Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά

5.0/5
91 Αξιολογήσεις
Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά
5.0/5
91 Αξιολογήσεις
Βρες τους αξιολογημένα καλύτερους ελαιοχρωματιστές στις καλύτερες τιμές! 
Μπες στο κατάλογο και βρες τον επαγγελματία σου!
Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά
από
4
€/τμ
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Οι επαγγελματίες έβαψαν το σπίτι μου άψογα! Ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί!
Ο κ. Μιχαήλ και η ομάδα του έκαναν καταπληκτική δουλειά! Σας ευχαριστώ!
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Καθ'ολη τη διάρκεια της εργασίας δεν λέρωσαν τίποτα!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Ιωάννης Κωνσταντίνου
5.0/5
2
hires 120 ραντεβού calendar 4+ χρόνια συνεργασίας
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
35 χρόνια εμπειρίας διπλα πάντα στον πελάτη.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
loc
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
suitcase
35 χρόνια εμπειρίας διπλα πάντα στον πελάτη.
quote
Εξαιρετικός!,αψογος!,υπεροχος! Ηδη τον έχω συ... Περισσότερα
70 € + φπα

Γιατί χρειάζεσαι Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας. Το βάψιμο εξωτερικού τοίχου είναι μια διαδικασία που μπορεί να ανανεώσει και να ομορφύνει το σπίτι σας, ανεβάζοντας παράλληλα και την αξία του. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θα τα αναλύσουμε παρακάτω. 

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες με Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά

Το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού προστατεύει το χώρο σας από τις καιρικές συνθήκες. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι εκτεθειμένοι στην υγρασία, τη βροχή, το χιόνι αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία καθημερινά. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τη φθορά του τοίχου σας, διευκολύνοντας τη δημιουργία ρωγμών  και άλλων προβλημάτων που επηρεάζουν τη σταθερότητα και την αντοχή του τοίχου σας. 

Για να προστατέψετε τους τοίχους σας από αυτές τις  επιδράσεις θα πρέπει να κάνετε ένα εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, με μια ποιοτική μπογιά, το οποίο θα δημιουργήσει μια αδιάβροχη και ανθεκτική στρώση στον τοίχο σας.

Βάψιμο Εξωτερικού Τοίχου για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Το βάψιμο εξωτερικού τοίχου μπορεί να βελτιώσει τη θερμομόνωση του σπιτιού σας, καθώς η βαμμένη επιφάνεια έχει την ιδιότητα να αντανακλά ή να απορροφά τη θερμότητα, ανάλογα με το χρώμα και τη χημική του σύσταση. Για παράδειγμα, μια ανοιχτόχρωμη μπογιά μπορεί να κάνει τους τοίχους πιο δροσερούς, ενώ μια σκουρόχρωμη μπογιά μπορεί να κάνει τους τοίχους πιο ζεστούς. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε λιγότερη ενέργεια για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και θα μειώσετε τους λογαριασμούς σας.

Αύξηση της Αξίας του Σπιτιού

Ένας από τους πιο απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους να ανανεώσετε το σπίτι σας και να του δώσετε μια νέα ζωή είναι το βάψιμο εξωτερικού τοίχου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την αξία του σπιτιού σας, εφόσων αποφασίσετε να το πουλήσετε είτε να το νοικιάσετε στο μέλλον. Ένα βαμμένο σπίτι δείχνει πιο φροντισμένο, σύγχρονο και ελκυστικό από ένα αντίστοιχο με ξεθωριασμένα ή ραγισμένα χρώματα.

Το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού  είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει με το περιβάλλον του σπιτιού σας, ανάλογα με το τοπίο, το κλίμα και την ιστορία της περιοχής σας. Το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά θα αναβαθμίσει την εμφάνιση και την αισθητική του χώρου σας, καθώς θα δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού - Κόστος

Το κόστος για το βάψιμο εξωτερικού τοίχου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Τα τετραγωνικά μέτρα του τοίχου
  • Τη κατάσταση και τη ποιότητα του τοίχου
  • Το είδος και τη ποσότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν (χρώμα, αστάρι, στόκος κλπ.)
  • Τη δυσκολία και τη διάρκεια της εργασίας
  • Την εποχή και τις καιρικές συνθήκες
  • Την εταιρεία ή τον επαγγελματία που θα αναλάβει την εργασία
Γενικά, το κόστος για το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά κυμαίνεται ανάλογα με τα παραπάνω κριτήρια. Για να έχετε μια πιο ακριβή εκτίμηση, μπορείτε να ζητήσετε προσφορές από διάφορους επαγγελματίες ή εταιρείες που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία. Επίσης, είναι συνετό να λάβετε υπόψη τη σχέση ποιότητα-κόστους και να μην επιλέξετε τη φθηνότερη λύση, καθώς μπορεί να συμβάλλουν σε χαμηλή ποιότητα δουλειάς.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Αν θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να του δώσετε μια νέα πνοή, μία  απλή και εύκολη λύση είναι το βάψιμο σπιτιού εξωτερικά. Έτσι, φροντίζετε και κρατάτε “φρέσκους” τους τοίχους του σπιτιού σας. Αυτή η συντήρηση με το βάψιμο εξωτερικού τοίχου κάνει το σπίτι σας πιο σύγχρονο και δελεαστικό για τους εν δυνάμει αγοραστές ή ενοικιαστές αν θελήσετε να το παραχωρήσετε.

Βέβαια, μπορείτε να βρείτε πολλές οδηγίες στο διαδίκτυο για το πώς να βάψετε μόνοι σας το σπίτι σας, αλλά αυτό δεν σας εγγυάται ότι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, λάθη, καθυστερήσεις ή ακόμα και ατυχήματα. Γι' αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι να αναθέσετε το βάψιμο εξωτερικού σπιτιού σε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία.

Αλλά πού θα βρείτε τον κατάλληλο ελαιοχρωματιστή για το σπίτι σας; Η απάντηση είναι απλή: στο MyConstructor. Στο MyConstructor θα βρείτε τους καλύτερους αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές της αγοράς. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές, τις υπηρεσίες, να δέιτε τις κριτικές που έχουν κάνει οι πελάτες μας και να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μην χάνετε χρόνο και χρήματα προσπαθώντας να βάψετε μόνοι σας το σπίτι σας. Αφήστε το στα χέρια των ειδικών και απολαύστε το αποτέλεσμα. Με το MyConstructor, έχετε την εγγύηση ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. 

Μπείτε τώρα στην πλατφόρμα και βρείτε τον ελαιοχρωματιστή που σας ταιριάζει ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα κανονίσουν ό,τι χρειάζεστε για το ραντεβού σας!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy
Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά
από
4
€/τμ
Βρες επαγγελματία
Βάψιμο Καγκέλων
από
10
€/τρ.μ
Βρες επαγγελματία
Βάψιμο Δωματίου 15m²
από
70
Βρες επαγγελματία
Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)
από
300
Βρες επαγγελματία
Ελαιοχρωματισμοί
από
300
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα