ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αποφράξεις αποχετεύσεων, λεκάνης, νιπτήρα, νεροχύτη. Αποφράξεις Πειραιά άμεσα στον χώρο σας!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Οι καλύτεροι επαγγελματίες της Γλυφάδας άμεσα στον χώρο σας

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Αποφράξεις ανά περίπτωση

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε χώρο, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών

  • Απόφραξη κουζίνας: Πολλές είναι οι φορές που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει στην περιοχή της κουζίνας μιας και πρόκειται για χώρο που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως η συσσώρευση τροφίμων μπορεί να προκαλέσει βούλωμα των σωληνώσεων. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αποφεύγοντας τα λίπη, τα λάδια, το κατακάθι του καφέ κ.α. τέτοια απορρίμματα τα οποία πρόκειται να φράξουν το σύστημα των σωληνώσεων. Στην απόφραξη της κουζίνας συμπεριλαμβάνεται και η απόφραξη του νεροχύτη, περιοχή η οποία βουλώνει πολύ συχνά λόγω λίπους που δημιουργείται και προσκολλάται στην συγκεκριμένη περιοχή.

  • Απόφραξη λεκάνης:Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η σωστή χρήση του αποχετευτικού συστήματος. Στις περιπτώσεις λοιπόν, που παρουσιάζεται πρόβλημα στο σύστημα της τουαλέτας θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν έχετε ρίξει χαρτιά διαφόρων ειδών ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που μπορεί να φράξει το σύστημα. Η αποφυγή λοιπόν όλων των παραπάνω κρίνεται αναγκαία για την αποφυγή προβλημάτων. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί και η περίπτωση που δημιουργείται φράγμα στην περιοχή της μπανιέρας όπως και στην περιοχή του νιπτήρα από συσσώρευση διαφόρων σαπουνιών λόγω καθημερινής χρήσης.

  • Απόφραξη υδρορροής: Είναι γεγονός πως για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του οικιακού μας χώρου θα πρέπει να φροντίζουμε την διατήρηση καθαρών υδρορροών απαλλαγμένων από φύλλα, χώματα και άλλα αντικείμενα. Το φράξιμο των υδρορροών μπορεί να γίνει η πηγή ποικίλων προβλημάτων για όλους τους χώρους του οίκου μας.

  • Απόφραξη σιφονιού: H καθημερινή χρήση του μπάνιου μπορεί να προκαλέσει σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα την ανάγκη αποκατάστασης ή συντήρησης της περιοχής του σιφωνιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει να βγαίνουν νερά από το σιφόνι στο δάπεδο του μπάνιου ενώ χρησιμοποιούμε τον νιπτήρα.

  • Απόφραξη φρεατίου: Πολλές είναι οι φορές που έχουμε παρατηρήσει μια δυσκολία στο να αποβληθούν τα λύματα καθώς και στο άδειασμα της λεκάνης ή της μπανιέρας σε συνδυασμό με μια άσχημη μυρωδιά. Στις περιπτώσεις αυτές πρόκειται για πρόβλημα στην περιοχή των σωληνώσεων, το οποίο παρεμποδίζει την αποβολή των λυμάτων από τον χώρο μας

Συνοψίζοντας τα όσα προαναφέρθηκαν, μετά την παρουσίαση των παραπάνω εργασιών, των αιτιών και των διαδικασιών γύρω από το θέμα των αποφράξεων προβλέπεται η ορθή επιλογή συνεργείου το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές εκάστοτε ανάγκες. Στο myConstructor πεπειραμένοι επαγγελματίες πραγματοποιούν επιτυχημένες εργασίες αξιόπιστα και έξυπνα. Μια έρευνα αγοράς αρκεί για να διαπιστωθεί και ύστερα να επιλεγεί το κατάλληλο συνεργείο.

Τα συνεργεία απόφραξης της περιοχής σας άμεσα στην πόρτα σας

Συχνά συναντάται το φαινόμενο των βουλωμένων φρεατίων, αγωγών ακόμα και ολόκληρων αποχετεύσεων. Είναι μια από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργεί λειτουργικά και μη προβλήματα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Αυτές τις στιγμές είναι που χρειάζεστε άμεσα ένα συνεργείο αποφράξεων που να βρίσκεται στην περιοχή σας και να σας παρέχει άμεσο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Τα προβλήματα αφορούν από την απόφραξη ενός νιπτήρα που είναι ένα λιγότερο λειτουργικό πρόβλημα μέχρι την απόφραξη ενός κεντρικού αγωγού μιας πολυκατοικίας.

Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας! Διεκπεραιώνουμε κάθε απόφραξη άμεσα και οικονομικά

Απόφραξη Νιπτήρα από

20€

Απόφραξη Λεκάνης από

40€

Απόφραξη Κεντρικής Αποχέτευσης από

50€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!

Άρης Μ.

Πολύ ικανοποιημένος από τον κ. Χονδροθανάση. Σε 15' είχε έρθει!

Πέτρος Β.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Αν δεν ήταν τόσο άμεσοι θα είχαμε πάθει μεγάλη ζημιά..

Αλεξάνδρα Τ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Ιανουάριος 25th, 2017|Αποφράξεις|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!