Τι υπηρεσίες προσφέρει ένας ενεργειακός επιθεωρητής και πότε ακριβώς τις χρειαζόμαστε; 
Διαβάστε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τους ενεργειακούς επηθεωρητές και κλείστε το ραντεβού σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(873 Αξιολογήσεις)

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου στις καλύτερες τιμές.

Card image cap
Άγγελος
Παρθένης

4.8

(873 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου στις καλύτερες τιμές.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο μεγαλύτερο των 1000τμ
από
0.39
€/m²
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 1000τμ
από
0.39
€/m²
Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 30τμ
Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 100τμ
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 150τμ
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 250τμ
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }

Ενεργειακός Επιθεωρητής: Τι υπηρεσίες προσφέρει και πότε ακριβώς τις χρειαζόμαστε;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές;

Πολύ κουβέντα γίνεται γύρω από τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’οίκον 2018» να τρέχει ήδη από τον Απρίλιο και με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Πολλές οι άγνωστες οι λέξεις για πολλούς από μας. 

Λέξεις όπως είναι τα ΠΕΑ, πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, υδε-υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου. Άλλη μια φράση που ακούμε συνέχεια να επαναλαμβάνεται είναι οι ενεργειακοι επιθεωρητες.

Εδώ θα δούμε αναλυτικά τι είναι ο ενεργειακός επιθεωρητής, τι υπηρεσίες προσφέρει, πότε τις χρειαζόμαστε και ποιες είναι οι αμοιβές των ενεργειακών επιθεωρητών.

Οι συγκεκριμένοι επιθεωρητές είναι ουσιαστικά πιστοποιημένοι μηχανικοί, οι οποίοι είναι μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ενεργειακοί επιθεωρητές μπορούν, επίσης, να γίνουν και οι πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης που έχουν λάβει την αναγνώριση των επαγγελματικών τους προσόντων στην Ελλάδα.  

Οι πτυχιακοί μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι μηχανικοί από ΤΕΙ ουσιαστικά, έχουν δικαίωμα υπογραφής μετά την εγγραφή τους στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, ένα χρόνο μετά την απόκτηση του πτυχίου τους. Οι ίδιοι έχουν δικαίωμα υπογραφής της λεγόμενης, Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης.

Για να γίνει κάποιος ενεργειακός επιθεωρητής δεν απαιτείται η παρακολούθηση κάποιου εξειδικευμένου εκπαιδευτικού ή μεταπτυχιακού προγράμματος. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ενεργειακών επιθεωρητών που μπορούν να εγγραφούν στο σύστημα. 

Συνεπώς όλοι όσοι κάνουν την αίτηση και την αναγγελία έναρξης δραστηριότητας Ενεργειακού Επιθεωρητή θα κάνουν εγγραφή στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Ενεργειακοί Επιθεωρητές: Πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει τον τίτλο;

Οι υποψήφιοι που θέλουν να εγγραφούν στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών ακολουθούν την εξής διαδικασία:

  • Συμπληρώνουν την ηλεκτρονική αίτηση στο buildingcert.gr, την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι υποψήφιοι αιτούντες ενεργειακοι επιθεωρητες συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και το σύστημα τους εκδίδει έναν μοναδικό Κωδικό Αριθμό Συμμετοχής (ΚΑΣ).

  • Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν υποβολή αναγγελίας της έναρξης άσκησης της δραστηριότητας Ενεργειακού Επιθεωρητή. Οι υποψήφιοι πρέπει να μπουν στο σύστημα μέσω του link Υποψήφιοι Μόνιμοι Ενεργειακοι Επιθεωρητες.
    Οι αιτούντες αφού συμπληρώσουν τον μοναδικό κωδικό Αριθμό Συμμετοχής (ΚΑΣ). Έπειτα, αφού επιλέξουν την επιλογή Αναγγελίες Έναρξης Δραστηριότητας Ενεργειακού Επιθεωρητή και ακολουθήσουν τις παρεχόμενες οδηγίες, τους δίνεται η δυνατότητα να κάνει υποβολή των δικαιολογητικών και να κάνει την εγγραφή στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών και να έχουν δικαίωμα Υπογραφής και σφραγίδας.

Πώς μπορώ να ελέγξω την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή;

Ο κάθε πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος ενεργειακος επιθεωρητης αναφέρεται στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών. Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι με τα μητρώα είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι στο κοινό μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Έτσι, όταν θέλουμε να εξακριβώσουμε ότι ο επαγγελματίας που έχουμε επιλέξει π.χ. για την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού, ο ενεργειακος επιθεωρητης με μια απλή επίδειξη ταυτότητας μπορεί να αποδείξει την ταυτοπροσωπία.

Πότε χρειάζομαι τις υπηρεσίες του Ενεργειακού Επιθεωρητή;

Ο ενεργειακός επιθεωρητής, χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του επιθεωρητή ενεργειακής απόδοσης μας είναι απαραίτητες στις εξής περιπτώσεις:
  • Όταν έχουμε νέο μισθωτήριο ενοικίασης κτηρίου ή κάποιου τμήματος αυτού.
  • Όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αγοραπωλησία κτηρίου.
  • ‘Όταν έχουμε πραγματοποιήσει ριζική ανακαίνιση ενός κτηρίου.
  • Όταν θέλουμε να κάνουμε αίτηση στο ‘Εξοικονόμηση κατ’οίκον 2018.
  • Για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης για όλα τα δημόσια κτήρια.
  • Για την ενεργειακή αναβάθμιση αυθαιρέτου.

Ποια είναι η αμοιβή ενός Ενεργειακού Επιθεωρητή;

Στο παρελθόν ο νόμος όριζε ελάχιστη αμοιβή για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης- ΠΕΑ. 

Τώρα πια όμως έχουν καταργηθεί οι ελάχιστες αμοιβές και η αμοιβή ορίζεται μετά από συνεννόηση των συμβαλλόμενων μερών.

Ενεργειακοί Επιθεωρητές Αθήνα - Βρες τους καλύτερους!

Στο MyConstructor εξυπηρετούμε όλη την Αττική με τους καλύτερους ενεργειακούς επιθεωρητές της αγοράς, στις καλύτερες τιμές! 

Οι ενεργειακοί επιθεωρητές Αθήνα έχουν την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενο ώστε να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένους και πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές στις καλύτερες τιμές. 

Με ένα τηλεφώνημα στο 210 300 9323 βρίσκετε άμεσα και οικονομικά ενεργειακούς επιθεωρητές για την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού ή νέα υδε από πιστοποιημένους και ελεγμένους ενεργειακούς επιθεωρητές. 

Ή με ένα κλικ μπαίνετε στο κατάλογο και βρίσκετε όλους τους επιθεωρητές ενεργειακής απόδοσης για να επιλέξετε τον επαγγελματία που ταιριάζει στις ανάγκες σας βάσει αξιολογήσεων.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Κλείσαμε αμέσως Ενεργειακό Επιθεωρητή εύκολα και γρήγορα. Ευχαριστούμε!
-Γιώργος Μ.
Σας ευχαριστούμε πολύ! Οι επαγγελματίες μας βοήθησαν και με το παραπάνω!
-Κατερίνα Ι.
Μπράβο σας! Έχετε βρει τους καλύτερους επαγγελαμτίες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!
-Μπάμπης Τ.

Responsive image

Βρες τους καλύτερους Ενεργειακούς Επηθεωρητές σε λίγα μόλις βήματα!

Κλείσε online στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς εύκολα και γρήγορα!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε Ενεργειακό Επιθεωρητή online!

Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο μεγαλύτερο των 1000τμ 0.39 €/m² + φπα
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 1000τμ 0.39 €/m² + φπα
Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 30τμ 19 € + φπα
Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 75τμ 32 €+φπα
Ενεργειακό πιστοποιητικό για χώρο ως 100τμ 33 € + φπα
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 150τμ 58 € + φπα
Ενεργειακό πιστοποιητικό για το εξοικονομώ κατ οίκων 60
Ενεργειακό Πιστοποιητικό για χώρο ως 250τμ 87 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται