Συχνές Ερωτήσεις

Κατηγορία:

Μπορώ να λάβω περισσότερες από μια προσφορές για το έργο μου;

Βεβαίως μπορείτε, άλλωστε σε αυτό βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και η επιτυχία της διαδικασίας, στην συμπίεση της τιμής λόγο του ανταγωνισμού και της υψηλής προσφοράς. Εσείς λοιπόν αποφασίζετε και ορίζετε πόσες προσφορές θα πάρετε. Έχετε όμως υπόψη ότι αν θέλετε να λάβετε αρκετά μεγάλο αριθμό προσφορών, πιθανόν κάποια συνεργεία το θεωρήσουν άσκοπο να δώσουν προσφορά και να ανταγωνιστούν με υπερπληθώρα συνεργείων, γιαυτό πάντα να κινείστε σε λογικά πλαίσια.

Έχω καταχωρήσει ένα έργο αλλά πλέον έχω καλυφθεί και δεν θέλω να λάβω άλλες προσφορές. Τι μπορώ να κάνω;

Εάν αφότου καταχωρήσετε το έργο σας λάβατε επαρκής προσφορές και καταλήξατε σε κάποιο συνεργείο, μπορείτε αν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε προσφορές, ώστε να μην σας ενοχλούν χωρίς λόγο και άλλα συνεργεία. Οι τρόποι για να το κάνετε αυτό είναι δυο. Πρώτον μπορείτε να επεξεργαστείτε την αρχική σας καταχώρηση και να αλλάξετε τον αριθμό των προσφορών που ζητάτε από συνεργεία. Έτσι αν π.χ. είχατε ζητήσει αρχικά 10 προσφορές και έχετε λάβει 5 αλλά έχετε καλυφθεί, μπορείτε να επεξεργαστείτε την καταχώρησή σας και να ζητάτε πλέον 5 προσφορές, οπότε κανένα άλλο συνεργείο δεν θα μπορεί να σας υποβάλει προσφορά. Δεύτερος τρόπος, αλλά όχι ο πιο σωστός, είναι και πάλι να επεξεργαστείτε την προσφορά σας και να επιλέξετε τον κουτάκι που αναφέρει “Εάν δεν επιθυμείτε τηλεφωνική επικοινωνία (παρά μόνο μέσω email και του panel διαχείρισης του myConstructor), παρακαλούμε επιλέξτε το κουτάκι”. Έτσι θα συνεχίσετε μεν να λαμβάνετε προσφορές, αλλά πλέον δεν θα σας ενοχλούν τηλεφωνικά τα συνεργεία.

Προσπαθώ να ανεβάσω μια φωτογραφία αλλά δεν ανεβαίνει. Τι λάθος κάνω;

Όταν ανεβάζετε μια φωτογραφία δεν ανεβαίνει αυτόματα στη σελίδα σας, αλλά πρέπει να την επιβεβαιώσουμε εμείς από το διαχειριστικό του myConstructor. Οπότε μην ανησυχείτε που δεν την βλέπετε αμέσως τη φωτογραφία που ανεβάσατε, δεν χάθηκε, θα την ενεργοποιήσουμε εμείς άμεσα. Απλά να έχετε υπόψη ότι το μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας είναι 10MB και δεν μπορείτε να βάλετε μεγαλύτερη, αν και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι πολύ μικρότερες.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00