ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Βρες τον κατάλληλο ψυκτικό για απεγκατάσταση κλιματιστικού σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Ενημερώσου για την ορθή διαδικασία και το κόστος απεγκατάστασης κλιματιστικού!

Κλείσε Ραντεβού online στην καλύτερη τιμή!

Ότι πρέπει να γνωρίζεις για την απεγκατάσταση κλιματιστικού

Σχετικά με την απεγκατάσταση του κλιματιστικού το πιο συνετό είναι να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυκτικό για την σωστή διαδικασία είτε θέλετε να μεταφέρετε το κλιματιστικό σε άλλο δωμάτιο, σε άλλο σπίτι είτε θέλετε να το αποθηκεύσετε για κάποιο άλλο λόγο για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να μοιάζει απλή διαδικασία αλλά αν γίνει με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο για την απόδοση του κλιματιστικού όσο ακόμα και στην λειτουργία του.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες Ψυκτικοί

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αττική 136 77

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις, επισκευές και απεγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων. Την εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας την αποδεικνύουν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες και η αντοχή στη φθορά του χρόνου.Παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και προσπαθούμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο.

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αττική 124 62

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις γύρω από το κλιματιστικό σας που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και συνέπεια.Είμαστε στη διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη γύρω από το κλιματιστικό σας.

Πόσο μπορεί να στοιχίσει η απεγκατάσταση κλιματιστικού;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί του καταλόγου μας προσφέρουν απεγκατάσταση κλιματιστικού από 15€ το ένα, αν πρόκειται για δύο ή περισσότερα κλιματιστικά. Η ελάχιστη χρέωση είναι 20€.

Βρείτε εδώ ψυκτικό για απεγκατάσταση κλιματιστικού.

Πώς μπορώ να υπολογίσω την τιμή της απεγκατάστασης κλιματιστικού;

Η τιμή απεγκατάστασης του κλιματιστικού διαμορφώνεται ανάλογα με τα btu. Η τιμή αυτή κυμαίνεται από 15€ έως 25€.

Υπολόγισε την τιμή της απεγκατάστασης κλιματιστικού εδώ.

Πώς γίνεται η απεγκατάσταση κλιματιστικού;

Η απεγκατάσταση του κλιματιστικού πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και το ιδανικό για την αποφυγή ατυχημάτων είναι να την αναλάβει ένας έμπειρος επαγγελματίας. Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο επαγγελματίας είναι να αφαιρέσει από το κλιματιστικό το ψυκτικό υγρό που υπάρχει με μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια ακολουθεί η απεγκατάσταση τόσο της εξωτερικής όσο και της εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Τέλος ανάλογα με ενδεχόμενη επαναχρησιμοποίηση του το κλιματιστικό αποθηκεύεται και μεταφέρεται προσεκτικά.

Υπηρεσίες Ψυκτικών

Συντήρηση Κλιματιστικού από

15€

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού από

15€

Επίσκεψη για βλάβη από

25€

Εγκατάσταση Κλιματιστικού από

59€

Απεγκατάσταση - Μεταφορά - Εγκατάσταση Κλιματιστικού

105€

Διαδικασία απεγκατάστασης κλιματιστικού

Καλό είναι να γνωρίζετε τη διαδικασία που συνήθως ακολουθείται για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας και συνοψίζεται στα εξής βήματα:

  1. Η προσεκτική αφαίρεση του ψυκτικού υγρού είναι το πρώτο και από τα πιο σημαντικά βήματα. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο από επαγγελματία ψυκτικό καθώς ενέχει κινδύνους αν γίνει από κάποιον που δεν έχει βασικές γνώσεις και μπορεί να προκληθεί ατύχημα.
  2. Απεγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού. Στη συνέχεια ακολουθεί η απεγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού συστήματος. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια κλείνουμε την ηλεκτρική παροχή κατεβάζοντας τον γενικό διακόπτη του πίνακα. Έπειτα, ο ψυκτικός θα αποσυνδέσει το καλώδιο της ηλεκτρικής παροχής και το καλώδιο που συνδέει την εξωτερική με την εσωτερική μονάδα. Τέλος, αποσυνδέονται οι ψυκτικές σωληνώσεις και βγαίνει η εξωτερική μονάδα από τη βάση της.
  3. Απεγκατάσταση εσωτερικής μονάδας air condition. Επόμενη ενέργεια είναι η αποσύνδεση της εσωτερικής μονάδας. Ο ψυκτικός ανοίγει μια μικρή τρύπα στον τοίχο στο σημείο που υπάρχουν τα καλώδια με διάμετρο τέτοια που να μπορεί να καλυφθεί με λίγο στόκο και τραβάει τα καλώδια και τους ψυκτικούς σωλήνες με προσοχή προς τα μέσα. Έπειτα κατεβάζει το κλιματιστικό και στοκάρει τις τρύπες που δημιουργήθηκαν με την αποξήλωση.

Με την αποσύνδεση και της εσωτερικής μονάδας ολοκληρώνεται η απεγκατάσταση του συστήματος και είναι έτοιμο για μεταφορά ή αποθήκευση . Αν έχετε σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, προσέξτε λίγο παραπάνω την συσκευασία του ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Σημαντικό ρόλο στην μεταφορά του κλιματιστικού έχει η θέση του κλιματιστικού που πρέπει να είναι όρθια.

Μετά την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σου καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο ψυκτικό για την επανεγκατάσταση του στην νέα θέση καθώς θα έχει καλύτερη εξοικείωση με το μηχάνημα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο. Ο τεχνικός επίσης μπορεί να σας βοηθήσει με την σωστή εγκατάσταση κλιματιστικού στο χώρο σας για τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Συνεπής επαγγελματίας και γνώστης των εργασιών!

Χάρης Τ.

Οικονομική και άμεση εξυπηρέτηση!

Νίκος Χ.

Μόνο το myconstructor με εξυπηρέτησε μέσα στον καύσωνα! Να είστε καλά.

Μαρία Π.

Οικονομικός και πολύ προσεκτικός ψυκτικός.

Γιώργος Aνδρέου

Έμεινα ικανοποιημένος. Η τιμή ήταν καλή για την ποιότητα των εργασιών.

Λευτέρης Κ.

Καλός ψυκτικός

Ανδρέας Φ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών, δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον ψυκτικό που σου ταιριάζει!

Ιούνιος 21st, 2017|Κλιματιστικό|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area