Ενημερωθείτε για τα Είδη των Κλιματιστικών Μονάδων και κάντε την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(93 Αξιολογήσεις)

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Δημήτρης
Μπαλής

4.9

(93 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(575 Αξιολογήσεις)

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Παναγιώτης
Ιωαννάτος

4.9

(575 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(459 Αξιολογήσεις)

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Γιάννης
Τσέλας

4.8

(459 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού
Συντήρηση Κλιματιστικού
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι Air Condition;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Οι Διάφοροι Τύποι Air Condition - Ποιος ταιριάζει στο σπίτι σου;

Είναι αποδεδειγμένο πως στη σύγχρονη εποχή την οποία διανύουμε οι καθημερινές μας ανάγκες ολοένα και αυξάνονται σε συνδυασμό με τις εκάστοτε αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Μέλημα μας λοιπόν, είναι η δυνατότητα ευκολίας και καλυτέρευσης της καθημερινότητας μας σε μέρες, τόσο ψυχρές, όσο και ζεστές με την εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στους διάφορους χώρους που κρίνεται αναγκαίο. 

Πριν την εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο μας, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, είτε για τον οικιακό, οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι για τους τύπους κλιματιστικών που υπάρχουν γνωρίζοντας, τόσο τα υπέρ, όσο και τα κατά τους ώστε να προβούμε στην σωστή επιλογή κλιματιστικού. 

Σκόπιμη κρίνεται λοιπόν, η αναφορά των διαφόρων τύπων κλιματιστικού ώστε να γίνεται ορθή επιλογή πριν την εγκατάσταση του.

#1 Τα Κλιματιστικά Παραθύρου

Αρχικά, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και αναζητώντας τους πρώτους τύπους κλιματιστικών θα συναντήσουμε τα Κλιματιστικά Παραθύρου ή τα Κλιματιστικά Τοίχου. 

Τα Κλιματιστικά Παραθύρου
Όσον αφορά τα Κλιματιστικά Παραθύρου ήταν από τα πρώτα θα λέγαμε κλιματιστικά που κατασκευάστηκαν και μέχρι σήμερα κυκλοφορούν σε ελάχιστες χώρες του κόσμου, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. 


Τα Κλιματιστικά Τοίχου
Από την άλλη, αναφορικά με τα Κλιματιστικά Τοίχου πολλές είναι οι φορές που έχουμε συναντήσει τέτοιου είδους κλιματιστικά σε σημερινά νοικοκυριά ή ακόμη και σε εργασιακούς χώρους. 

Πιο ειδικά, πρόκειται για κλιματιστικά ενιαία δηλαδή δεν υπάρχει διαχωρισμός της εξωτερικής μονάδας από την εσωτερική. Αναφερόμαστε στην εγκατάσταση κλιματιστικού το οποίο τοποθετείται σε κάποιο διαπεραστικό σημείο του τοίχου, ανοίγοντας μια τρύπα απαραιτήτως, ώστε η μια πλευρά να βρίσκεται στο εσωτερικό του δωματίου και η άλλη στο εξωτερικό. 
Συνοψίζοντας, πρόκειται για κλιματιστικά που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία μεγεθών με δυνατότητα ανταπόκρισης τόσο σε περιπτώσεις ζεστών όσο και ψυχρών θερμοκρασιών.

Διαιρούμενες Μονάδες Κλιματιστικών

Αναντίρρητα, όλοι γνωρίζουμε τις διαιρούμενες μονάδες κλιματιστικών, αφού πρόκειται για τις πιο διαδεδομένες μονάδες air-cοndition στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των σπιτιών ή των μικρών επαγγελματικών χώρων διαθέτουν μια εσωτερική μονάδα κλιματισμού καθώς και μια εξωτερική. Πρόκειται για την έξυπνη και οικονομική επιλογή που μπορεί να μας προσφέρει την εκπομπή καθαρού τόσο θερμού όσο και κρύου αέρα ανάλογα με τις ανάγκες του καιρού. 

Πέραν όμως της αποδοτικότητας των συγκεκριμένων μονάδων μας δίνεται η δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την καλαισθησία στο χώρο μας, καθώς πρόκειται για κλιματιστικά ειδικά σχεδιασμένα και ιδιαίτερα κομψά.

Μulti-split System

Εξάλλου, ένα από τα πιο γνωστά και οικονομικά στην αγορά κλιματιστικά ως εξέλιξη των διαιρούμενων μονάδων είναι τα λεγόμενα multi-split system, δηλαδή μονάδες πολυδιαιρεμένου τύπου. 

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες κλιματιστικές μονάδες είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικές καθώς μας δίνουν την δυνατότητα να τοποθετήσουμε πολλές εσωτερικές μέσα στον χώρο μας σε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι εφικτό, συνδέοντας με μια μόνο εξωτερική μονάδα, αυτή είναι και η διαφορά τους από τους διαιρεμένους τύπους. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο τύπος multi-split προσφέρει τόσο εξυπηρέτηση και λειτουργικότητα όσο και καλαισθησία στον χώρο. 

Ενδείκνυται για όσους από εμάς επιθυμούμε εγκατάσταση πολλών κλιματιστικών μονάδων συνδεδεμένων μεταξύ τους γρήγορα και έξυπνα.

Φορητά Κλιματιστικά

Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε στα φορητά κλιματιστικά τα οποία είναι επίσης ιδιαιτέρως διαδεδομένα στον χώρο της αγοράς καθώς μας δίνουν την δυνατότητα της μετακίνησης τους. 

Με άλλα λόγια, πρόκειται για αυτόνομη συσκευή κλιματιστικού που μας δίνει την ευκαιρία να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε δωμάτιο επιθυμούμε την οποιαδήποτε στιγμή.

Ακόμη, η συγκεκριμένη συσκευή εξοικονομεί ενέργεια και είναι αρκετά οικονομική, ωστόσο θα λέγαμε πως αποδίδει πιο περιορισμένα κατά την λειτουργία της σε σύγκριση με άλλες μονάδες κλιματισμού

Τα Κλιματιστικά Δαπέδου

Έπειτα, αρκετά δημοφιλή είναι και τα κλιματιστικά δαπέδου, τα οποία επιλέγονται από αρκετούς ιδιώτες. Ειδικότερα, πρόκειται για κλιματιστικές μονάδες και πάλι ενιαίες που τοποθετούνται στο δάπεδο σε χώρους συνήθως μεγάλους και όχι χαμηλοτάβανους.

Τα κλιματιστικά αυτά προσδίδουν αισθητική, ζεσταίνοντας περισσότερο την περιοχή του δαπέδου και όχι τόσο τον αέρα που βρίσκεται στα ψηλότερα σημεία του δωματίου

Εάν λοιπόν επιθυμούμε εξοικονόμηση χώρου και καλαισθησία δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε επιδαπέδιες μονάδες κλιματισμού ξέροντας ωστόσο πως έχουν σχετικά υψηλές τιμές.

Κλιματιστικά Τύπου «Ντουλάπας»

Εκτός από τους παραπάνω τύπους κλιματιστικών, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τους τύπους «ντουλάπας». Λέγοντας κλιματιστικά «ντουλάπας» αναφερόμαστε σε κλιματιστικά υψηλής ισχύος τα οποία προτείνονται για χώρους ιδιαίτερα μεγάλους, ίσως θα λέγαμε περισσότερο εργασιακούς

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα κλιματιστικά δεν είναι τόσο λειτουργικά και άνετα για τον χώρο μας.Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό, αν αναλογιστούμε πως ο αέρας που εκπέμπεται από τη μονάδα αυτή του κλιματιστικού έχει μια κατεύθυνση με αποτέλεσμα την αίσθηση είτε υπερβολικής ψύχωσης είτε υπερβολικής ζέστης.

Ωστόσο, πολλές είναι οι περιπτώσεις που έχουν επιλεγεί τα συγκεκριμένα κλιματιστικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως και εδώ πρόκειται για ενιαία κλιματιστικά.

Καναλάτα Αir Condition

Αναμφισβήτητα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πληροφορηθεί για τις καναλάτες εσωτερικές μονάδες κλιματισμού.

Πιο ειδικά, πρόκειται για μονάδες οροφής κρυφού τύπου (καναλάτο) που επιλέγονται κυρίως σε χώρους εργασιακούς σε περιπτώσεις θα λέγαμε που επιθυμούμε να μην είναι ορατή η ύπαρξη κλιματιστικού. Οφείλουμε να σημειώσουμε πως απαραίτητη κρίνεται η τοποθέτηση ψευδοροφής στην εσωτερική μονάδα κατά την εγκατάσταση του συγκεκριμένου κλιματιστικού.

Air Condition Τύπου Κασέτα

Ακόμη, πέραν των καναλλατών μονάδων, παραπλήσιες είναι και οι μονάδες τύπου «κασέτας». Συγκεκριμένα, πρόκειται για κλιματιστικά που όπως και τα κρυφού τύπου απαιτούν την εγκατάσταση ψευδοροφής για τη λειτουργία τους με την διαφορά ότι τα συγκεκριμένα είναι εμφανή στο ταβάνι του χώρου μας. Η εσωτερική αυτή μονάδα εκπέμπει λοιπόν τόσο θερμό όσο και κρύο αέρα ανάλογα με τις ανάγκες μας.


Πώς θα επιλέξω;

Λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα προαναφέρθηκαν, κατανοούμε πως η αγορά διαθέτει ποικίλους τύπους κλιματιστικών οι οποίοι καλύπτουν αναμφιβόλως τις ανάγκες μας. 

Το μόνο που χρειάζεται απαραιτήτως είναι η αξιολόγηση των αναγκών μας σε σχέση με τον χώρο μας με την καθοδήγηση και βοήθεια εξειδικευμένων και καταρτισμένων τεχνικών για μια επιτυχημένη επιλογή και εγκατάσταση οποιασδήποτε κλιματιστικής μονάδας.
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Άψοξοι επαγγελματίες ! Σίγουρα θα τους προτιμήσω ξανά.
-Νίκος Ψ.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, Σας ευχαριστώ πολύ!!!
-Εύα Β.
Τρομερή εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση !
-Βαλάντης Β.

1

1
Responsive image

Κλείσε το ραντεβού σου για Υπηρεσίες Κλιματιστικού online!

Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις & βρες τους καλύτερους επαγγελματίες!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου για Συντήρηση και Εγκατάσταση Κλιματιστικού online!

Επίσκεψη για βλάβη κλιματιστικού 25 € + φπα
Απεγκατάσταση Κλιματιστικού 25 € + φπα
Συντήρηση Κλιματιστικού 39 € + φπα
Εγκατάσταση Κλιματιστικού 79 € + φπα
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού 89 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται