Αφηστε τα έπιπλά σας στα χέρια των ειδικών! 
Συναρμολόγηση και από-συναρμολόγηση επίπλων από το MyConstructor εύκολα και οικονομικά!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(114 Αξιολογήσεις)

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Card image cap
Μιχάλης
Γεωργίου

4.9

(114 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(166 Αξιολογήσεις)

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις συναρμολογήσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Νίκος
Θωμόπουλος

4.9

(166 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις συναρμολογήσεις. Αναλαμβάνουμε κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(10 Αξιολογήσεις)

Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια, υπευθυνότητα και πολύ προσιτές τιμές.

Card image cap
Φιλίπ
Μενιέ

4.8

(10 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια, υπευθυνότητα και πολύ προσιτές τιμές.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Συναρμολόγηση Επίπλων
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Συναρμολόγηση Επίπλων από το MyConstructor!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να ξέρετε για την Συναρμολόγηση Επίπλων;

Η Συναρμολόγηση Επίπλων μπορεί να αποτελέσει για πολλούς από μας μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία, αν δεν έχουμε την κατάλληλη εμπειρία. Είτε πρόκειται να μετακομίσετε, και έχετε μπροστά σας έπιπλα για αποσυναρμολόγηση και έπειτα για συναρμολόγηση, είτε έχετε αγοράσει ένα καινούριο έπιπλο, το παρόν κείμενο θα σας δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες και θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις σας. 

Μια επαγγελματική συναρμολόγηση επίπλων θα σας εξασφαλίσει ένα σίγουρο αποτέλεσμα και θα σας απαλλάξει από όποια αμφιβολία και φόβο μήπως δεν κάνατε κάτι καλά. Με αυτό τον τρόπο, τα έπιπλά σας θα έχουν την ενδεδειγμένη αντοχή που εγγυάται ο κατασκευαστής τους και θα είναι άμεσα έτοιμα προς χρήση. 

Το MyConstructor, μέσα από το άψογα δομημένο δίκτυο συνεργατών που έχει δημιουργήσει μέσα στα χρόνια, είναι σε θέση να σας προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και πολύ ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντάς σας ένα εγγυημένο αποτέλεσμα σχετικά με τη συναρμολόγηση επίπλων.

Συναρμολόγηση Επίπλων Κόστος: Πόσο κοστίζει η Συναρμολόγηση Επίπλων;

Προφανώς, όπως και για κάθε υπηρεσία, το κόστος θα εξαρτηθεί από τον όγκο της εκάστοτε εργασίας και τις απαιτήσεις που έχει. Μια βασική παράμετρος είναι η ποσότητα των τεμαχίων που χρειάζονται συναρμολόγηση. 

Πολλοί επαγγελματίες χρεώνουν τις υπηρεσίες τους με βάση τον αριθμό των τεμαχίων των επίπλων. Οι τιμές τους είναι συνήθως σταθερές και, σε περίπτωση που έχετε πολλά τεμάχια, μπορείτε να έχετε μια καλύτερη τιμή.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος, όσον αφορά τη συναρμολόγηση επίπλων, είναι ο απαιτούμενος χρόνος εργασίας. Κάθε έπιπλο έχει και τις δικές του κατασκευαστικές ιδιομορφίες, και ως εκ τούτου και διαφορετικές απαιτήσεις ως προς τη συναρμολόγησή του.

Όσο πιο μεγάλο λοιπόν, και απαιτητικό είναι το έπιπλο, θα έχει και την ανάλογη χρέωση, καθώς θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο εργασίας. Το είδος, επίσης, του επίπλου θα καθορίσει και την τιμή. Κάνοντας μια μικρή έρευνα στην αγορά, θα δείτε ότι κάθε κατηγορία επίπλου έχει και τις δικές της περιοχές τιμών.

Πιο κάτω, θα δείτε κάποιες ενδεικτικές τιμές που αφορούν ξεχωριστές χρεώσεις ανά έπιπλο. Καλό είναι παρόλα αυτά να κάνετε τη δική σας έρευνα αγοράς μέσα από την πλατφόρμα του MyConstructor, καθώς το κοστολόγιο του κάθε συνεργάτη μας, όπως και οι υπηρεσίες που προσφέρει, έχουν μικρές αποκλίσεις.

  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για κρεβάτι μονό (απλό): 30 € + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για κρεβάτι διπλό (απλό): 40 € + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για κρεβάτι με μηχανισμό: 60 € + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για γραφείο (απλό): 30 € + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για ντουλάπια /ράφια γραφείου: 20 € ανά τεμάχιο + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για νουλαπάκι: 20-30 € + Φ.Π.Α. (ανάλογα με τις διαστάσεις)
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για ντουλάπες δίφυλλες (απαιτούνται 2 εργάτες): 60 € + Φ.Π.Α. (2 μέτρα ύψος) 
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για ντουλάπες τρίφυλλες: 75 € + Φ.Π.Α.
  • Συναρμολόγησηεπίπλων κόστος για σύνθετο: 50 € + Φ.Π.Α. (μέχρι 2 μέτρα πλάτος) + 20 € ανά τρέχον μέτρο + Φ.Π.Α.

Γιατί να προτιμήσετε το MyConstructor για Συναρμολόγηση Επίπλων;

Το MyConstructor αποτελεί την πιο λειτουργική λύση για αυτούς που ψάχνουν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. 

Οι επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη συναρμολόγηση επίπλων σας και που θα βρείτε στην πλατφόρμα μας έχουν περάσει από τον δικό μας έλεγχο, με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό. 

Ο κάθε επαγγελματίας με τον οποίο συνεργαζόμαστε έχει στην κατοχή του τις απαραίτητες άδειες, πολύχρονη εμπειρία, πραγματικές αξιολογήσεις και φωτογραφίες από προηγούμενα έργα. Επίσης, διατηρούμε μια αυστηρή πολιτική κυρώσεων, σε περίπτωση ελλιπούς εξυπηρέτησης ή ψευδών αναφορών από μέρους των συνεργαζόμενων επαγγελματιών.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο επαγγελματίας που θα επιλέξετε από την πλατφόρμα μας θα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες που αφορούν τη συναρμολόγηση επίπλων στο πλαίσιο και την τιμή που έχει συμφωνηθεί, προσφέροντάς σας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπείτε λοιπόν, στον κατάλογο των συνεργατών μας και κλείστε χωρίς καμιά δυσκολία ένα ραντεβού. 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα του κόστους και της διάρκειας των εργασιών που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση επίπλων, επικοινωνήστε μαζί μας. 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Η συναρμολόγηση των ντουλαπιών της κουζίνας μου από τον κ. Θωμόπουλο έγινε με πολύ επαγγελματισμό! Ευχαριστώ!
-Φένια Ζ.
Οι επαγγελματίες συναρμολόγησαν στο μαγαζί μας όλα τα έπιπλα πολυ γρήγορα!
-Ζωή Μ.
Τα πιο ποιοτικά και οικονομικά συνεργεία.
-Αντώνης Κ.

Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!
Brands που μας εμπιστευονται