Πάνω από 200.000 ραντεβού και συνεχίζουμε

Σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!
Πολύ ικανοποιημένος από τον κ. Χονδροθανάση. Σε 15' είχε έρθει!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Αν δεν ήταν τόσο άμεσοι θα είχαμε πάθει μεγάλη ζημιά..

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.6
(13 Αξιολογήσεις)

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Γεώργιος
Σέμα

4.6

(13 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(30 Αξιολογήσεις)

Αποφράξεις στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Card image cap
Λεντιάν
Ζυκάι

4.7

(30 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Αποφράξεις στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ
4.7
(32 Αξιολογήσεις)

Δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις για υδραυλικές εργασίες σε οικονομική τιμή.

Card image cap
Βασίλης
Μαντζουράνης

4.7

(32 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλο το νομό ΑΤΤΙΚΗΣ

Δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις για υδραυλικές εργασίες σε οικονομική τιμή.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Επισκευή σε Καζανάκι
Αποφράξεις
Επίσκεψη για Μικροβλάβη
Συντήρηση Hλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
Τοποθέτηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα 160lt
Έχετε Ερωτήσεις;

Πως θα προχωρήσετε σε ξεβουλωμα νεροχύτη μόνοι σας;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Βούλωσε ο νεροχύτης μου. Τι να κάνω;

Ένας βουλωμένος νεροχύτης δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά μπορεί να είναι αρκετά προβληματικός όσο ακούγεται! 

Ίσως γράσο, λίπος και υπολείμματα τροφών μπορεί να είναι παγιδευμένα στους σωλήνες που μπορεί να συσσωρεύονται με το χρόνο και να προκαλούν “ξαφνικά” ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τα εργαλεία για ξεβούλωμα νεροχύτη που θα χρειαστείτε είναι:

 • Έναν κουβά ή κάποιο άλλο σκεύος για να βάλετε τα νερά.
 • Προϊόντα αποσυμπίεσης της αποχέτευσης (χημικά σκευάσματα).
 • Ένα έμβολο για νεροχύτες.
 • Ένα τρυπάνι νεροχύτη ή ένα κομμάτι σύρμα.
 • Ένα κομμάτι ύφασμα-πανί.

Ξεβούλωμα νεροχύτη με Χημικά ή Φυσικά Σκευάσματα

Αν μπορείτε, αδειάστε όσο νερό μπορείτε από τον νεροχύτη με ένα τηγάνι, μια κούπα ή όποιο άλλο μαγειρικό σκεύος σας βολεύει θα σας φανούν χρήσιμα. Αδειάστε το νερό στο δρόμο ή μπορείτε ακόμα να ποτίσετε τα λουλούδια.

Μόλις ο νεροχύτης είναι σχεδόν άδειος, ρίξτε λίγη καυστική σόδα ή κάποιο χημικό προιόν απόφραξης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για ξεβούλωμα νεροχύτη που αναγράφονται στη συσκευασία προσεκτικά. Μια καλή ιδέα είναι να μείνει το προιόν όσο πιο πολύ γίνεται στην αποχέτευση, οπότε μπορείτε να το ρίξετε πριν πάτε για ύπνο ή πριν φύγετε για τη δουλειά το πρωί.

Ξεβούλωμα Νεροχύτη με Έμβολο

Ένας άλλος τρόπος ξεβούλωμα νεροχύτη είναι το έμβολο. Τοποθετήστε το πώμα του εμβόλου πάνω από την απόληξη του νεροχύτη. Μετά τυλίξτε μέχρι τη μέση του ανοίγματος υπερχείλισης με ένα υγρό πανί και κρατήστε το στη θέση του, μην το ρίξετε!

Έπειτα, απλώς ανεβοκατεβάστε το έμβολο και ελέγχετε περιοδικά αν το νερό επανέρχεται στη φυσιολογική του ροή. Αν το νερό αρχίσει να τρέχει ξανά, περιμένετε μέχρι να αποφράξει τελείως το σύστημα και ρίξτε μικρή ποσότητα από τα σκευάσματα απόφραξης που προαναφέρθηκαν.

Αυτό θα διαλύσει ή θα διαβρώσει οποιοδήποτε υπόλειμμα αν δεν καταφέρατε να τα απομακρύνετε με το έμβολο.

Ξεβούλωμα Νεροχύτη Ζεσταίνοντας τη Φραγή

Αυτή η συμβουλή πιάνει σε ορισμένες περιπτώσεις που σχετίζονται με λίπος ή γράσο. Το γράσο δημιουργεί φράγματα στους σωλήνες επειδή σκληραίνει μέσα στο σύστημα αποχέτευσης αφού μαζεύει υπολείμματα. Για να λύσετε το πρόβλημα, απλώς ζεστάνετε το εξωτερικό του σωλήνα με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. 

Για να πετύχει το ξεβούλωμα νεροχύτη με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να έχετε μια γενική εικόνα για το που βρίσκεται η ζημιά για να δουλέψει. 

Προσοχή!!! Μην χρησιμοποιήσετε φλόγα για να ζεστάνετε τον σωλήνα.

Αφαιρέστε Χειροκίνητα την Αίτια του Βουλωμένου Σωλήνα

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν τη δουλειά ενός επαγγελματία υδραυλικού που γνωρίζει από αποφράξεις αλλά είναι τελείως εντός των ικανοτήτων σας.

 • Τοποθετήστε ένα κουβά ή μια λεκάνη κάτω από το νεροχύτη.
 • Αφαιρέστε την “παγίδα” – είναι ο ημικυκλικός σωλήνας που βρίσκεται κάτω από το νεροχύτη.
 • Ρίχτε μια ματιά μέσα - είναι μπλοκαρισμένος; Καθαρίστε καλά όλα τα υπολείμματα που θα βρείτε.
 • Αν δεν είναι μπλοκαρισμένος, το πρόβλημα είναι πιο κάτω από την “παγίδα”. Τοποθετήστε προσεχτικά το τρυπάνι νεροχύτη ή το κομμάτι σύρμα μέσα στο σωλήνα στη συνέχεια της “παγίδας” και περιστρέψτε το αργά. Αυτό θα σπάσει το “φράγμα” και θα κάνει το νερό να ρέει κανονικά και πάλι.

Γιατί να επιλέξω Υδραβλικό από το MyConstructor;

Όταν ψάχνετε υδραβλικό άμεσα, η καλύτερη λύση είναι το MyConstructor! Γιατί; 

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με κορυφαίους υδραβλικούς οι οιποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν και να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Οι υδραβλικοί μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν τις καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στην αγορά, στις πιο χαμηλες τιμές!

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online, σε λίγα μόλις βήματα, επιλέγοντας τον επαγγελματία, την ώρα και την ημέρα που σας εξυπηρετεί ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα κλείσουν το ραντεβού για εσάς!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές

Αποφράξεις Αθήνα Ανά Περίπτωση

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε χώρο, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών στην περιοχή της Αθήνας και όλης της Αττικής.

Χαλασμένοι και Φθαρμένοι Σωλήνες

Οι χαλασμένοι και οι φθαρμένοι σωλήνες που συναντάμε σε παλιές οικοδομές στην Αθήνα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες φραγής των αποχετεύσεων.

Οι ταλαιπωρημένοι σωλήνες, είτε δημιουργούν πρόβλημα τοπικά σε διαμερίσματα και γραφεία, είτε δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα στο κεντρικό σύστημα αποχέτευσης που επηρεάζει γενικότερα την οικοδομή ή ακόμα και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση! Πρέπει να ελέγχουμε τους σωλήνες μας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο!

Βλάβες στο Αποχετευτικό Σύστημα μιας Πολυκατοικίας

Οι συνεχείς βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα μιας πολυκατοικίας ή μιας περιοχής είναι πιθανός κίνδυνος για μελλοντικά σοβαρότερα προβλήματα.

Τέτοια προβλήματα και βλάβες δημιουργούν οι μεγάλες πλημμύρες που είναι συχνό φαινόμενο στην Αθήνα και ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές, όπως τα βόρεια και τα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας.

Οι πλημμύρες και τα στάσιμα νερά δημιουργούν συχνά προβλήματα στη στατικότητα του κτηρίου και παίζουν σημαντικό ρόλο στη φθορά των υλικών μιας πολυκατοικίας.

Βλάβες στο Σύστημα Αποχέτευσης

Οι βλάβες στο σύστημα αποχέτευσης δεν δημιουργούνται μόνο από την απροσεξία των κατοίκων, αλλά και από την κακή και την ελλιπή συντήρηση των σωλήνων.

Η συσσώρευση σκουπιδιών και λυμάτων στους δρόμους και τα κεντρικά φρεάτια, καθώς και οι κακοτεχνίες κάποιων οικοδομών στη σύνδεση με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, προκαλούν μεγάλα προβλήματα που χρειάζονται την επέμβαση ειδικού και έμπειρου συνεργείου για αποφράξεις.

Λοιποί Λόγοι

Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής αιτία της φραγής της αποχέτευσης και των σωληνώσεων της.

Κάποια αίτια ενδεικτικά και τα οποία γνωρίζουμε από την πείρα των συνεργείων είναι:
 • H συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας.
 • Η συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή της μπανιέρας.
 • Βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας.
 • Οι χαλασμένοι ή σκουριασμένοι σωλήνες.


Επίσης, καλό είναι να ελέγχονται συχνά τα φρεάτια αλλά και τα σιφόνια των εξωτερικών χώρων, όπως της ταράτσας ή του μπαλκονιού.

Άλλα αίτια φραγής των αποχετεύσεων μπορεί να είναι πέτρες, απομεινάρια δομικών υλικών, άλατα που μπορεί να συγκεντρώνονται με την πάροδο του χρόνου κλπ.
Responsive image

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Κλείσε το ραντεβού σου για Αποφράξεις Αθήνα online!
Brands που μας εμπιστευονται