Ενοικίαση Σκαλωσιάς

Ενοικίαση Σκαλωσιάς
Μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε το ραντεβού σας για Ενοικίαση Σκαλωσιάς με το MyConstructor!
Τιμές ενοικίασης μόνο από 3,50€/m².
Ενοικίαση Σκαλωσιάς Εξωτερικού Τύπου
από
3.5
€ /m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Πολύ λογικές τιμές από το MyConstructor! Ευχαριστούμε πολύ!
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους επαγγελματίες! Το καλοκαίρι που θα χρειαστούμε σκαλωσιά, ξέρουμε τι θα επιλέξουμε.
Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ καλή δουλειά.

Ενοικίαση Σκαλωσιάς - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ενοικίαση Σκαλωσιάς Τιμή;

Η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι η ενοικίαση σκαλωσιάς για μια ή περισσότερες χρήσεις και για κάποια έργα. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι απαραίτητη η αγορά σκαλωσιάς, καθώς τα έργα του επαγγελματία μπορεί να μην απαιτούν κάθε φορά την χρήση σκαλωσιάς. 

Ειδικά για έναν ιδιώτη που θέλει να κάνει μια αναπαλαίωση ή κάποια εξωτερική εργασία στο σπίτι του, είναι πιθανόν να μην του ξαναχρειαστεί ποτέ η συγκεκριμένη κατασκευή και απλώς να την ενοικιάσει.

Η ενοικίαση σκαλωσιάς έχει τιμή από 3,5€/m²-4,5€/m² με ελάχιστη χρέωση τα 150€ συνήθως. Η ελάχιστη χρέωση συνήθως χρησιμοποιείται, καθώς δεν εξυπηρετεί ούτε τον πελάτη, ούτε τον επαγγελματία να χρησιμοποιήσει σκαλωσιά για πολύ μικρή επιφάνεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τους επαγγελματίες από τον κατάλογο επαγγελματιών εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική τιμή διαμορφώνεται από τις ειδικές συνθήκες του έργου και την διάρκεια του έργου. 

Σε αυτές τις τιμές περιλαμβάνεται η μεταφορά και η τοποθέτηση της σκαλωσιάς καθώς και η απεγκατάσταση της.

Τι είναι οι Σκαλωσιές;

Οι σκαλωσιές είναι μια κατασκευή απαραίτητη για διάφορες τεχνικές εργασίες, είτε μικρές, είτε μεγάλες. 

Είναι μια κατασκευή-εργαλείο για πολλούς επαγγελματίες. Σε άλλους χρησιμεύει πολύ συχνά για να διεκπεραιώσουν τις βασικές εργασίες τους και σε άλλους πιο σπάνια για συγκεκριμένες ή λίγες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου. 

Οι σκαλωσιές χρησιμοποιούνται για την προσέγγιση ψηλών εξωτερικών σημείων σε κτίρια ή κατασκευές που δεν γίνεται να προσεγγιστούν διαφορετικά.

Ποιές εργασίες χρειάζονται σκαλωσιές και γιατί;

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εργασιών και επαγγελματιών που μπορεί να χρειαστούν σκαλωσιά για την αποπεράτωση μικρών ή μεγάλων έργων. 

Τέτοιες κατηγορίες επαγγελματιών είναι οι ελαιοχρωματιστές (όταν ασχολούνται και με το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού), οι σοβατζήδες, οι εργολάβοι μονώσεων (όταν πρέπει να εφαρμόσουν εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους), οι οικοδόμοι (στην περίπτωση ανέγερσης νέας οικοδομής ή ριζικής ανακαίνισης ή αναπαλαίωσης). 

Είναι σημαντικό σε πολλές από τις εργασίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω και όχι μόνο να χρησιμοποιούνται σκαλωσιές καθώς επιτρέπουν την ασφαλή μετακίνηση των μαστόρων και γενικότερα των εργαζόμενων σε αυτές ελαχιστοποιώντας κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο εργατικού ατυχήματος.

Τι σκαλωσιές διαθέτουμε;

Τα πιο σύνηθες είδη για ενοικίαση σκαλωσιάς είναι οι σκαλωσιές αλουμινίου με μεταλλικό σκελετό που έχουν μαδέρια από ξύλο ως επιφάνειες εργασίας τις οποίες και χρησιμοποιούμε. 

Τελευταία, οι επαγγελματίες έχουν αρχίσει να προτιμούν την ενοικίαση σκαλωσιάς με μεταλλικές επιφάνειες εργασίας δηλαδή εξ ολοκλήρου μεταλλικές για καλύτερη πρόσφυση και προφανώς μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι μεταλλικές αυτές κατασκευές έχουν αντικαταστήσει τις παλιές ξύλινες κατασκευές που χρησιμοποιούνται από ελάχιστα, έως καθόλου. 

Επίσης, υπάρχει διαφοροποίηση στην αγορά ή ενοικίαση σκαλωσιάς στην τιμή ανάλογα με το υλικό κατασκευής και το μέγεθος της κατασκευής που θα χρειαστείτε.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Είτε είστε ιδιώτης και αναζητάτε την ενοικίαση σκαλωσιά ή συνεργείο για κάποια εξωτερική τεχνική εργασία, είτε επαγγελματίας που χρειάζεστε σκαλωσιά οικοδομής για μια ή περισσότερες χρήσεις, στο MyConstructor θα βρείτε πληθώρα επαγγελματιών. 

Ειδικά εάν ψάχνετε συνεργείο για εξωτερική τεχνική εργασία θα βρείτε σε μια πλατφόρμα συγκεντρωμένους όλους τους επαγγελματίες που καλύπτουν δουλειές γύρω από το σπίτι και την επιχείρηση. 

Από άδειες μικρής κλίμακας και εξωτερικό βάψιμο μέχρι ολική ανακαίνιση σπιτιού και ενοικίαση σκαλωσιάς, όλες οι τεχνικές εργασίες είναι εδώ. 

Μπορείτε να έρθετε άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους επαγγελματίες στον κατάλογο και να συζητήσετε μαζί τους τις ανάγκες του έργου σας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Ενοικίαση Σκαλωσιάς Εξωτερικού Τύπου
από
3.5
€ /m²
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα