5 Σημεία Προσοχής σε κάθε Μπάνιο

καθαρισμα μπάνιου

Ο χώρος του μπάνιου είναι πραγματικά ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους που πρέπει να αφιερώσουμε μεγάλη ενέργεια στο καθάρισμα του. Όχι μόνο γιατί το χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι συνέχεια αλλά σίγουρα είναι ένας χώρος που θα χρησιμοποιήσουν και οι καλεσμένοι μας.

Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερα πράγματα έχουμε στους πάγκους του μπάνιου μας τόσο πιο πολύ ώρα θα μας πάρει.

  1. Καθρέπτες: οι καθρέπτες μας για να δείχνουν καθαροί θα πρέπει να μην έχουν κανένα σημάδι πάνω. Αν έχουν κάποιο σημάδι δεν θα δείχνουν καθαροί. Ο καθρέπτης μας θα παραμείνει πιο καθαρός αν όντως καθαριστεί καλά. Μια καλή λύση για το καθάρισμα είναι να χρησιμοποιήσουμε ξύδι και νερό για να αφαιρέσουμε κάθε υπόλειμμα από άλλα καθαριστικά.
  2. Λεκάνη: Σιγουρευτείτε ότι καθαρίσατε καλά όλα τα μέρη της λεκάνης αλλά και πίσω από τη λεκάνη. Δυστυχώς όλη η λεκάνη πρέπει να γίνει με το χέρι γιατί με τη σφουγγαρίστρα δεν θα φτάσουμε καλά όλα τα μέρη.
  3. Εξαρτήματα: Μην παραλείψετε το καθάρισμα των έξτρα. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το καθάρισμα της βάσης του χαρτιού, τις βάσεις των πετσετών και το κουρτινόξυλο. Επίσης, μη παραλείψετε τα σιφόνια.
  4. Τοίχους: Πολλοί έχουμε στους τοίχους μας σημάδια από νερό που τινάζεται όταν πλένουμε τα χέρια μας. Δείτε αν χρειάζεται καθάρισμα γύρω από τη περιοχή της πετσέτας που σκουπίζουμε τα χέρια μας αλλά και γύρω από τη λεκάνη.
  5. Μπανιέρα: Αφαιρέστε τα πάντα από μέσα από τη μπανιέρα. Ξεκινήστε με το γύρω γύρω της μπανιέρας. Οι τοίχοι από πάνω και γύρω από τη μπανιέρα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθαρίσουμε. Αν τα πλακάκια και οι ενώσεις τους είναι βρώμικες χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό για τα πλακάκια και μια βούρτσα. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω. Απλώστε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις στο εσωτερικό της μπανιέρας. Με ένα βουρτσάκι καθαρίστε τα υπολείμματα σαπουνιού. Αφότου τελειώσετε καθαρίστε τα πάντα άλλη μια φορά. Απολαύστε την πεντακάθαρη μπανιέρα σας!

Aπόλυτος Οδηγός Οργάνωσης της κουζίνας: Πώς να οργανώσετε τη κουζίνα σας σε 12 απλά Βήματα

Aπόλυτος Οδηγός Οργάνωσης της κουζίνας      Πώς να οργανώσετε τη κουζίνα σας σε 12 απλά Βήματα «Όλα έχουν πάντα την θέση τους» είναι κάτι που [...]

6 Πράγματα που δεν πρέπει να καθαρίζουμε ποτέ με ξύδι.

 Τι δεν πρέπει να καθαρίζουμε ποτέ με ξύδι.   Το ξύδι είναι αδιαμφισβήτητα από τα καλύτερα καθαριστικά. Οι καθαριστικές του ιδιότητες είναι θαυματουργές. Το [...]

3+1 Καθαριστικά που δεν πρέπει να αναμειγνύουμε ποτέ μεταξύ τους.

  3+1 Kαθαριστικά που δεν πρέπει να αναμείξουμε ποτέ μεταξύ τους. Οι ειδικοί της καθαριότητας μας συμβουλεύουν για το ποια καθαριστικά δεν θα πρέπει [...]

Νοέμβριος 7th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 5 Σημεία Προσοχής σε κάθε Μπάνιο

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!