Κουφώματα PVC - Συνθετικά Κουφώματα

Κουφώματα PVC - Συνθετικά Κουφώματα
Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Κουφωμάτων PVC.
Κλείσε το ραντεβού σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
Επισκευή Κουφωμάτων
από
20
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Επιλέξαμε κουφώματα PVC από το MyConstructor και είναι η καλύτερη επιλογή που κάναμε!
Άψογη δουλειά και επαγγελματίες. Ευχαριστούμε.
Μπράβο!

Κουφώματα PVC - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ψάχνετε τι επιλογές έχετε στα Πλαστικά Κουφώματα; 

Διαβάστε ό,τι πρέπει να ξέρετε για τα συνθετικά κουφώματα και κάντε την επιλογή σας.

Τα Κουφώματα PVC ονομάζονται επίσης και συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα, ενώ αποτελούνται κατά 53% από πετρέλαιο και από 47% μαγειρικό άλας, τα οποία βέβαια έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να διαμορφωθούν εν τέλει τα κουφώματα PVC. 

Παρόλο που τα δημοφιλέστερα στη χώρα μας είναι τα κουφώματα αλουμινίου, σιγά σιγά και τα πλαστικά κουφώματα αρχίζουν να αποκτούν ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς. Ο κύριος λόγος που τα κουφώματα PVC  επιλέγονται περισσότερο τελευταία είναι η τιμή τους, καθώς και το γεγονός ότι δεν υστερούν κάπου ποιοτικά.

Τι είναι το PVC;

Τα κουφώματα PVC, ή Πολυβινυλοχλωρίδιο όπως είναι ολόκληρη η ονομασία του υλικού, είναι το πιο διαδεδομένο συνθετικό πλαστικό πολυμερές, μαζί με το πολυαιθυλένιο και το προπυλένιο. 

Το PVC, λόγω της ευελιξίας του και των πολλών χρήσιμων ιδιοτήτων του, συναντάται σε πολλές εφαρμογές, όπως είναι οι κατασκευές, παιχνίδια, ρούχα κλπ.

Πλαστικά Κουφώματα - Χαρακτηριστικά

  1. Μεγάλη διάρκεια στο χρόνο
  2. Πολύ ευέλικτο υλικό
  3. Μεγάλη αντοχή στις χημικές διαβρώσεις
  4. Εξαιρετικά οικονομικά συμφέρον
  5. Φιλικό προς το περιβάλλον
  6. Μη τοξικό-πολύ ασφαλές για την υγεία του ανθρώπου.

Κουφώματα PVC Τιμές

Όσον αφορά την τιμή λοιπόν που προαναφέραμε, τα πλαστικά κουφώματα είναι σίγουρα τα οικονομικότερα σε σχέση με τα ξύλινα κουφώματα και του αλουμινίου. 

Πιο συγκεκριμένα, το κόστος είναι περίπου 20% χαμηλότερο σε σχέση με τα κουφώματα αλουμινίου και αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με τα ξύλινα. Αυτή η διαφορά αυξάνεται αν αναλογιστούμε πως συνήθως στα κουφώματα επιλέγεται και η θερμοδιακοπή για να έχουν θερμομόνωση, κάτι που ανεβάζει το κόστος. 

Από την άλλη, τα πλαστικά κουφώματα είναι από μόνα τους θερμομονωτικά, άρα δεν χρειάζεται κανένα έξτρα κόστος. Ακριβώς αυτές οι μεγάλες θερμομονωτικές ικανότητες που διακρίνουν τα PVC είναι το δεύτερο σημαντικό τους πλεονέκτημα.

PVC Κουφώματα - Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα;

Εκτός αυτών όμως τα κουφώματα PVC έχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα την ηχομόνωση που προσφέρουν. Σύμφωνα με μελέτες, τα πλαστικά κουφώματα μειώνουν περίπου 70% την ένταση των εξωτερικών θορύβων, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και μια οικολογική επιλογή. 

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων, είναι οι θερμομονωτικές του ιδιότητες. Το PVC, σε αντίθεση με τα μέταλλα που είναι αγωγοί, είναι πολύ καλός μονωτής της θερμοκρασίας. Έτσι, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των συνθετικών κουφωμάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που θα κάνουμε, αφού θα μας εξασφαλίσει την σταθερή και ανεπηρέαστη εσωτερική θερμοκρασία στο χώρο μας.

Τέλος, σημαντικά πλεονεκτήματα για τα κουφώματα PVC είναι η ελάχιστη συντήρηση που χρειάζονται (απλά ένα καθάρισμα περιοδικά) και η μεγάλη ευκολία κατά την τοποθέτησή τους. Τα κουφώματα PVC είναι μια εξασφαλισμένη επένδυση, αφού μπορεί να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα 100 χρόνια ζωής.

PVC Κουφώματα - Ποια είναι τα Μειονεκτήματα;

Από την άλλη, ως βασικά μειονεκτήματα για τα PVC συχνά θεωρούνται το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρουν και το γεγονός ότι με το πέρας των ετών και την μεγάλη έκθεση στον ήλιο κιτρινίζουν. 

Και τα δύο όντως συνέβαιναν παλαιότερα, όμως τα σύγχρονα πλαστικά κουφώματα έχουν ξεπεράσει αυτά το προβλήματα. Όσον αφορά το κιτρίνισμα τόσο τα λευκά όσο και τα χρωματιστά κουφώματα δεν κινδυνεύουν πλέον, ενώ για το θέμα της ασφάλειας όλα τα σύγχρονα έχουν ένα εσωτερικό προφίλ αλουμινίου που τους προσδίδει την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά. Το PVC, σαν υλικό, έχει δοκιμαστεί για πάνω από μισό αιώνα. 

Έτσι, πέρα από το γεγονός ότι έχει ερευνηθεί πιο διεξοδικά από κάθε άλλο πλαστικό, έχει δοκιμαστεί και βελτιωθεί πιο πολύ από κάθε άλλο υλικό. Όποια μειονεκτήματα του παρελθόντος έχουν εξαλειφθεί, καθιστώντας έτσι τα PVC κουφώματα την καλύτερη επιλογή στα κουφώματα.

Τέλος, να σας θυμίσουμε πως με το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονομώ κατ Οίκον μπορείτε να επιδοτηθείτε ως 70% για αντικατάσταση κουφωμάτων, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για αλλαγή κουφωμάτων και τοποθέτηση κουφωμάτων PVC για σίγουρη εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Αν λοιπόν ψάχνετε κουφώματα PVC σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και θέλετε να βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο για να τα εφαρμόσει σε προσιτή τιμή, τότε το ΜyConstructor είναι η καλύτερή σας επιλογή.

Μπείτε τώρα στο κατάλογο και βρείτε εύκολα τα αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία

Έτσι, θα πραγματοποιήσετε την πιο γρήγορη και αποδοτική έρευνα αγοράς για συνεργεία με γνώσεις και εμπειρία στα κουφώματα.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Πόρτες Κουφώματα & Σίτες Τοποθετήσεις - Αποξηλώσεις
από
0.5
€/τεμ
Βρες επαγγελματία
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ
από
1
Βρες επαγγελματία
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ
από
15
Βρες επαγγελματία
Επισκευή Κουφωμάτων
από
20
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Κουφωμάτων
από
60
Βρες επαγγελματία
Αποξήλωση & Τοποθέτηση Κουφωμάτων
από
70
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα