ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις AΘήνα και αποφράξεις σε όλη την Αττική σε 15′ στην πόρτα σας!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Οι καλύτεροι επαγγελματίες της περιοχής σας άμεσα στον χώρο σας

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Αποφράξεις

Αναμφισβήτητα, ένα από τα θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα μας είναι αυτό των αποφράξεων. Με άλλα λόγια, η σωστή λειτουργία των συστημάτων στον χώρο μας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την όσο τον δυνατόν καλύτερη καθημερινή μας άνεση και εξυπηρέτηση. Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν, που όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προβλήματα που αφορούν το θέμα των αποφράξεων – αποχετεύσεων. Αναντίρρητα, για την όσο τον δυνατόν αμεσότερη επίλυση τέτοιων θεμάτων οφείλουμε να είμαστε πληροφορημένοι σχετικά με κάποια βασικά κριτήρια τα οποία θα πρέπει να εντοπίσουμε στο εκάστοτε συνεργείο πριν προβούμε στην επιλογή του.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή συνεργείου αποφράξεων

Αρχικά, ένα συνεργείο επανδρωμένο με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς ξεχωρίζει για το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά του. Ειδικότερα, ένα συνεργείο αποφράξεων οφείλει να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε προβλήματος και με σωστή διαχείριση να προχωρά στην επίλυση του άμεσα και έξυπνα, δίχως αναμονή οποιαδήποτε στιγμή κρίνεται αναγκαίο. Αυτό σημαίνει, πως πρωταρχικό μέλημα του θα πρέπει να είναι η άμεση εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος των εργασιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Πέραν των παραπάνω, η διαδικασία της απόφραξης είναι αλληλένδετη με τον καθαρισμό ή την συντήρηση της αποχέτευσης, ώστε να υφίσταται σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, χωρίς κανένα φόβο δημιουργίας ίδιων ή νέων προβλημάτων

Στη συνέχεια, εξίσου σημαντική κρίνεται η ανταπόκριση του σε οποιαδήποτε ανάγκη με την αντιμετώπιση δύσκολων περιπτώσεων, μπλοκαρισμένων δηλαδή κεντρικών αποχετεύσεων που μπορεί να είναι στο κέντρο της πόλης. Στις περιπτώσεις αυτές, η εκτέλεση των εργασιών θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία οχημάτων και να δημιουργείται γενικότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αναμφιβόλως, ένα άρτια καταρτισμένο συνεργείο δεν νοείται χωρίς τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του με τεχνικά μέσα προηγμένης τεχνολογίας. Ειδικότερα, πρόκειται για υδροπιεστικά μηχανήματα νερού, αποφρακτικά οχήματα, κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών καθώς και ολόκληρο στόλο φορτηγών για καλύτερη και γρηγορότετη εξυπηρέτηση.

Αίτια αποφράξεων

Αρχικά, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός πως ο ρόλος των σωλήνων είναι καθοριστικός για την δημιουργία προβλήματος. Συγκεκριμένα, χαλασμένοι και ταλαιπωρημένοι σωλήνες, οι οποίοι δεν έχουν συντηρηθεί καταλλήλως συναντώνται σε παλιές οικοδομές, προκαλώντας δυσλειτουργίες τόσο μικρότερης όσο και μεγαλύτερης σημασίας επηρεάζοντας γενικότερα την εκάστοτε οικοδομή.
Στη συνέχεια, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως πέραν των σωληνώσεων υπάρχουν ποικίλα αίτια τα οποία κρίνονται εξίσου σημαντικά. Ειδικότερα, πολλές είναι οι φορές που εντοπίζουμε συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας καθώς και τριχών στον νιπτήρα το μπάνιου ή της μπανιέρας, ενώ πολύ σύνηθες είναι το βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας. Επίσης, άλλη πιθανή αιτία φραγής των αποχετεύσεων μπορεί να είναι πέτρες, απομεινάρια δομικών υλικών, άλατα που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με την πάροδο του χρόνου.
Παράλληλα, έχει παρατηρηθεί πως οι συνεχείς βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα μιας περιοχής ελλοχεύουν κινδύνους για σοβαρότερα προβλήματα. Με άλλα λόγια, οι μεγάλες πλημμύρες, οι οποίες είναι συχνό φαινόμενο δημιουργούν στατικότητα των κτηρίων και συμβάλλουν καθοριστικά στη φθορά των υλικών μια πολυκατοικίας. Ακόμη, θα πρέπει να σημειωθεί πως η συσσώρευση σκουπιδιών και λυμάτων στους δρόμους και τα κεντρικά φρεάτια αποτελούν κύρια αίτια των συγκεκριμένων προβλημάτων. Πέραν αυτών, θα πρέπει να αναφερθεί πως πολλές είναι οι φορές που οικοδόμοι και τεχνικοί απέτυχαν όσον αφορά στη σύνδεση με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης προκαλώντας μείζονα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται μόνο σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες συνεργείου για αποφράξεις.

Βασικές αρχές διαδικασιών απόφραξης

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως ένα εξειδικευμένο συνεργείο με έμπειρους τεχνικούς οφείλει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο βηματισμό πριν προβεί στην αποκατάσταση του προβλήματος. Με άλλα λόγια, πρωταρχικό μέλημα του θα πρέπει να είναι ο ακριβής εντοπισμός και η πηγή του προβλήματος, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον επανεμφάνισης του. Στη συνέχεια, ακολουθεί η λεπτομερής εξήγηση των εργασιών και η αποσαφήνιση οποιωνδήποτε αποριών σχετικών με την διαδικασία που έπεται, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Ύστερα, από την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω ακολουθεί η έναρξη των εργασιών με πλήρη προσοχή και σωστό σχεδιασμό.

Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας! Διεκπεραιώνουμε κάθε απόφραξη άμεσα και οικονομικά

Απόφραξη Νιπτήρα από

20€

Απόφραξη Λεκάνης από

40€

Απόφραξη Κεντρικής Αποχέτευσης από

50€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Ήρθε άμεσα στον χώρο μας.

Ελένη Ι.

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας ο κ Χονδροθανάση. Σε 20 λεπτά είχε έρθει και προλάβαμε τα χειρότερα!

Θεοδώρα Μ.

Παραλίγο να πλημμυρίσουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί. Άμεση εξηπηρέτηση!

Κωνσταντίνος Τ.

Γρήγορος και αποτελεσματικός!

Νίκος Μακρής

Απόφραξη νεροχύτη. Το πρόβλημα ήταν μεγαλό ευτυχώς όλα πήγαν καλα.

Ελευθερία Μ.

Είμαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Αντιμετοπίζω συχνά πρόβλημα με την αποχέτευση. Η εξηπηρέτηση είναι πάντα άμεση ευχαριστώ.

Ανδρέας Φ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Αποφράξεις ανά περίπτωση

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε χώρο, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών

  • Απόφραξη κάθετης κουζίνας : Πολλές είναι οι φορές που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει στην περιοχή της κουζίνας μιας και πρόκειται για χώρο που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η συσσώρευση τροφίμων μπορεί να προκαλέσει βούλωμα των σωληνώσεων. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αποφεύγοντας τα λίπη, τα λάδια, το κατακάθι του καφέ κ.α. τέτοια απορρίμματα τα οποία πρόκειται να φράξουν το σύστημα των σωληνώσεων. Στην απόφραξη της κουζίνας συμπεριλαμβάνεται και η απόφραξη του νεροχύτη, περιοχή η οποία βουλώνει πολύ συχνά λόγω λίπους που δημιουργείται και προσκολλάται στην συγκεκριμένη περιοχή.

  • Απόφραξη κάθετης τουαλέτας : Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η σωστή χρήση του αποχετευτικού συστήματος. Στις περιπτώσεις λοιπόν, που παρουσιάζεται πρόβλημα στο σύστημα της τουαλέτας θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν έχετε ρίξει χαρτιά διαφόρων ειδών ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που μπορεί να φράξει το σύστημα. Η αποφυγή λοιπόν όλων των παραπάνω κρίνεται αναγκαία για την αποφυγή προβλημάτων. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί και η περίπτωση που δημιουργείται φράγμα στην περιοχή της μπανιέρας όπως και στην περιοχή του νιπτήρα από συσσώρευση διαφόρων σαπουνιών λόγω καθημερινής χρήσης.

  • Απόφραξη υδρορροής : Είναι γεγονός πως για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του οικιακού μας χώρου θα πρέπει να φροντίζουμε την διατήρηση καθαρών υδρορροών απαλλαγμένων από φύλλα, χώματα και άλλα αντικείμενα. Το φράξιμο των υδρορροών μπορεί να γίνει η πηγή ποικίλων προβλημάτων για όλους τους χώρους του οίκου μας.

  • Απόφραξη σιφονιού :H καθημερινή χρήση του μπάνιου μπορεί να προκαλέσει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα την ανάγκη αποκατάστασης ή συντήρησης της περιοχής του σιφωνιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει να βγαίνουν νερά από το σιφόνι στο δάπεδο του μπάνιου ενώ χρησιμοποιούμε τον νιπτήρα.

  • Απόφραξη φρεατίου : Πολλές είναι οι φορές που έχουμε παρατηρήσει μια δυσκολία στο να αποβληθούν τα λύματα καθώς και στο άδειασμα της λεκάνης ή της μπανιέρας σε συνδυασμό με μια άσχημη μυρωδιά. Στις περιπτώσεις αυτές πρόκειται για πρόβλημα στην περιοχή των σωληνώσεων, το οποίο παρεμποδίζει την αποβολή των λυμάτων από τον χώρο μας.

Συνοψίζοντας τα όσα προαναφέρθηκαν, μετά την παρουσίαση των παραπάνω εργασιών, των αιτιών και των διαδικασιών γύρω από το θέμα των αποφράξεων προβλέπεται η ορθή επιλογή συνεργείου το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές εκάστοτε ανάγκες. Στο myConstructor πεπειραμένοι επαγγελματίες πραγματοποιούν επιτυχημένες εργασίες αξιόπιστα και έξυπνα. Μια έρευνα αγοράς αρκεί για να διαπιστωθεί και ύστερα να επιλεγεί το κατάλληλο συνεργείο.

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!