Τι πρέπει να ξέρεις για τον Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Είναι φορές που μπαίνουμε στο αυτοκίνητό μας και η κατάσταση που αντικρίζουμε δεν είναι καθόλου ιδανική. 

Μάλλον θα έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία επίσκεψη σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, πόσο μάλλον αν μιλάμε για βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου... Λεκέδες από καφέ, ψίχουλα από τρόφιμα που έχουμε φάει εδώ και καιρό εμείς ή τα παιδιά μας, μια σεβαστή ποσότητα άμμου το καλοκαίρι, μια μυρωδιά κλεισούρας τον χειμώνα, λάσπες, ίχνη που έχει αφήσει το κατοικίδιό μας κ.ο.κ.

Εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης, όπως επίσης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου είναι απαραίτητος, ακόμη κι αν το αυτοκίνητο λάμπει εξωτερικά μετά το πρόσφατο πλύσιμό του. Μικρόβια, ρύποι και άλλοι μικροοργανισμοί που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε με γυμνό μάτι συγκατοικούν πλέον στο αυτοκίνητό μας.

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου είναι ένας ενδελεχής καθαρισμός που εξουδετερώνει μικρόβια, λεκέδες, δυσοσμίες, ακάρεα, σκόνη, τρίχες ζώων κ.ά. Καταλύοντας τις όποιες εστίες μόλυνσης, ανανεώνει την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου. Ο εν λόγω καθαρισμός του αυτοκινήτου σας είναι καλό να πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. 

Όσο σημαντικός είναι ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών, καναπέδων και στρωμάτων στο σπίτι μας, άλλο τόσο είναι και ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου, καθώς στο εσωτερικό του μπορούν να αναπτυχθούν λογής βακτήρια και μικροοργανισμοί. Το ζεστό συνήθως περιβάλλον του αυτοκινήτου είναι ένας ιδανικός τόπος επώασης, πόσο μάλλον με τη χρήση του ζεστού αέρα του κλιματισμού. 

Μπορεί επίσης να αναπτυχθεί μούχλα από την υγρασία, είτε λόγω βροχής είτε επειδή κάποιο υγρό έχει χυθεί είτε από τα ρούχα και τα παπούτσια μας. Με αυτό τον τρόπο, ειδικά αν έχουμε κάποια αλλεργία, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί κάποια επιβάρυνση στη λειτουργία της αναπνοής μας ή ακόμη και αλλεργικές αντιδράσεις κ.ά.


Σε ποιους απευθύνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου απευθύνεται κυρίως σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες ή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στη σκόνη και τα μικρόβια. Επίσης, όσοι έχουν μικρά παιδιά ξέρουν πως το αυτοκίνητό τους είναι μια κινητή εστία μόλυνσης, καθώς πολλές φορές θα λερώσουν το εσωτερικό του με τρόφιμα ή με ό,τι μπορεί να βάλει η φαντασία μας. 

Είναι επίσης χρήσιμος αν πρόκειται να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για το οποίο δεν γνωρίζουμε την προηγούμενη χρήση του, ούτε τον πρώην ιδιοκτήτη του και τις συνήθειές του. Μας προσφέρει ακόμη μια καλύτερη συντήρηση των καθισμάτων, των μοκετών και του ταμπλό, και γενικότερα του αυτοκινήτου και της ομαλότερης λειτουργίας του. 

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου δεν είναι μια περιττή ή σπάταλη κίνηση. Εξάλλου, δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να επαναλαμβάνουμε συχνά. Το να έχουμε ένα καθαρό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο χαιρόμαστε να μπαίνουμε, είτε για να πάμε στη δουλειά είτε για μια ωραία βόλτα, είναι κάτι σημαντικό. Επιπλέον, προστατεύουμε εμάς και τους δικούς μας από λογής μικρόβια και ακάρεα, όπως επίσης και από τη σκόνη που μπορεί να κατακάθισε στα πιο απρόσιτα σημεία.


Ποια βήματα απαιτεί ένας Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται από τα εξειδικευμένα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε, με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά. 

Το πρώτο βήμα είναι ο υγρός καθαρισμός που γίνεται με ένα ειδικό απολυμαντικό υγρό. Στη συνέχεια, με τις ειδικές σκούπες Kirby, Bissell και Karcher, έχουμε την πλύση και την απόπλυση της ταπετσαρίας, των καθισμάτων και του ουρανού τού αυτοκινήτου. Καθαρίζονται ακόμη: οι πόρτες, οι ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα, οι μοκέτες, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι αεραγωγοί. 

Το αποτέλεσμα –τόσο από αισθητική όσο και από υγειονομική άποψη- δεν συγκρίνεται με ένα απλό πλύσιμο αυτοκινήτου. Μέσω του τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται, και ειδικότερα μέσω της μεθόδου της ατμοαποστείρωσης, εξασφαλίζουμε έναν άρτιο και ενδελεχή βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου, εξουδετερώνοντας όλους τους ρυπογόνους παράγοντες. 

Στο τελευταίο στάδιο, έχουμε το γυάλισμα του ταμπλό και των πλαστικών μερών του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου με ειδικό απολυμαντικό σπρέι, δίνοντας έτσι στο αμάξι μας μια λαμπερή παρουσία μέσα κι έξω. 

Για μια πιο εύληπτη παρουσίαση δείτε την πιο κάτω λίστα που περιλαμβάνει τις παροχές που προσφέρει ένας πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου:
- Υγρός καθαρισμός με ειδικό απολυμαντικό υγρό.
- Απορρύπανση με αναρροφητική σκούπα.
- Πλύση - απόπλυση.
- Αφαίρεση λεκέδων και δυσάρεστων οσμών.
- Καθαρισμός στις πόρτες, τις ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα και τις μοκέτες, τους αποθηκευτικούς χώρους, το ταμπλό και τις κολώνες.
- Απολύμανση και απόσμηση των αεραγωγών και όλου του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
- Περιποίηση του ταμπλό και των πλαστικών μερών. 
- Γυάλισμα και κέρωμα κατόπιν συνεννόησης.
- Απολύμανση ατμοκαθαριστή.


Πόσο διαρκεί ένας Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου;

Ασφαλώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, καθότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με λεκέδες και μικρόβια σε πολλά σημεία, και ένα άλλο να βρίσκεται σε μια πιο διαχειρίσιμη κατάσταση. Αν λοιπόν, το αυτοκίνητό σας ανήκει στην πρώτη κατηγορία μπορεί να χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μίας ή μιάμιση ώρας, διαφορετικά ενδέχεται να διαρκέσει ακόμη και λιγότερο από μία ώρα. 

Οι εργασίες του καθαρισμού γίνονται στον χώρο σας χωρίς να επιβαρύνεστε για το όποιο κόστος μετακίνησης. Για να μπορέσουν τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε να θέσουν σε λειτουργία τα πιεστικά μηχανήματα που έχουν στη διάθεσή τους, θα χρειαστεί οπωσδήποτε παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ τα οφέλη που έχει ένας βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου, αξίζει να μπείτε στον κόπο, καθώς θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. 


Πώς να επιλέξω τον κατάλληλο Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου; 

Αρχικά, μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα myConstructor.gr και να κάνετε μια μικρή έρευνα αγοράς, ανάμεσα στα διάφορα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να δείτε τις παροχές του κάθε συνεργείου ξεχωριστά και τις τιμές στις οποίες προσφέρονται. 

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να συνυπολογίσετε και τις αξιολογήσεις τις οποίες έχουν αναρτήσει οι πελάτες των εκάστοτε συνεργείων, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά ξεκινά από την τιμή των 54,90€ + Φ.Π.Α.


Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα