Είναι το κλιματιστικό σας έτοιμο για το κύμα ζέστης;

4.7/5
2094 Αξιολογήσεις

Βρείτε εξειδικευμένο ψυκτικό κλιματιστικών για όλες τις υπηρεσίες κλιματιστικού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

hero

Έμπειροι ψυκτικοί σε Αττική και Θεσσαλονίκη

  • Ευέλικτο ωράριο! Διάλεξε την ώρα και μέρα που σε βολεύει
  • Δυνατότητα ραντεβού την ίδια μέρα
  • Πληρωμή με Kάρτα, PayPal, Google Pay, Apple Pay, Μετρητά
  • Εγγύηση Ικανοποίησης
  • Δίκτυο Αξιολογημένων Επαγγελματιών
Verified icon
Αξιολογημένα & Οικονομικά Συνεργεία
12031
Eργασίες
star2094
Αξιολογήσεις
80+
Υπηρεσίες

Κλείσε Ραντεβού με Ψυκτικό Online

Εγγύηση Ικανοποίησης

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

We’re sorry, you do not qualify for the government grant.
Continue and find the best installation prices in the UK.
Congrats! You qualify for a government grant!
You could save up to €350 with a government grant for your charger.
calendar
place
Παρακαλώ γράψετε σωστά την διεύθυνση ή ταχυδρομικό κώδικα
pay
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Τέλειος επαγγελματίας με άριστη κατάρτιση. Έκανε άψογη δουλειά γρήγορα και καθαρά.
Έκανε τη δουλειά του άψογα και χωρίς ατέλειες. Επιπλέον επιβεβαίωσε από ολες τις πλευρές ότι έγινε σωστά η δουλειά του χωρίς να βιάζεται.
Άψογοι επαγγελματίες και ευγενικοί άνθρωποι. Μεγάλη ικανοποίηση από την όλη διαδικασία. Πολλά μπράβο!

Πως θα προετοιμάσετε το κλιματιστικό σας για το επόμενο κύμα ζέστης;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ξεκινήστε τη προετοιμασία!

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να ανεβαίνει, δεν αργεί η ώρα που θα θέλουμε να διατηρήσουμε όσο πιο κρύο γίνεται το σπίτι μας. Αλλά είστε έτοιμοι για αυτό; 

Και ακόμα, είναι το κλιματιστικό σας έτοιμο; Μην περιμένετε να χτυπήσει το πρώτο κύμα ζέστης. Είτε το αφήσετε στους επαγγελματίες ψυκτικούς είτε προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας, μην περιμένετε άλλο!

Όπως τα περισσότερα μηχανήματα, έτσι και το κλιματιστικό σας πρέπει να επιθεωρείται και να συντηρείται περιοδικά για να λειτουργεί κανονικά. Παρότι η ετήσια συντήρηση προτείνεται να πραγματοποιείται από επαγγελματία ψυκτικό, υπάρχουν και κάποιες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ανεξαρτήτως ποιας εναλλακτικής θα διαλέξετε, βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι κλειστή πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια!


#1 Καθαρίστε διεξοδικά την εξωτερική μονάδα

Έχουν μαζευτεί σκουπίδια στο κλιματιστικό: 
  • Φύλλα;
  • Ιστοί;
  • Σκουπίδια από το κουτί της εξωτερικής μονάδας;
Όχι μόνο πρέπει να απομακρυνθούν αλλά θα πρέπει να καθαρίσετε και το περιμετρικό χώρο της μονάδας σε απόσταση ενός μέτρου. Τα φίλτρα και οι σωλήνες μέσα στην μονάδα πρέπει να παραμένουν καθαρά για να δουλεύει με την βέλτιστη αποδοτικότητα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και με ένα λάστιχο με χαμηλή πίεση. 

Αποφύγετε να ρίξετε νερό με υψηλή πίεση καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τα φίλτρα. Αν οι σωλήνες ή τα φίλτρα είναι λυγισμένα, μην προσπαθήσετε να τα ισιώσετε μόνος σας. Αυτό πρέπει να γίνει από έναν καταρτισμένο επαγγελματία.


#2 Προσαρμόστε την θέση της εξωτερικής μονάδας

Σιγουρευτείτε ότι η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη επίπεδα όσο είναι δυνατόν και γερά στηριγμένη ώστε να μην ταλαντεύεται ή χτυπάει , το οποίο μπορεί να βλάψει τις σωληνώσεις. Ο μεγαλύτερος από τους δυο σωλήνες που πηγαίνει προς το εσωτερικό του σπιτιού πρέπει να είναι καλυμμένος με μονωτικό υλικό.

Παρακάτω είναι κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε στο κλιματιστικό:
  • Μόνωση. Αν η μόνωση λείπει, είναι σκισμένη ή κατεστραμμένη, πρέπει να αντικατασταθεί.
  • Λάδι. Προσθέστε λιπαντικό λάδι στο μοτέρ. Ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για συγκεκριμένες οδηγίες ή καλέστε έναν επαγγελματία ψυκτικό.
Η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για το κλιματιστικό. Αν θέλετε να κρατήσετε το κλιματιστικό σας σε καλή κατάσταση, είναι τρία πράγματα που πρέπει να εστιάσετε:
  • Φίλτρα αέρα
  • Ψυκτικό αέρα (φρέον)
  • Έλεγχος πίεσης

#3 Φίλτρα αέρα

Η εσωτερική μονάδα έχει φίλτρα αέρα σχεδιασμένα να απομακρύνουν την σκόνη και άλλα μικροσωματίδια που θα εισέρχονταν αν δεν υπήρχαν στο εσωτερικό του χώρου. Αυτά τα φίλτρα πρέπει να αντικαθιστούνται σε μια τακτική βάση. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα φίλτρα πιο συχνά αν οι ένοικοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, έχουν κατοικίδια με φτερά ή αν είναι υπάρχουσες συνθήκες οι συνθήκες σκόνης. 

Το φίλτρο αέρα πρέπει να πλύθει ή να αντικατασταθεί, ανεξάρτητα του εγχειριδίου οδηγιών. Ένα σκονισμένο φίλτρο αέρα δεν θα υποβαθμίσει μόνο την ποιότητα του αέρα αλλά θα κάνει ξερό το μοτέρ να δουλέψει, αυξάνοντας το κόστος ενέργειας και μειώνοντας την ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού.

Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε στα φορητά κλιματιστικά τα οποία είναι επίσης ιδιαιτέρως διαδεδομένα στον χώρο της αγοράς καθώς μας δίνουν την δυνατότητα της μετακίνησης τους. Με άλλα λόγια, πρόκειται για αυτόνομη συσκευή κλιματιστικού που μας δίνει την ευκαιρία να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμούμε την οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη, η συγκεκριμένη συσκευή εξοικονομεί ενέργεια και είναι αρκετά οικονομική, ωστόσο θα λέγαμε πως αποδίδει πιο περιορισμένα κατά την λειτουργία της σε σύγκριση με άλλες μονάδες κλιματισμού.

Τέλος ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αποδοτική και σωστή λειτουργία του aircondition ξεκινά από την εγκατάσταση κλιματιστικού. Αν το κλιματιστικό εγκατασταθεί σωστά εξ’ αρχής μπορεί να μας γλυτώσει από υπερκατανάλωση ενέργειας και πολυέξοδες βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

Εν κατακλείδι η σωστή εγκατάσταση και η συντήρηση του κλιματιστικού ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την διάρκεια ζωής και την απόδοση του κλιματιστικού.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για τις Υπηρεσίες Κλιματιστικού;

Επιλέγοντας το MyConstructor για υπηρεσίες Εγκατάσης, Απεγκατάστασης και Συντήρησης Κλιματιστικού, σημαίνει ότι επιλέγετε τους καλύτερους επαγγελματίες ψυκτικούς στην αγορά!

Τα κριτήρια που επιλέγουμε τους επαγγελματίες μας είναι πολύ αυστηρά, καθώς θέλουμε να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές! 

Κλείστε το ραντεβού σας σε λίγα μόλις βήματα online, μέσω της πλατφόρμας μας ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του ραντεβού με τον επαγγελματία της επιλογής σας, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Απεγκατάσταση Κλιματιστικού
από
25
Βρες επαγγελματία
Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού
από
25
Βρες επαγγελματία
Συντήρηση Κλιματιστικού
από
39
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
74
Βρες επαγγελματία
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 7000 BTU
από
74
Βρες επαγγελματία
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
από
89
Βρες επαγγελματία
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα