ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ

Ενημερώσου για την διαδικασία και τις τεχνικές για το γύαλισμα μαρμάρων και το γυάλισμα μωσαϊκών. Βρες το καλύτερο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Προσφορά Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών μόνο 7,95€/m2

Γυάλισμα Μαρμάρων

Αναμφισβήτητα, πολλοί από εμάς είμαστε ιδιοκτήτες οικιακών ή εργασιακών χώρων που διαθέτουν μαρμάρινα πατώματα ή μαρμάρινες εξωτερικές επιφάνειες. Πιο ειδικά, διαθέτοντας μαρμάρινα πατώματα στον χώρο μας, επιθυμούμε αναμφιβόλως τόσο την συντήρηση, την περιποιήση όσο και το γυάλισμα μαρμάρων ώστε να διατηρήσουμε την καλαισθησία του χώρου μας. Συνεπώς, οφείλουμε να γνωρίζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να πραγματοποιηθεί η διατήρηση και το γυάλισμα μαρμάρων από ειδικούς τεχνίτες.

Έχουν ατονίσει τα μάρμαρα σας και χάνουν σιγά σιγά την γυαλάδα τους;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθώς με το τρίψιμο και το γυάλισμα που είναι βασικές εργασίες συντήρησης μαρμάρινων πατωμάτων θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Μάλιστα η εκτέλεση των εργασιών αυτών σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως μεταξύ 3 ή 4 χρόνων βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα των μαρμάρων σας.

Γυάλισμα μαρμάρων – Τρόποι & τεχνικές για συντήρηση μαρμάρων

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως το γυάλισμα μαρμάρων, το τρίψιμο και η συντήρηση τους- η λείανση τους αποτελούν βασικές εργασίες, οι οποίες θα πρέπει να εκτελούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3 έως 4 χρόνια, ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εικόνα τους. Πρώτα, εκτελείται το τρίψιμο με διαμαντόπετρα (1-6) χέρια. Η χρήση της διαμαντόπετρας είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς σε συνδυασμό με την ρίψη νερού δημιουργεί ελάχιστη σκόνη. Έπειτα, κατά την διαδικασία του γυαλίσματος δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα για την υγεία χημικά πρόσθετα. Με άλλα λόγια, η λείανση των μαρμάρων πραγματοποιείται με οξαλικό οξύ που διατηρεί την καθαρότητα και το γυάλισμα των μαρμάρων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Επομένως, με την διεκπεραίωση των παραπάνω εργασιών πετυχαίνουμε επίπεδες, γυαλιστερές επιφάνειες αλλά και προστατευμένες από μελλοντικούς λεκέδες.

Γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση

Η κρυσταλλοποίση είναι μια ειδική επιφανειακή κατεργασία μαρμάρων η εφαρμογή της οποίας γίνεται όταν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο για το γυάλισμα μαρμάρων ενός δαπέδου. Με τον τρόπο αυτόν η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά. Συνεπώς, η επιφάνεια αποκτά υψηλές αντοχές σε γδαρσίματα, γρατσουνιές, πλυσίματα κ.α ενώ το γυάλισμα αντέχει μετά το πλύσιμο και το σφουγγάρισμα.

Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων

Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι είναι μια εργασία που δεν είναι πάντα απαραίτητη. Μια απλή δοκιμή για το αν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ή όχι το μάρμαρο σας είναι να ρίξετε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του και να δείτε αν θα το απορροφήσει ή αν το νερό θα μείνει πάνω στην επιφάνεια. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται αδιαβροχοποίηση ενώ στη δεύτερη όχι. Επίσης , για να είστε ακόμη πιο σίγουρος μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πολύπειρα συνεργεία του MyConstructor που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε χαμηλές τιμές αλλά με σταθερά υψηλή ποιότητα.

Καλώς ή κακώς όμως η αδιαβροποίηση δεν θα αποτρέψει το μάρμαρο από το να αποκτήσει κάποια στιγμή στάμπες, μια φυσική καταστροφή του μαρμάρου(όπως το έγκαυμα). Ναι μεν οι αδιαβροχοποιητές αποτρέπουν την απορρόφηση και το λέκιασμα αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την φυσική καταστροφή αυτή. Για να αποφύγετε όσο πιο πολύ μπορείτε τις στάμπες, απλά χρησιμοποιείστε προϊόντα ασφαλή για τη συντήρηση μαρμάρων και ελαχιστοποιήστε την επαφή με όξινα τρόφιμα, ποτά και προσωπικής κατασκευής προϊόντα.

Με τα μωσαϊκά ισχύουν οι ίδιες διαδικασίες γυαλίσματος εκτός της αδιαβροχοποίησης όπου είναι εργασία που αφορά αποκλειστικά τα μάρμαρα

Γιατί να επιλέξω συνεργείο του MyConstructor;

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τα συνεργεία του MyConstructor είναι χρόνια στο χώρο του γυαλίσματος μαρμάρων και μωσαϊκών και εργάζονται με πάθος και όρεξη στον τομέα αυτό. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των συνεργατών μας με αυτές της αγοράς και να δείτε εν τέλει ότι η σχέση τιμής-ποιότητας υπηρεσίας είναι η καλύτερη στην αγορά και παρέχει αποτέλεσμα με εγγύηση και διάρκεια.

Βρες έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών εύκολα και οικονομικά!

Γυάλισμα Μαρμάρων & Μωσαϊκών από

7.95€/m2

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Έμπειρος επαγγελματίας και συνεπέστατος

Γιάννης Β.

Τυπικότατος και άμεση εξυπηρέτηση!

Κωσταντίνος Π.

Συνεπής επαγγελματίας σε πολύ λογικές τιμές!

Μαρία Κ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Γυάλισμα Μαρμάρων και μωσαϊκών- Νότια Προάστια Αττική 171 24

(31) Αξιολογήσεις

Το συνεργείο μου και εγώ αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε εργασία γύρω από τα μωσαικά και τα μαρμάρινα δάπεδα σας. Με πολυετή πείρα στη συντήρηση δαπέδων καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και διαχειριζόμαστε κατάλληλα κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.Δείχουμε αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας και είναι κάτι που φαίνεται από τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Προσπαθούμε να διατηρούμε λογικές τιμές στις υπηρεσίες μας κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας. Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση τους σε τεχνικά και συμβουλευτικά θέματα.

Γυάλισμα Μαρμάρων και μωσαϊκών- Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(12) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε να ασχοληθούμε με οποιαδήποτε εργασία γύρω από τη συντήρηση και την επισκευή μαρμάρινων δαπέδων και μωσαικών. Στοχεύουμε στη άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παρέχουμε συμβουλές για την καλύτερη και μακροχρόνια διατήρηση των πατωμάτων σας και εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα των εργασιών μας. Με την πείρα πολλών χρόνων που βελτιώνει τις γνώσεις και τις τεχνικές μας δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε περίπτωση για την ολοκλήρωση και την επιτυχία των εργασιών.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία για Γυάλισμα Μαρμάρων και Μωσαϊκών που σου ταιριάζει!

Απρίλιος 27th, 2017|Δάπεδα, Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area