Όλα τα συνεργεία για ανακαινίσεις είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για ανακαινίσεις, θερμομόνωση τοίχων, μονώσεις ταρατσών ή άλλες αντίστοιχες οικοδομικές εργασίες; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για ανακαινίσεις!

 

ΑνακαινισειςΟι ανακαινίσεις γενικά αποτελούν μια ευρεία έννοια, στην οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε από μικρές βελτιώσεις στο σπίτι σας, κάνοντας μικρές και περιορισμένες ανακαινίσεις, ως και ριζικές αλλαγές που δίνουν νέα όψη στο σπίτι σας, πραγματοποιώντας ολοκληρωμένες ανακαινίσεις. Στις ανακαινίσεις μπορούν να ενταχθούν και οι εργασίες μόνωσης και ιδιαίτερα η εξωτερική θερμομόνωση, με την οποία εκτός από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ανακαινίσεις έχετε και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι ανακαινίσεις είναι πλέον η πρώτη επιλογή, ακόμα και όταν πρόκειται για πλήρεις ανακαινίσεις, αφού είναι αρκετά πιο οικονομικές από την κατασκευή νέου σπιτιού, ενώ αν γίνουν ποιοτικά μπορούν να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα με ένα καινούριο σπίτι. Για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα σχετικά με τις ανακαινίσεις, θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα τρία βασικά είδη που υπάρχουν για ανακαινίσεις, ώστε να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο. Πρόκειται για την Ανακαίνιση Μπάνιου, την Ανακαίνιση Κουζίνας και τις γενικές ανακαινίσεις.

Ξεκινώντας λοιπόν με τις ανακαινίσεις μπάνιου είναι σίγουρα αρκετά σημαντικές, καθώς αφορούν έναν χώρο που οπωσδήποτε καθένας μας θα επισκεφθεί καθημερινά. Οι ανακαινίσεις μπάνιου μπορεί να περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές εργασίες, που εσείς θα αποφασίσετε ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το γούστο σας.  Έτσι λοιπόν ενδεικτικά με τις ανακαινίσεις μπάνιου μπορείτε να αποξηλώσετε τα παλιά είδη υγιεινής και να τοποθετήσετε νέα, να αλλάξετε πλακάκια, να βάψετε τοίχους και ταβάνι, να αντικαταστήσετε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κ.α.

Εκτός από τις ανακαινίσεις μπάνιου μπορείτε να προχωρήσετε και στις ανακαινίσεις κουζίνας, χώρο που πιθανότατα καθημερινά συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια και για αυτό είναι σημαντικό να έχει μια θετική και ευχάριστη νότα. Και σε αυτού του είδους τις ανακαινίσεις βέβαια μπορείτε να συμπεριλάβετε μια σειρά από εργασίες αναδόμησης και αναβάθμισης, που είναι αντίστοιχες με αυτές στις ανακαινίσεις μπάνιου. Έτσι για παράδειγμα εκτός από βαψίματα, σοβατίσματα και αλλαγή πλακιδίων, μπορείτε να αλλάξετε τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές με καινούριες, να αντικαταστήσετε τα παλιά έπιπλα και κάθε άλλη εργασία που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της κουζίνας σας.

Σίγουρα εκτός από τις ανακαινίσεις μπάνιου και τις ανακαινίσεις κουζίνας υπάρχουν και άλλοι χώροι που μπορείτε να ανακαινίσετε όπως το σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, το χωλ κλπ, πάντα με βάση τα γούστα και τις ανάγκες σας. Εκτός αυτών όμως αν θέλετε κάτι πιο ολοκληρωμένο και σας το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε γενικές ανακαινίσεις, ώστε να έχετε ουσιαστικά ένα νέο σπίτι δαπανώντας λιγότερα χρήματα από ότι αν θα ξεκινούσατε μια νέα οικοδομή.

Στις γενικές ανακαινίσεις λοιπόν μπορείτε εκτός των παραπάνω να συμπεριλάβετε και μια πληθώρα εργασιών, με μόνο περιορισμό τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε! Μπορείτε να κάνετε μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους σας, αλλαγή και αντικατάσταση κουφωμάτων, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και αποχετευτικές εργασίες, τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης και ακόμα και αναδιάταξη των χώρων στο εσωτερικό του σπιτιού σας με γκρέμισμα τοίχων. Όπως βλέπετε λοιπόν στις ανακαινίσεις σπιτιού μπορείτε να συμπεριλάβετε μια μεγάλη γκάμα εργασιών αναβάθμισης, ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, σε συνδυασμό με το γούστο και το στυλ σας.

Όποια εργασία ανακαίνισης όμως και αν θέλετε να κάνετε, ανεξάρτητα αν θα αφορά ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας ή γενικές ανακαινίσεις, σίγουρα στο myConstructor θα βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο. Σε εμάς είναι εγγεγραμμένα πολλά οικοδομικά συνεργεία πανελλαδικά, τα οποία ενημερώνονται αυτόματα από το σύστημά μας όταν καταχωρηθεί το έργο σας και όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αξιόπιστα συνεργεία που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες όπως εσείς.


 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00