Γυάλισμα Μωσαϊκού

4.9/5
65 Αξιολογήσεις
Γυάλισμα Μωσαϊκού
4.9/5
65 Αξιολογήσεις
Ενημερωθείτε για τη διαδικασία και τις τεχνικές για το γυάλισμα μωσαϊκού. 
Βρείτε το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και κάντε την καλύτερη επιλογή!
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έμπειρος επαγγελματίας και συνεπέστατος.
Τυπικότατος και άμεση εξυπηρέτηση!
Συνεπής επαγγελματίας σε πολύ λογικές τιμές!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ματθαίος Ολυμπίου
4.6/5
9
hires 459 ραντεβού calendar 7+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό & το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και δεκαετίες.
quote
Καλή στο τηλεφωνικό σας κέντρο και δεν απαντά... Περισσότερα
4.9 €/m² + φπα
Ιωάννης Κωνσταντίνου
5.0/5
2
hires 132 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο γυάλισμα μαρμάρων.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
4.9 €/m² + φπα

Γυάλισμα Μωσαϊκού - Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Γυάλισμα Μωσαϊκού - Μάθετε τα πάντα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα!

Το μαρμάρινο πάτωμα είναι ένα δάπεδο που συχνά επιλέγεται από πολλούς ιδιοκτήτες.

Ειδικότερα, πιο παλιά σπίτια, θα έχετε παρατηρήσει πως έχουν μωσαϊκό πάτωμα. Το μωσαϊκό είναι μία μορφή μαρμάρινου δαπέδου που σιγά σιγά ξανά έρχεται στη μόδα με διαφορετικές μορφές βέβαια, κάτι που το κάνει να μοιάζει πιο μοντέρνο και εκσυγχρονισμένο.

Το μωσαϊκό πάτωμα, είτε βρίσκεται σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο είναι σημαντικό να φαίνεται καθαρό και γυαλισμένο, έτσι ώστε να αναδεικνύεται και η διαφορετικότητά του. 

Έτσι λοιπόν, είτε έχετε στο σπίτι σας, είτε στον επαγγελματικό χώρο, τέτοιο δάπεδο το γυάλισμα μωσαϊκού είναι μια εργασία που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει.

Τρίψιμο Μωσαϊκού 

Το τρίψιμο μωσαϊκού είναι η πρώτη φάση της διαδικασίας για το γυάλισμα μωσαϊκού, αυτό βοηθάει στην απομάκρυνση των γρατζουνιών, των λεκέδων και των άλλων φθορών που μπορεί να έχουν προκληθεί στην επιφάνεια του μωσαϊκού σας από την συνεχή χρήση, τον χρόνο ή τις καιρικές συνθήκες. Με το τρίψιμο μωσαϊκού, το πάτωμά σας θα αποκτήσει μια ομοιόμορφη και λεία υφή, που θα δίνει μια έντονη λάμψη στο δάπεδο.

Το γυάλισμα μωσαϊκού σας πρέπει να γίνεται τακτικά, ανάλογα με την κατάσταση και την χρήση που κάνετε στο δάπεδο. Γενικά, συνιστάται να γυαλίζετε τα μωσαϊκά σας κάθε 3-4 χρόνια, για να διατηρήσετε την ποιότητα και την ομορφιά τους.

Επαγγελματικό Γυάλισμα Μωσαϊκού

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας το γυάλισμα μωσαϊκού με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και γυαλίσματος αρκεί να έχετε αρκετό χρόνο να αφιερώσετε και να μην σας πειράζει αν δεν γίνει απόλυτα σωστά η δουλειά και η συντήρηση του δαπέδου. Από την άλλη για να έχετε το κεφάλι σας ξέγνοιαστο και να μην μπλέκετε με όλη αυτή τη διαδικασία, η καλύτερη λύση είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία που θα χρησιμοποιήσει ειδικά μηχανήματα. 

Ο επαγγελματίας κάνει αυτή την δουλειά σε καθημερινή βάση, οπότε έχει την εμπειρία και την ικανότητα να φέρει εις πέρας το τρίψιμο μωσαϊκού για κάθε είδος δαπέδου, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το χρώμα του. Θα σας βγεί πιο ακριβή η διαδικασία αλλά θα είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και ότι το γυάλισμα μωσαϊκού θα κρατήσει για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Επιπλέων θα γλυτώσετε πολύ χρόνο τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα με τα μέλη της οικογένειας σας και τους φίλους σας. 

Γυάλισμα Μωσαϊκού Τιμές

Το κόστος για μια ολοκληρωμένη συντήρηση μωσαϊκού, που περιλαμβάνει τρίψιμο μωσαϊκού και γυάλισμα διαφέρει ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του δαπέδου σας.
Ενδεικτικά κάποιες από τις τιμές που προσφέρουν οι επαγγελματίες του MyConstructor:
Γυάλισμα Μωσαϊκού τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο: 4.9€ + Φ.Π.Α.
Τοποθέτηση Μαρμάρου/Μωσαϊκού τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο: 13€ + Φ.Π.Α.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor

Στο MyConstructor, θα βρείτε αξιόπιστα συνεργεία με εξειδίκευση στο γυάλισμα μωσαϊκών. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε με το τρίψιμο μωσαϊκού, το δάπεδό σας να αποκτήσει λάμψη και να διατηρήσει την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, με την επιλογή συνεργείων από το MyConstructor, έχετε την ασφάλεια ότι θα λάβετε υπεύθυνες και επαγγελματικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέσετε στο 210 300 9323 και θα οργανώσουμε όλη τη διαδικασία για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Γυάλισμα Μωσαϊκού τιμές: Ποιά είναι η τιμή για την υπηρεσία;

plus
Οι τιμές για Γυάλισμα Μωσαϊκού εξαρτώνται κυρίως από το είδος του μαρμάρου και το μέγεθος του χώρου.
Ενδεικτική τιμή: 4.95€/m²

Δείτε όλες τις τιμές αναλυτικά για Γυάλισμα Μωσαϊκού εδώ!

Το μωσαϊκό σας αρχίζει να χάνει τη γυαλάδα του;

plus
Το τρίψιμο και γυάλισμα είναι μία πολύ βασική διαδικασία για τη συντήρηση του μωσαϊκού. Το αποτέλεσμα μετά από το γυάλισμα είναι εμφανές και θα σας εκπλήξει πόσο εύκολα μπορεί να αναδειχθεί ξανά το παλιό σας πάτωμα. 

Για να μην ανησυχείτε ποτέ για το αν το μωσαϊκό σας θα χάσει τη γυαλάδα του, καλό είναι να πραγματοποιούνται αυτές οι βασικές εργασίες για τη συντήρηση του δαπέδου σας. 

Η ιδανική συχνότητα που μπορείτε να γυαλίζετε το μωσαϊκό σας είναι σε διαστήματα 3 ή 4 χρόνων. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να επιμηκύνεται κατά πολύ τη διάρκεια ζωής που θα έχει το μωσαϊκό πάτωμα.

Πώς μπορείτε να συντηρήσετε το μωσαϊκό σας;

plus
Αρχικά, όπως αναφέραμε και παραπάνω το τρίψιμο και το γυάλισμα μωσαϊκού είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να πραγματοποιείται ανα 3-4 χρόνια. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε να διατηρείτε την εικόνα τους όσο πιο καλή γίνεται. 

Το γυάλισμα μωσαϊκού γίνεται με επαγγελματικό εξοπλισμό που δεν τραυματιζει το δάπεδο και έχει άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τη δημιουργία σκόνης καθώς χρησιμοποιούνται διαμαντόπετρες και νερό. 

Η επιφάνεια του μωσαϊκού μετά από κάθε συντήρηση μένει επίπεδη, γυαλιστερή αλλά και αυξάνεται η ανθεκτικότητά της στους λεκέδες.

Τί είναι η Κρυσταλλοποίηση Μωσαϊκού;

plus
Η κρυσταλλοποίηση αποτελεί μια ξεχωριστή διεργασία στη διαδικασία γυαλίσματος των μαρμάρων. Η εργασία αυτή γίνεται στο τελικό στάδιο στο γυάλισμα μωσαϊκού ή γενικά ενός δαπέδου. 

Με τη χρήση της κρυσταλλοποίησης το δάπεδο αποκτά εξαιρετική γυαλάδα και ένα αποτέλεσμα που από πολλούς φαντάζει με καθρέπτη.

Τέλος, η επιφάνεια γίνεται πολύ πιο ανθεκτική σε φθορές και λεκέδες.

Τί είναι η Αδιαβροχοποίηση Μωσαϊκού;

plus
Μία εξίσου σημαντική εργασία που μπορεί να χρειαστεί το μωσαϊκό πάτωμα είναι η Αδιαβροχοποίηση

Για να καταλάβετε πότε η αδιαβροχοποίηση είναι απαραίτητη μπορείτε πολύ απλά να ρίξετε νερό πάνω στο μωσαϊκό και να δείτε εάν θα το απορροφήσει. Εάν ναι, τότε είναι προφανές πως η αδιαβροχοποίηση μωσαϊκού είναι απαραίτητη. 

Εάν το νερό παραμείνει στην επιφάνεια και δεν απορροφηθεί, τότε το δάπεδο σα δε χρειάζεται ακόμη τη συγκεκριμένη εργασία. 

Ακόμη, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουρος για το εάν ή όχι χρειάζεστε αδιαβροχοποίηση μπορείτε να συμβουλευτείτε κάποιον από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και θα σας ενημερώσει σχετικά με τι πρέπει να ακολουθήσετε.

Παρόλα αυτά όμως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η αδιαβροχοποίηση βοηθά πολύ στο να μην αποκτήσει το μωσαϊκό σας στάμπες σύντομα και να διατηρήσει τη γυαλάδα του. 
Προσοχή - Η δημιουργία στάμπας ή εγκαύματος στο μάρμαρο δεν αποτρέπεται! 

Αυτές είναι δύο φυσικές φθορές που μπορείτε απλώς να τις καθυστερήσετε με τη σωστή συντήρηση του μωσαϊκού σε καθημερινή βάση.

Γιατί να επιλέξω Συνεργείο του MyConstructor;

plus
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τα συνεργεία του MyConstructor είναι χρόνια στο χώρο του γυαλίσματος μαρμάρων και μωσαϊκών και εργάζονται με πάθος και όρεξη στον τομέα αυτό.

Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των συνεργατών μας με αυτές της αγοράς και να δείτε εν τέλει ότι η σχέση τιμής-ποιότητας υπηρεσίας είναι η καλύτερη στην αγορά και παρέχει αποτέλεσμα με εγγύηση και διάρκεια.

Κλείστε το ραντεβού σας online σε λίγα μόλις βήματα, επιλέγοντας τον επαγγελματία, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα κλείσουν το ραντεβού σας με τον επαγγελματία υδραβλικό της επιλογής σας!
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Γυάλισμα Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Γυάλισμα & Τρίψιμο Μαρμάρων
από
4.9
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμαροποδιας
από
12
€/τρ.μ
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμάρων
από
13
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Πέτρας
από
15
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Μαρμάρου σε Σκάλα
από
40
€/τρ.μ
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα