Βρείτε τον κατάλληλο ψυκτικό για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Ενημερωθείτε για την ορθή διαδικασία και το κόστος απεγκατάστασης κλιματιστικού!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(93 Αξιολογήσεις)

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Δημήτρης
Μπαλής

4.9

(93 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Παρέχουμε άμεσα και οικονομικά κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το κλιματιστικό σας.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.9
(575 Αξιολογήσεις)

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Παναγιώτης
Ιωαννάτος

4.9

(575 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(459 Αξιολογήσεις)

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Card image cap
Γιάννης
Τσέλας

4.8

(459 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Τα 15 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του κλιματισμού αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού
Απεγκατάσταση- Μεταφορά- Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για την Aπεγκατάσταση Kλιματιστικού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Μάθετε τα πάντα για την Aπεγκατάσταση Kλιματιστικού

Σχετικά με την Απεγκατάσταση του Κλιματιστικού το πιο συνετό είναι να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυκτικό για την σωστή διαδικασία είτε θέλετε να μεταφέρετε το κλιματιστικό σε άλλο δωμάτιο, σε άλλο σπίτι, είτε θέλετε να το αποθηκεύσετε για κάποιο άλλο λόγο για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να μοιάζει απλή διαδικασία αλλά, αν γίνει με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο για την απόδοση του κλιματιστικού, όσο ακόμα και στη λειτουργία του.

Απεγκατάστασης Κλιματιστικού Οδηγίες: Ποια είναι η διαδικασία;

Καλό είναι να γνωρίζετε τη διαδικασία που συνήθως ακολουθείται για την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας και συνοψίζεται στα παρακάτω βήματα.

Απεγκατάστασης Κλιματιστικού Οδηγίες:
  1. Η προσεκτική αφαίρεση του ψυκτικού υγρού είναι το πρώτο και από τα πιο σημαντικά βήματα. Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο από επαγγελματία ψυκτικό, καθώς ενέχει κινδύνους αν γίνει από κάποιον που δεν έχει βασικές γνώσεις και μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

  2. Απεγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού. Στη συνέχεια ακολουθεί η απεγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού συστήματος. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια κλείνουμε την ηλεκτρική παροχή κατεβάζοντας το γενικό διακόπτη του πίνακα.
    Έπειτα, ο ψυκτικός θα αποσυνδέσει το καλώδιο της ηλεκτρικής παροχής και το καλώδιο που συνδέει την εξωτερική με την εσωτερική μονάδα. Τέλος, αποσυνδέονται οι ψυκτικές σωληνώσεις και βγαίνει η εξωτερική μονάδα από τη βάση της.

  3. Απεγκατάσταση εσωτερικής μονάδας air condition. Επόμενη ενέργεια είναι η αποσύνδεση της εσωτερικής μονάδας. Ο ψυκτικός ανοίγει μια μικρή τρύπα στο τοίχο στο σημείο που υπάρχουν τα καλώδια με διάμετρο τέτοια που να μπορεί να καλυφθεί με λίγο στόκο και τραβάει τα καλώδια και τους ψυκτικούς σωλήνες με προσοχή προς τα μέσα. Έπειτα κατεβάζει το κλιματιστικό και στοκάρει τις τρύπες που δημιουργήθηκαν με την αποξήλωση.

Με την αποσύνδεση και της εσωτερικής μονάδας ολοκληρώνεται η απεγκατάσταση του συστήματος και είναι έτοιμο για μεταφορά ή αποθήκευση

Αν έχετε σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, προσέξτε λίγο παραπάνω τη συσκευασία του, ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Σημαντικό ρόλο στην μεταφορά του κλιματιστικού έχει η θέση του κλιματιστικού που πρέπει να είναι όρθια.

Μετά την απεγκατάσταση του κλιματιστικού σας, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο ψυκτικό για την επανεγκατάσταση του στην νέα θέση καθώς θα έχει καλύτερη εξοικείωση με το μηχάνημα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο. 

Ο τεχνικός επίσης μπορεί να σας βοηθήσει με τη σωστή απεγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού στο χώρο σας για τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού;

Για την απέγκατάσταση και εγκατάσταση κλιματιστικού είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε έναν επαγγελματία που ξέρουμε ότι θα προσέξει πολύ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεγκατάστασης, ώστε να μη προκληθεί κάποιο ατύχημα ή κάποια φθορά τη μονάδα. 

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ψυκτικούς στο είδος τους ώστε να σας προσφέρουν τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες της αγοράς, στις καλύτερες τιμές. 

Κλείστε το ραντεβού σας online μέσω της πλατφόρμας μας, σε λίγα μόλις λεπτά, ή καλέστε μας στο 210 300 9323 και ένας εκπρόσωπος μας θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία για εσάς, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Για την απεγκατάσταση κλιματιστικού, με τον κο Νίκο είμαι αρκετά ικανοποιημένη.
-Αθανασία Π.
Μόνο το myconstructor με εξυπηρέτησε μέσα στον καύσωνα! Να είστε καλά.
-Νίκος Τ.
Συνεπής επαγγελματίας και γνώστης των εργασιών!
-Xάρης Τ.

1

1
Responsive image

Κλείστε το ραντεβού σας για Aπεγκατάσταση Κλιματιστικού!

Συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις σε λίγα μόλις λεπτά!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού για Απεγκατάσταση Κλιματιστικού σου online!

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού 25 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται