Συχνές Ερωτήσεις

Κατηγορία:

Πως μπορώ να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο;

Αν ψάχνετε ένα συνεργεία για το έργο σας, σίγουρα είστε στο κατάλληλο μέρος. Η ομάδα του myConstructor μάλιστα, έχει φροντίσει να ελέγξει επαρκώς όλα τα συνεργεία που εγγράφονται στην πλατφόρμα μας, πριν την επιβεβαίωσή τους, ενώ παράλληλα έχει πολιτική αυστηρών κυρώσεων ως και την διαγραφή τους, σε περίπτωση ελλιπής εξυπηρέτησης, ψευδών αναφορών κλπ. Εκτός όμως από το δικό μας αρκετά επιμελές φιλτράρισμα, για να είστε απόλυτα σίγουροι για την αξιοπιστία του συνεργείου σας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις αξιολογήσεις και τα σχόλια που τους έγιναν από προηγούμενους πελάτες τους. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τη γνώμη άλλων πελατών και να έχετε πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αξιοπιστία του κάθε συνεργείου. Τέλος, πριν κλείσετε κάποια συμφωνία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συνεργείο, ώστε και άμεσα πλέον να μπορέσετε να σχηματίσετε γνώμη. Όπως βλέπετε λοιπόν οι δικλείδες ασφαλείας είναι αρκετές, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ως τώρα δεν έχει συμβεί κάποιο περιστατικό αμφισβήτησης της αξιοπιστίας κανενός συνεργείου μας.

Υπάρχει κάποια χρέωση για να καταχωρήσω κάποιο έργο ή όταν τελικά γίνει η ανάθεση σε κάποιο συνεργείο;

Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση, ούτε για την δημιουργία του λογαριασμού σας, ούτε για την ανάρτηση κάποιου έργου, ούτε για να λάβετε προσφορές, ούτε για να κάνετε τελικά την ανάθεση, και γενικότερα δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση για εσάς. Η διαδικασία εύρεσης συνεργείου είναι εντελώς δωρεάν για εσάς, από την αρχή ως το τέλος.

Μπορώ να δημοσιεύσω περισσότερα έργα από ένα;

Στο myConstructor μπορείτε να αναρτήσετε όσα έργα θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ή κάποια επιβάρυνση. Βεβαίως απαγορεύεται η άσκοπη και ψευδή δημοσίευση προσφορών που δεν προτίθεστε να κάνετε, ενώ η κατάχρηση ανάρτησης ψευδών προσφορών μπορεί να οδηγήσει και στη διαγραφή του λογαριασμού σας.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00