7+3 Tips για να κάνετε οικονομία όταν κάνετε μετακόμιση

οικογενεια τριων ανθρωπων που μετακομιζουν

Η μετακόμιση μπορεί να γίνει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μας: Καινούριο σπίτι και καινούρια αρχή. Μεγάλος ο ενθουσιασμός εν όψει της μετακόμισης! Ενθουσιασμός που γρήγορα μετατρέπεται σε άγχος όταν μπαίνουμε στη διαδικασία και βλέπουμε πόσο απαιτητική διαδικασία είναι. Στους περισσότερους από μας η διαδικασία της μετακόμισης έρχεται με την υπόσχεση που δίνουμε στον εαυτό μας να είμαστε πιο οργανωμένοι στο νέο σπίτι. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Συνήθως όταν ξεκινήσουμε να οργανώνουμε τη μετακόμιση αν και θέλουμε να μείνουμε οργανωμένοι, καταφεύγουμε πολλές φορές να πετάμε όλα μας τα πράγματα σε διάφορα κουτιά για να τελειώσουμε πιο γρήγορα.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Οι μεταφορείς του MyConstructor με την πολυετή πείρα τους και το γεγονός ότι κυριολεκτικά έχουν δει τα πάντα στις μετακομίσεις μας συμβουλεύουν πώς να οργανωθούμε πριν την μετακόμιση και ταυτόχρονα να κάνουμε οικονομία από αυτήν μας την οργάνωση.

Το μυστικό μας λένε είναι οι ειδικοί της μετακόμισης ότι είναι να ξεφορτωθούμε τα περιττά πράγματα και να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα με το να πακετάρουμε λιγότερα και να μεταφέρουμε λιγότερα. Λιγότερα πράγματα για τη μετακόμιση, λιγότερο το κόστος της μετακόμισης.

Αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας εμείς είμαστε εδώ και μπορούμε να βοηθήσουμε! Οι ειδικοί της μετακόμισης έρχονται στο χώρο σας και αναλαμβάνουν την μετακόμιση σας άμεσα και οικονομικά.

γυναικα που μετακομιζει σε πανικος

  1. Πάρτε το χρόνο σας: Σημειώστε στο ημερολόγιο σας ένα σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την μέρα της μετακόμισης, που θα αφιερώσετε στο να ξεφορτωθείτε τα περιττά πράγματα που πιάνουν χώρο και «μπουκώνουν» το σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε εξασφαλίσει τον απαραίτητο χρόνο και θα πάρετε λογικές αποφάσεις χωρίς άγχος για το τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.
  2. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά για τη μετακόμιση: Πηγαίνετε σε ένα μαγαζί με εργαλεία σπιτιού και προμηθευτείτε ανθεκτικές σακούλες για να βάλετε αυτά που αποφασίσατε να μην κρατήσετε. Επίσης, σε περίπτωση που θα αναλάβετε να κάνετε μόνοι σας το πακετάρισμα και δεν θα το αναθέσετε στους ειδικούς επαγγελματίες, θα πρέπει να προμηθευτείτε κούτες για την μετακόμιση σας.
  3. Να είστε μεθοδικοί: Πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για ότι σας ανήκει! Σκεφτείτε με ψυχραιμία και λογική τα πάντα. Ποια ρούχα όντως σας πάνε και τα φοράτε, ή, ποιες οικιακές συσκευές όντως χρησιμοποιείτε. Οτιδήποτε δεν χρειάζεστε μπορείτε να τα δωρίσετε.
  4. Ξεκινήστε με τα ρούχα: Για ένα ολικό ξεκαθάρισμα ξεκινήστε με τα ρούχα. Βγάλτε όλα σας τα ρούχα από την ντουλάπα. Στη συνέχεια, πάρτε το κάθε ρούχο ξεχωριστά και δείτε, αν δεν σας κάνει ή δεν νιώθετε άνετα να το φοράτε ή δεν το έχετε βάλει για πολύ καιρό τότε βάλτε το σε μια σακούλα και δωρίστε το.
  5. Προχωρήστε στη κουζίνα: Μπορεί να έχετε ειδικά εργαλεία μαγειρικής τα οποία όμως δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ. Η μαγειρική είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα ασχολία όταν δεν χρειάζεται να κάνετε μια βαθιά βουτιά ανάμεσα σε όλα τα μαγειρικά σκεύη για να βρείτε αυτό που θέλετε. Δωρίστε αυτά που είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρησιμοποιείτε και ανακυκλώστε τα υπόλοιπα που είναι φθαρμένα.
  6. Βιβλία: Το πολύ καλό με τα βιβλία είναι ότι μπορούν να πουληθούν ή χαρισθούν εύκολα. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και κρατήστε τα βιβλία που έχετε διαβάσει ή έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία και τα υπόλοιπα χαρίστε τα ή πουλήστε τα. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στο χώρο σας.
  7. Χαρτικά: Οι άνθρωποι έχουμε το συνήθειο να κρατάμε άχρηστη χαρτούρα που δεν χρειαζόμαστε: Παλιοί λογαριασμοί, διαφημιστικά φυλλάδια, παλιά σημειωματάρια κτλ άχρηστα χαρτικά μπορούν να πεταχτούν και να μην πιάνουν άλλο χώρο.

γυναικα ευτχισμενη που τελειωσε η μετακομιση

Σχεδιάστε: Κάντε ένα πρόχειρο σχέδιο του καινούριου χώρου και «παίξτε» με τις επιλογές που έχετε ως προς την τοποθέτηση των επίπλων. Θυμηθείτε να σημειώσετε στο πλάνο που είναι τα παράθυρα ώστε να ξέρετε από πού θα μπαίνει το φώς. Εάν κάτι δεν λειτουργεί μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες της μετακόμισης του MyConstructor και θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία της μετακόμισης.

Κρατάτε λογαριασμό των εξόδων σας: Η αλήθεια είναι οτι είναι εύκολο να ξεχαστούμε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης και να ξεφύγουμε απο το προκαθορισμένο bugdet. Κρατήστε κάπου σημειωμένα όλα τα έξοδα που κάνετε για να γνωρίζετε τι ξοδεύετε.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα! Τελειώσατε! Σαν άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να γεμίσουμε έναν άδειο χώρο άμεσα. Αντισταθείτε στην παρόρμηση και σκεφτείτε καλά τι θα βάλετε στο καινούριο σας σπίτι. Σκεφτείτε ότι αυτός είναι ο χώρος που θα ζήσετε και έτσι θα πρέπει να τον σεβαστείτε και να μην “μπουκώσετε” το χώρο που θα ζείτε. Να έχετε πάντα στο νού σας ότι το σπίτι μας πρέπει να είναι εύκολο να συντηρηθεί και να κάνουμε αποσυμφόρηση του χάους πρίν ακόμα αυτό δημιουργηθεί.

Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες που θα αναλάβουν από την αρχή ως το τέλος την μετακόμιση μας και θα ξεγνοίασουμε! Μπείτε τώρα στη πλατφόρμα του MyConstructor και βρείτε τον μεταφορέα σας! 

 

7+3 Tips για να κάνετε οικονομία όταν κάνετε μετακόμιση!

7+3 Tips για να κάνετε οικονομία όταν κάνετε μετακόμιση Η μετακόμιση μπορεί να γίνει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μας: Καινούριο σπίτι και καινούρια αρχή. Μεγάλος ο ενθουσιασμός εν όψει της μετακόμισης! [...]

Τι συμβαίνει με την Τοποθέτηση Ταπετσαρίας τοίχου;

yes

Πώς να βάψετε το γραφείο για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας!

Πώς να βάψετε το γραφείο σας για να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας. Χρώματα και ψυχολογία σύμφωνα με την επιστήμη Σύμφωνα με τους επιστήμονες η επιλογή των χρωμάτων ενός χώρου επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία μας [...]

7 Τips για το Πώς να πακετάρετε τα πιάτα και τα γυάλινα για μια ασφαλή Μετακόμιση.

  Πώς να πακετάρετε πιάτα και γυάλινα για τη Μετακόμιση σας. Το να πακετάρετε τα πιάτα σας για τη Μετακόμιση μπορεί να γίνει περίπλοκο αν δεν έχετε τα κατάλληλα υλικά που χρειάζεται για την Μετακόμιση [...]

5 Tips για τη Μετακόμιση Γραφείου

 5 Tips για τη Μετακόμιση Γραφείου Η μετακόμιση γραφείου είναι συνήθως αποτέλεσμα επέκτασης κάποιας επιχείρησης ή ίσως απλά το τέλος ενοικίασης του χρησιμοποιηθέντος χώρου. Για όποιο λόγο και να γίνεται η μετακόμιση γραφείου είναι [...]

Kάντο όπως οι Επαγγελματίες!

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! Πώς να βάψεις το σπίτι σου μόνος σαν τους ειδικούς! Νιώθεις τη καλλιτεχνική σου πλευρά να σε καλεί? Απάντησε σε αυτό το κάλεσμα  και βάψε το σπίτι σου μόνος σου [...]

Ιανουάριος 2nd, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 7+3 Tips για να κάνετε οικονομία όταν κάνετε μετακόμιση!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!