεθοδολογία και τρόπους εργασίας. 

Οι εργασίες που χρειάζεστε για το σπίτι σας ίσως εξυπηρετούνται καλύτερα από κάποιο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, ενώ κάποιο άλλο εξειδικεύεται σε ένα άλλο κομμάτι εργασιών.

Πιο κάτω θα δείτε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού:
  • Καθαρισμός δαπέδου
  • Καθαρισμός πλακιδίων και μαρμάρων
  • Καθαρισμός μοκετών και χαλιών
  • Καθαρισμός επίπλων
  • Καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα
Είναι σημαντικό πριν επιλέξετε το συνεργείο καθαρισμού που θα αναλλάβει το σπίτι σας, να γνωρίζετε ακριβώς τις ανάγκες σας, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. 

Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού Κόστος

Πιο κάτω, θα δείτε αναλυτικά τις τιμές που παρέχει η εταιρεία μας για συνεργείο καθαρισμού σπιτιού. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το κάθε συνεργείο με το οποίο είμαστε σε συνεργασία και καθορίζονται από τις ανάγκες του κάθε πελάτη και του σπιτιού του. 

Το κόστος θα διαμορφωθεί από τον αριθμό των καθαριστών που απαιτείται, το είδος και το μέγεθος του χώρου, όπως επίσης κι από την πολυπλοκότητα των εργασιών. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού Κόστος:
  • Καθαρισμός σπιτιού από 10€ την ώρα.
  • Γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού από 1,80€ ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός σπιτιού από ανακαίνιση 1,90€ ανά τ.μ.
  • Καθαρισμός χώρου από μετακόμιση 1,70€ ανά τ.μ. 
  • Καθαρισμός πολυκατοικιών από 39€.

Πότε είναι απαραίτητο ένα Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιού;

Σε περίπτωση που στο σπίτι μας παρουσιαστούν προβλήματα, όπως μούχλα, επίμονοι λεκέδες από σκουριά ή άλλα ανεξίτηλα σημάδια στο πάτωμα ή στις επιφάνειες, θα χρειαστείτε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, καθώς χρειάζονται ειδικοί μέθοδοι και υλικά, κι όχι ένα απλό καθάρισμα. Επίσης, είναι απαραίτητο όταν το σπίτι σας ταλαιπωρείται από έντονες οσμές που αντιστέκονται στα απλά καθαριστικά.

Το συνεργείο είναι επίσης απαραίτητο εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στην περίπτωση της μετακόμισης, έχοντας το βάρος της οργάνωσης και της εκτέλεσης μιας απαιτητικής διαδικασίας, η οποία δεν σας αφήνει και πολλή ενέργεια, καλό είναι να αποταθείτε σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε συγκεντρωμένοι στη μετακόμισή σας. 

Στην περίπτωση τώρα μιας ανακαίνισης, το σπίτι σας πολύ πιθανό να βρίσκεται σε μια κατάσταση που να θυμίζει εργοτάξιο. Ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού θα σας απαλλάξει από τυχόν απορρίμματα, σκόνες, σημάδια από μπογιές και έντονες μυρωδιές που μπορεί να άφησαν στον χώρο τα οικοδομικά υλικά. Αν ακόμη έχετε προβεί σε εργασίες που περιλαμβάνουν γκρεμίσματα τοίχων, το να αποταθείτε σε ένα συνεργείο καθαρισμού είναι πέρα για πέρα επιτακτικό.

To MyConstructor προτείνει!

Σε περίπτωση που ψάχνεις για συνεργείο καθαρισμού σπιτιού και δεν έχεις ακόμη καταλήξει, το MyConstructor είναι σε θέση να σου προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα για το σπίτι σου

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία ενός συνεργείου καθαρισμού, μαζί με τις ελκυστικές προτάσεις της εταιρείας μας, θα σου λύσει τα χέρια και θα σε απαλλάξει από περιττές σκέψεις και χάσιμο του χρόνου. 

Πιο κάτω, θα δείτε αναλυτικά τα πακέτα που σας προτείνουμε.

#1 Καθαρισμός Σπιτιού

Στο πρώτο αυτό πακέτο αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ενός σπιτιού που έχει συνολικό εμβαδόν μέχρι 60m² (4 ώρες) και μέχρι 100m² (8 ώρες). 

Ένα ενδεικτικό ωράριο των εργασιών που προτείνουμε είναι το: 09.00 - 13.00 και 14.00 - 18.00. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στο σπίτι σας, οι έμπειροι καθαριστές μας αναλαμβάνουν άμεσα τον καθαρισμό του σπιτιού σας. 

Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνεται ο καθαρισμός των αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και της κουζίνας, ο καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυρόφυλλων με πιεστικό μηχάνημα, όπως ακόμη και ο καθαρισμός των τοίχων, καθαρισμός με ατμοκαθαριστές και γυάλισμα πατώματος. 

Στο κόστος του καθαρισμού δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο και τους καθαριστές μας.

#2 Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού

Πολλές φορές ένας απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός για το σπίτι μας, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει διάφορα ζητήματα υγιεινής

Για παράδειγμα, μια εστία μόλυνσης θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με εξειδικευμένες μεθόδους, ούτως ώστε να εξουδετερωθεί και να μη διατρέχουμε κάποιον κίνδυνο υγείας. 

Οι αιτίες μόλυνσης σε ένα σπίτι μπορεί να είναι πολλές και να προέρχονται από διαφορετικές πηγές, είτε πρόκειται για κάποιο τρωκτικό είτε για βακτήρια που δεν εντοπίζονται με το γυμνό μάτι. 

Μια από τις πιο βασικές αιτίες μόλυνσης είναι τα ακάρεα, όπως επίσης και οι βρώμικες επιφάνειες. Αυτό που χρειάζεστε επειγόντως είναι ένα συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα εκτελέσει βιολογικό καθαρισμό και θα απομακρύνει τις όποιες επικίνδυνες εστίες μόλυνσης. 

Το προσφερόμενο πακέτο περιλαμβάνει την αποστείρωση του σπιτιού, με έμφαση στην κουζίνα και στο μπάνιο, τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων, χαλιών και στρωμάτων, και τέλος το πλύσιμο των ταβανιών με ατμοκαθαριστή. 

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι πλήρως ασφαλής, ακόμη και για σπίτια στα οποία υπάρχουν βρέφη, ζώα ή ασθενείς ή ακόμη και άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι στις διάφορες αλλεργίες.

Τι είδους υλικά καθαρισμού χρησιμοποιούνται;

Κάθε συνεργείο καθαρισμού σπιτιού που θα βρείτε στην πλατφόρμα του MyConstructor χρησιμοποιεί υλικά καθαρισμού άριστης ποιότητας, τα οποία καθαρίζουν και απολυμαίνουν άμεσα το σπίτι σου, προσδίδοντάς του μια αίσθηση φρεσκάδας και ευχάριστης μυρωδιάς.

Τα υλικά καθαρισμού είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, πιστοποιώντας ότι δεν πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών μας. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν επιθυμείτε να γίνει χρήση των δικών σας καθαριστικών, οι επαγγελματίες καθαριστές μας δεν πρόκειται να προβάλουν καμία αντίρρηση.

Γιατί να προτιμήσω το MyConstructor;

Το MyConstructor αποτελεί μια εξαιρετικά λειτουργική λύση για όσους επιθυμούν να βρουν έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού σε προσιτές τιμές. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. 

Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς σας εγγυόμαστε ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί. Αξιολογούμε σε καθημερινή βάση τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας και, με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι εγγυημένα οι καλύτερες. 

Η πλατφόρμα του MyConstructor είναι σε θέση να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από επιλογές σε όσους αναζητούν την κατάλληλη λύση για όλες τις πιθανές τεχνικές εργασίες.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας και αφού λάβετε υπόψιν τα πιο πάνω, απευθυνθείτε σε μας, για να σας κατατοπίσουμε και να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη για σας λύση. Μπορείτε να βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού, κάνοντας μια προκαταρκτική έρευνα στην πλατφόρμα του myconstructor.gr, διαβάζοντας τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των συνεργείων μας από τους ίδιους τους πελάτες τους. 

Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ή πληροφορία χρειάζεστε, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και θα έχετε άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας, λαμβάνοντας την απαραίτητη καθοδήγηση.

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

★★★★★
Το να κλείσουμε συνεργείο καθαρισμού μέσω του MyConstructor ήταν η καλύτερη απόφαση μας! Εύκολα και οικονομικά!
-Ιωάννα Κ.
★★★★★
Γρήγορη και αποτελεσματική δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ!
-Κλαίλια Λ.
★★★★★
Πλέον το ραντεβού μας με τα συνεργεία του MyConstructor είναι εβδομαδιαίο! Μένουμε κάθε φορά πολύ ευχαριστημένοι!
-Μαίρη Μ.

Τα Πακέτα Καθαρισμού του MyConstructor

Ψάχνεις Συνεργείο Καθαρισμού;
Δες εδώ όλα τα πακέτα που προσφέρουμε και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Γενικός Καθαρισμός Σπιτιού

Για το καθάρισμα του σπιτιού σας, οι επαγγελματίες μας με σεβασμό απέναντι στον χώρο σας αναλαμβάνουν τα πάντα, χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε για τίποτα!

Στην υπηρεσία περιλαμβάνονται: Ξαθαριμσός τοίχων, ξαθαρισμός με ατμοκαθαριστήρες, γυάλισμα πατώματος, καθαρισμός αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, ενδελεχής καθαρισμός των χώρων υγιεινής και κουζίνας, καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα.
Δεν περιλαμβανεται η χρήση των απορρυπαντικών.

Σαν ενδεικτικό ωράριο προτείνεται το εξής: 09.00-13.00 και 14.00-18.00.

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων - 3 φορές την Εβδομάδα

Η υπηρεσία αυτή, αφορά κάθε είδους επαγγελματικών χώρων από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και η συχνότητα είναι τρείς φορές την εβδομάδα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός των επίπλων γραφείου, τζάμια και τζαμαρίες, άλλαγμα στις σακούλες απορριμμάτων, όπως επίσης καθάρισμα στους κοινόχρηστους χώρους γραφείου και πλύσιμο των πιάτων.

Το κόστος των απορρυπαντικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων - 5 φορές την Εβδομάδα

Η υπηρεσία αυτή, αφορά κάθε είδους επαγγελματικών χώρων από τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και η συχνότητα είναι τρείς φορές την εβδομάδα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει: σφουγγάρισμα, σκούπισμα, καθαρισμό όλων των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθάρισμα τζαμιών και τζαμαρίες, αλλαγή και αντικατάσταση στις σακούλες σκουπιδιών, καθάρισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των γραφείων όπως και επίσης το πλύσιμο των πιάτων.

Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος των απορρυπαντικών.

Ημερήσιος Καθαρισμός Εταιρειών

Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουνε καθημερινούς καθαρισμούς εταιρειών.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση των χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, πλύσιμο πιάτων, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου.

Η επιλογή και το κόστος των απορρυπαντικών είναι ευθύνη του πελάτη.

Ελάχιστη χρέωση 150€/μήνα.
Responsive image

Βρες εξειδικευμένο Συνεργείο Καθαρισμού εύκολα και γρήγορα!

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τον καθαρισμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου άμεσα και οικονομικά!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Kάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε Συνεργείο Καθαρισμού!

Καθαρισμός χώρου μετά από μετακόμιση 1.7 €/m² + φπα
Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού 1.9 €/ m² + φπα
Καθαρισμός χώρου μετά από ανακαίνιση 1.9 €/m² + φπα
Καθαρισμός Πολυκατοικιών 39 € + φπα
Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα 120 €/μήνα + φπα
Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα 450 €/μήνα + φπαBrands που μας εμπιστευονται