Ενημερωθείτε για το αν το κλιματιστικό σας δουλεύει σωστά ώστε να μπορεί να αποδώσει σε υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.5
(63 Αξιολογήσεις)

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο του κλιματισμού αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Ηλίας
Κλάους-Κάλλο

4.5

(63 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο του κλιματισμού αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(92 Αξιολογήσεις)

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Δημήτρης
Μπαλής

4.9

(92 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(459 Αξιολογήσεις)

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Γιάννης
Τσέλας

4.8

(459 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού
Απεγκατάσταση Κλιματιστικού
Συντήρηση Κλιματιστικού
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 7000 BTU
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Πως θα προετοιμάσετε το κλιματιστικό σας για το επόμενο κύμα ζέστης;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Ξεκινήστε τη προετοιμασία!

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να ανεβαίνει, δεν αργεί η ώρα που θα θέλουμε να διατηρήσουμε όσο πιο κρύο γίνεται το σπίτι μας. Αλλά είστε έτοιμοι για αυτό; 

Και ακόμα, είναι το κλιματιστικό σας έτοιμο; Μην περιμένετε να χτυπήσει το πρώτο κύμα ζέστης. Είτε το αφήσετε στους επαγγελματίες ψυκτικούς είτε προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας, μην περιμένετε άλλο!

Όπως τα περισσότερα μηχανήματα, έτσι και το κλιματιστικό σας πρέπει να επιθεωρείται και να συντηρείται περιοδικά για να λειτουργεί κανονικά. Παρότι η ετήσια συντήρηση προτείνεται να πραγματοποιείται από επαγγελματία ψυκτικό, υπάρχουν και κάποιες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ανεξαρτήτως ποιας εναλλακτικής θα διαλέξετε, βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος είναι κλειστή πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια!


#1 Καθαρίστε διεξοδικά την εξωτερική μονάδα

Έχουν μαζευτεί σκουπίδια στο κλιματιστικό: 
  • Φύλλα;
  • Ιστοί;
  • Σκουπίδια από το κουτί της εξωτερικής μονάδας;
Όχι μόνο πρέπει να απομακρυνθούν αλλά θα πρέπει να καθαρίσετε και το περιμετρικό χώρο της μονάδας σε απόσταση ενός μέτρου. Τα φίλτρα και οι σωλήνες μέσα στην μονάδα πρέπει να παραμένουν καθαρά για να δουλεύει με την βέλτιστη αποδοτικότητα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και με ένα λάστιχο με χαμηλή πίεση. 

Αποφύγετε να ρίξετε νερό με υψηλή πίεση καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τα φίλτρα. Αν οι σωλήνες ή τα φίλτρα είναι λυγισμένα, μην προσπαθήσετε να τα ισιώσετε μόνος σας. Αυτό πρέπει να γίνει από έναν καταρτισμένο επαγγελματία.


#2 Προσαρμόστε την θέση της εξωτερικής μονάδας

Σιγουρευτείτε ότι η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη επίπεδα όσο είναι δυνατόν και γερά στηριγμένη ώστε να μην ταλαντεύεται ή χτυπάει , το οποίο μπορεί να βλάψει τις σωληνώσεις. Ο μεγαλύτερος από τους δυο σωλήνες που πηγαίνει προς το εσωτερικό του σπιτιού πρέπει να είναι καλυμμένος με μονωτικό υλικό.

Παρακάτω είναι κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε στο κλιματιστικό:
  • Μόνωση. Αν η μόνωση λείπει, είναι σκισμένη ή κατεστραμμένη, πρέπει να αντικατασταθεί.
  • Λάδι. Προσθέστε λιπαντικό λάδι στο μοτέρ. Ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για συγκεκριμένες οδηγίες ή καλέστε έναν επαγγελματία ψυκτικό.
Η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για το κλιματιστικό. Αν θέλετε να κρατήσετε το κλιματιστικό σας σε καλή κατάσταση, είναι τρία πράγματα που πρέπει να εστιάσετε:
  • Φίλτρα αέρα
  • Ψυκτικό αέρα (φρέον)
  • Έλεγχος πίεσης

#3 Φίλτρα αέρα

Η εσωτερική μονάδα έχει φίλτρα αέρα σχεδιασμένα να απομακρύνουν την σκόνη και άλλα μικροσωματίδια που θα εισέρχονταν αν δεν υπήρχαν στο εσωτερικό του χώρου. Αυτά τα φίλτρα πρέπει να αντικαθιστούνται σε μια τακτική βάση. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα φίλτρα πιο συχνά αν οι ένοικοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, έχουν κατοικίδια με φτερά ή αν είναι υπάρχουσες συνθήκες οι συνθήκες σκόνης. 

Το φίλτρο αέρα πρέπει να πλύθει ή να αντικατασταθεί, ανεξάρτητα του εγχειριδίου οδηγιών. Ένα σκονισμένο φίλτρο αέρα δεν θα υποβαθμίσει μόνο την ποιότητα του αέρα αλλά θα κάνει ξερό το μοτέρ να δουλέψει, αυξάνοντας το κόστος ενέργειας και μειώνοντας την ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού.

Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε στα φορητά κλιματιστικά τα οποία είναι επίσης ιδιαιτέρως διαδεδομένα στον χώρο της αγοράς καθώς μας δίνουν την δυνατότητα της μετακίνησης τους. Με άλλα λόγια, πρόκειται για αυτόνομη συσκευή κλιματιστικού που μας δίνει την ευκαιρία να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμούμε την οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη, η συγκεκριμένη συσκευή εξοικονομεί ενέργεια και είναι αρκετά οικονομική, ωστόσο θα λέγαμε πως αποδίδει πιο περιορισμένα κατά την λειτουργία της σε σύγκριση με άλλες μονάδες κλιματισμού.

Τέλος ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αποδοτική και σωστή λειτουργία του aircondition ξεκινά από την εγκατάσταση κλιματιστικού. Αν το κλιματιστικό εγκατασταθεί σωστά εξ’ αρχής μπορεί να μας γλυτώσει από υπερκατανάλωση ενέργειας και πολυέξοδες βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

Εν κατακλείδι η σωστή εγκατάσταση και η συντήρηση του κλιματιστικού ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την διάρκεια ζωής και την απόδοση του κλιματιστικού.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για τις Υπηρεσίες Κλιματιστικού;

Επιλέγοντας το MyConstructor για υπηρεσίες Εγκατάσης, Απεγκατάστασης και Συντήρησης Κλιματιστικού, σημαίνει ότι επιλέγετε τους καλύτερους επαγγελματίες ψυκτικούς στην αγορά!

Τα κριτήρια που επιλέγουμε τους επαγγελματίες μας είναι πολύ αυστηρά, καθώς θέλουμε να παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές! 

Κλείστε το ραντεβού σας σε λίγα μόλις βήματα online, μέσω της πλατφόρμας μας ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία του ραντεβού με τον επαγγελματία της επιλογής σας, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!

Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία για κάθε δουλειά του σπιτιού
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Τέλειος επαγγελματίας με άριστη κατάρτιση. Έκανε άψογη δουλειά γρήγορα και καθαρά.
-Γρηγόρης Μ.
Έκανε τη δουλειά του άψογα και χωρίς ατέλειες. Επιπλέον επιβεβαίωσε από ολες τις πλευρές ότι έγινε σωστά η δουλειά του χωρίς να βιάζεται.
-Χάρης Ε.
Άψογοι επαγγελματίες και ευγενικοί άνθρωποι. Μεγάλη ικανοποίηση από την όλη διαδικασία. Πολλά μπράβο!
-Χαράλαμπος Γ.

Responsive image

Κλείσε το ραντεβού σου online!

Σύγκρινε τιμές και επαγγελματίες & βρες τους καλύτερους ψυκτικούς στις χαμηλότερες τιμές!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου για Υπηρεσίες Κλιματιστικού online!

Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού 25 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται