Οι διακοσμητές μίλησαν: 7 πράγματα που δεν πρέπει να κρατάμε ποτέ στη κρεβατοκάμαρα μας.

Αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια διαβάστε το παρακάτω άρθρο.

γυναικα που κοιμάται ήρεμη επειδή έχει όμορφη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Η διακόσμηση κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να είναι ίσως και η πιο μεγάλη μας προτεραιότητα στη διακόσμηση. Η κρεβατοκάμαρα μας είναι το μέρος που πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να νιώθουμε ασφαλείς..τουλάχιστον στη θεωρία. Στην πραγματικότητα όμως είναι το πιο εύκολο πράγμα να γίνει το υπνοδωμάτιο μας ένα χάος με ρούχα, καλλυντικά, βιβλία και ότι άλλο μπορεί να φέρουμε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Άρα ποιο είναι το μυστικό για ένα ήσυχο και καθαρό υπνοδωμάτιο; Λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς στην οργάνωση και διακόσμηση κρεβατοκάμαρας είναι τα εξής 7 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στην διακόσμηση κρεβατοκάμαρας.

γυναίκα παίζει με το παιδί της σε όμορφη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

  1. Λογαριασμοί και λοιπή χαρτούρα.

Για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σας, όπου δηλαδή κοιμάστε, κρατήστε οτιδήποτε σχετικό με τη δουλειά ή γενικά της ζωής σας στο γραφείο εκτός του υπνοδωματίου. Το υπνοδωμάτιο μας και η διακόσμηση υπνοδωματίου πρέπει να προσδίδει ηρεμία και ασφάλεια.

  1. Τεχνολογία

Προσπαθήστε να κάνετε το δωμάτιο σας μια ζώνη χωρίς τεχνολογία. Όσο και να μην γίνεται άμεσα αντιληπτό οι οθόνες τηλεόρασης, λάπτοπ και υπολογιστών ενοχλούν και διαταράσσουν τον ύπνο μας. Οι οθόνες έχουν ακόμα και ανενεργές φωτάκια που έχουν αρνητικά αποτελέσματα στον ύπνο μας. Οι οθόνες και γενικά η τεχνολογία ανήκει στη κατηγορία δουλειάς και όπως προαναφέρθηκε η δουλειά δεν ανήκει στο υπνοδωμάτιο. Προσπαθήστε, λοιπόν, να κρατήσετε την τεχνολογία έξω και να μην χρησιμοποιείτε τίποτα με φως για τουλάχιστον μια ώρα πριν τον ύπνο.

3.    Συμφόρηση αντικειμένων δίπλα στο κρεβάτι μας

Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο μας τη βάση που ακουμπάμε στη κυριολεξία τα πάντα. Άδεια ποτήρια, λαστιχάκια, φορτιστές κτλ είναι μόνο μερικά από τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που θα βρούμε δίπλα στο κρεβάτι μας. Προσπαθήστε να γίνετε αδίστακτοι και να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δίπλα από το κρεβάτι σας. Φροντίστε να κάνετε τη διακόσμηση υπνοδωματίου έτσι ώστε να μην δημιουργείτε χάος εύκολα.

  1. Αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι

Οι ειδικοί της διακόσμησης κρεβατοκάμαρας μας είπαν ότι ένα μέρος που παραβλέπουμε συχνά είναι το κάτω μέρος του κρεβατιού. Οι περισσότεροι από μας τείνουμε να «μπουκώνουμε» το κάτω μέρος του κρεβατιού με πράγματα που δεν θέλουμε και έτσι δημιουργείτε χάος. Ωφέλιμο θα ήταν όταν θα πραγματοποιείτε τη διακόσμηση σπιτιού να προβλέψετε για το κάτω μέρος του κρεβατιού αποθηκευτικό χώρο μόνο για παρόμοια πράγματα, πχ για τα καλοκαιρινά ρούχα.

  1. Σωροί από ρούχα

Αν η μέρα μας ξεκινάει πολύ νωρίς τότε θα ήταν συνετό να διαλέγουμε από τη προηγούμενη τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας. Αν κάτι τέτοιο μας γίνει συνήθεια τότε θα μπορέσουμε να ελέγχουμε καλύτερα την οργάνωση των ρούχων μας και δεν θα συσσωρεύεται χάος. Για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ψυχική μας ηρεμία. Αν απαραίτητα χρειάζεται αφήστε μόνο λίγα στη καρέκλα και τα υπόλοιπα στον αποθηκευτικό χώρο που πρέπει.

  1. Αχρείαστα καλλυντικά και λοιπά

Ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός τείνει να συσσωρεύει πολλά αχρείαστα αντικείμενα και καλλυντικά στο υπνοδωμάτιο  με αποτέλεσμα να δημιουργείτε χάος στο υπνοδωμάτιο. Γενικά, όλοι μας έχουμε τη τάση να μαζεύουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε μέσα στο σπίτι μας. Χρήσιμο θα ήταν για όλους μας κάποια στιγμή να κάνουμε μια «εξερεύνηση» σε όλα μας τα πράγματα και να ξεφορτωθούμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσουμε και χρόνο και χρήμα.

  1. Βιβλία

Εκτός από ένα δύο που διαβάζουμε αυτή τη στιγμή, τα υπόλοιπα βιβλία μας πρέπει να παραμένουν έξω από το υπνοδωμάτιο. Μια καλή ρουτίνα για να κρατάμε το χώρο καθαρό είναι όταν τελειώνουμε με ένα βιβλίο να το επιστρέφουμε στη θέση του, έτσι δεν θα δημιουργείτε χάος στο υπνοδωμάτιο.

Πως να καθαρίσεις το στρώμα σου;

Καθαρισμός Στρωμάτων: Πως να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου; Εύκολες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! Το κρεβάτι μας αποτελεί τη μικρή φωλιά μας στο σπίτι. Το χώρο που [...]

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά;

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά; Διαχρονικά λαμπερά μάρμαρα! Το μάρμαρο αποτελεί υλικό που εκτιμάται πολλά χρόνια τόσο για την αισθητική του όσο και για την αντοχή του. [...]

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου;

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου; Μάθε τις κύριες αιτίες και τι μπορείς να κάνεις! Το ψυγείο σε κάθε σπίτι αποτελεί συσκευή πρώτης ανάγκης αφου στηριζόμαστε στη λειτουργία της [...]

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ιδέες για να ξεχωρίσετε φέτος τα Χριστούγενννα! Διακοσμήστε το τραπέζι σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα. Τα χριστούγεννα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και ενώ η κατάσταση φαίνεται [...]

Μάρτιος 1st, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι διακοσμητές μίλησαν: 7 πράγματα που δεν πρέπει να κρατάμε ποτέ στη κρεβατοκάμαρα μας.

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!