Οι διακοσμητές μίλησαν: 7 πράγματα που δεν πρέπει να κρατάμε ποτέ στη κρεβατοκάμαρα μας.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια διαβάστε το παρακάτω άρθρο.

Η διακόσμηση κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να είναι ίσως και η πιο μεγάλη μας προτεραιότητα στη διακόσμηση. Η κρεβατοκάμαρα μας είναι το μέρος που πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να νιώθουμε ασφαλείς...τουλάχιστον στη θεωρία. Στην πραγματικότητα όμως είναι το πιο εύκολο πράγμα να γίνει το υπνοδωμάτιο μας ένα χάος με ρούχα, καλλυντικά, βιβλία και ότι άλλο μπορεί να φέρουμε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Άρα ποιο είναι το μυστικό για ένα ήσυχο και καθαρό υπνοδωμάτιο; Λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς στην οργάνωση και διακόσμηση κρεβατοκάμαρας είναι τα εξής 7 πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στην διακόσμηση κρεβατοκάμαρας.


1. Λογαριασμοί και λοιπή χαρτούρα.

Για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σας, όπου δηλαδή κοιμάστε, κρατήστε οτιδήποτε σχετικό με τη δουλειά ή γενικά της ζωής σας στο γραφείο εκτός του υπνοδωματίου. Το υπνοδωμάτιο μας και η διακόσμηση υπνοδωματίου πρέπει να προσδίδει ηρεμία και ασφάλεια.


2. Τεχνολογία

Προσπαθήστε να κάνετε το δωμάτιο σας μια ζώνη χωρίς τεχνολογία. Όσο και να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό οι οθόνες τηλεόρασης, λάπτοπ και υπολογιστών ενοχλούν και διαταράσσουν τον ύπνο μας. Οι οθόνες ,ακόμα και ανενεργές, έχουν  φωτάκια που δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα στον ύπνο μας. Οι οθόνες και γενικά η τεχνολογία ανήκει στη κατηγορία 'δουλειά' και όπως προαναφέρθηκε, η δουλειά δεν ανήκει στο υπνοδωμάτιο. Προσπαθήστε, λοιπόν, να κρατήσετε την τεχνολογία έξω και να μην χρησιμοποιείτε τίποτα με φως για τουλάχιστον μια ώρα πριν τον ύπνο.


3. Συμφόρηση αντικειμένων δίπλα στο κρεβάτι μας

Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κάνουμε το κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο μας τη βάση που ακουμπάμε στη κυριολεξία τα πάντα. Άδεια ποτήρια, λαστιχάκια, φορτιστές είναι μόνο μερικά από τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που θα βρούμε δίπλα στο κρεβάτι μας. Προσπαθήστε να γίνετε αδίστακτοι και να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δίπλα από το κρεβάτι σας. Φροντίστε να κάνετε τη διακόσμηση υπνοδωματίου έτσι ώστε να μη δημιουργείτε χάος εύκολα.


4. Αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι

Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές κρεβατοκάμαρας μας είπαν ότι ένα μέρος που παραβλέπουμε συχνά είναι το κάτω μέρος του κρεβατιού. Οι περισσότεροι από μας τείνουμε να «μπουκώνουμε» το κάτω μέρος του κρεβατιού με πράγματα που δεν θέλουμε και έτσι δημιουργείται χάος. Ωφέλιμο θα ήταν όταν θα πραγματοποιείτε τη διακόσμηση σπιτιού να προβλέψετε για το κάτω μέρος του κρεβατιού αποθηκευτικό χώρο μόνο για παρόμοια πράγματα, πχ για τα καλοκαιρινά ρούχα.


5. Σωροί από ρούχα

Αν η μέρα μας ξεκινάει πολύ νωρίς τότε θα ήταν συνετό να διαλέγουμε από τη προηγούμενη τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας. Αν κάτι τέτοιο μας γίνει συνήθεια τότε θα μπορέσουμε να ελέγχουμε καλύτερα την οργάνωση των ρούχων μας και δεν θα συσσωρεύεται χάος. Για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ψυχική μας ηρεμία. Αν απαραίτητα χρειάζεται αφήστε μόνο λίγα στη καρέκλα και τα υπόλοιπα στον αποθηκευτικό χώρο που πρέπει.


6. Αχρείαστα καλλυντικά και λοιπά

Ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός τείνει να συσσωρεύει πολλά αχρείαστα αντικείμενα και καλλυντικά στο υπνοδωμάτιο  με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος στο υπνοδωμάτιο. Γενικά, όλοι μας έχουμε τη τάση να μαζεύουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε μέσα στο σπίτι μας. Χρήσιμο θα ήταν για όλους μας κάποια στιγμή να κάνουμε μια «εξερεύνηση» σε όλα μας τα πράγματα και να ξεφορτωθούμε ότι δεν χρειαζόμαστε. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσουμε και χρόνο και χρήμα.


7. Βιβλία

Εκτός από ένα δύο που διαβάζουμε αυτή τη στιγμή, τα υπόλοιπα βιβλία μας πρέπει να παραμένουν έξω από το υπνοδωμάτιο. Μια καλή ρουτίνα για να κρατάμε το χώρο καθαρό είναι όταν τελειώνουμε με ένα βιβλίο να το επιστρέφουμε στη θέση του, έτσι δεν θα δημιουργείτε χάος στο υπνοδωμάτιο.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα